Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben de sizler gibi evlat sahibi olmak için çabalayanlardanim. Belki beni bilenler vardır 2014 eski arkadaşlar dan. Uzn süredir ara vermiştim. Şimdi tekrar buralardayım. Kısaca hikayemi anlatayım. Açıklanamayan infertilite tanısı ile 6 yıldır uğraş veriyorum. 3Kez negatifle sonuçlanan aşılama arada krndigimden oluşan ama 6 haftalik bi dusugum daha sonra ozel ankada tip bebekde dondurulmuş embriyo transferi ile negatif gormuslugum var. Bi süre ara vermiştim tüp bebeğe ama bu gün itibari ile ya Bismillah deyip tekrar başladık . Kışla başkenti tercih ettim bu defa memnunum da şimdilik. 3 ay önce histereskopi yapıldı temiz çıktı şükür. Tedavi bu defa uzun protokol adetime 10 gün var. farklı bir iğne ile adete kadar devam edicem. Doktorum ilk denememde orta kalite yumurta ve negatif sonuç olduğu için uzun protokole yöneldik dedi.. hakkımda inşallah burasi hayırlı olur. Rabbim kimsenin kucağına boş birqkmasin. Pozitifi gören arkadaslara saglikli gebelik hayırlı doğumlar , tedaviye başlayanlara bol kaliteli yumiler ,sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar diliyorum.