Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

jelibonsaw cnm bende aynı sorunları yaşadım doktor önemli aslında gerçekten bülent bey öyle bu işi biliyor onun bilgisine çok güveniyorum ve kendimi emin ellerde olduğumu hissediyorum dahan önce neden gitmediğime pişman oluyorum düşündükçe belkide böyle hayırlıdır diyorum sonrada seninde de hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah amaliyatında çok güzel geçer ve hemencik iyileşirsin cnm

J Jelibonsaw ilk önce hic bir seye yanma kismeti yokmus bebeginin yoksa 8 senede o kadar dusuklerde tutunur dusmezdi
Sen simdiye bak demekki artik vakti geldi öyle düsün özel hastaneler yuzeysel bakiyor herseye incelemiyorlar o yuzden senelerce doktor doktor gezdik diyoruz ama doktor degilmis onlar :)

Gerci söyle bir sey var bende birsey de cikmadi ama hala tık yok sende en azindan umut olusmustur ameliyattan sonra tutunacak belkide insallah yani

Kızlar birşey soracam biz istenilen tahlilleri yaptırdık yanlız sperm sonucunda ne morfoloji ne birşey hic biseye bakilmamis sadece sayı var E bunda morfoloji önemli degilmi spermi neye gore seçecekleri bunlar

Kızlar birşey soracam biz istenilen tahlilleri yaptırdık yanlız sperm sonucunda ne morfoloji ne birşey hic biseye bakilmamis sadece sayı var E bunda morfoloji önemli degilmi spermi neye gore seçecekleri bunlar
Sayiya bakiliyor sanirim bizdede bakmamislardi morfolojiye sayiya gore iyi demisti .. Ileri hizi yerinde hareketli onlardan belli oluyor sanirim ..

Bana tuhaf geldi de diğer merkezlerde hep morfolojiye bakıyorlardı ve krugere gore yapılıyordu buradaki bana çok basit geldi bizde bas anamolisi yuksek ti

Bana tuhaf geldi de diğer merkezlerde hep morfolojiye bakıyorlardı ve krugere gore yapılıyordu buradaki bana çok basit geldi bizde bas anamolisi yuksek ti
Canim üniversite hastaneleri morfoljiye bakmıyor. Sanırım baskentte imsi tekniği uygulanıyor imsi ile zaten morfolojisi düzgün olanlar seçilir . İmsi herkeste kullanılıyor mu bilmiyorum
Biz sorunun hep bende olduğunu düşünüyorduk çikolata kistim vardı ama hersey normal görünüyordu . Adana başkent hiç demedi bize morfoloji ye bakalım diye bizde o zamanlar bilmiyorduk sonra istanbula gittik orda öğrendim morfolojimiz %1 doktor doğal yolla çok zor dedi . Ve bu yüzden başkent hastanesinden soğudum . Bakmasalar bile soyleyebilirlerdi. Biz dışarda baktirirdik

Ben daha başlamadan sogudum senin gibi bizimde morfoloji % 1 bazen% 0 yani baksalar iyi olurdu hem bizde öğrenmiş olurduk siz orda deneme yaptınız mi acaba yada yapmadan mi vazgectiniz

Aynen ya ama işte bana en yakın yerdeki doktorlarà gittim hep düşükler de de hep şans denildi gerçekten insanın canı çok sıkılıyor

Öyle canım inşallah aslında benim ilk evliliğim den 16 yaşında oğlum var ama ikinci de olmuyor işte

Ben daha başlamadan sogudum senin gibi bizimde morfoloji % 1 bazen% 0 yani baksalar iyi olurdu hem bizde öğrenmiş olurduk siz orda deneme yaptınız mi acaba yada yapmadan mi vazgectiniz
Canim ben orda deneme yapmadım . Bu sebepten soğudum biraz aslında ama tayfun bey iyi biri ablamin doktoru ablam çok memnundu ben istanbula gidiyorum canım.

Istanbul'da hangi merkeze gidiyorsun canm?Başladı mı tedavin?
Brüksel tup bebek merkezi canım .temmuz sonu gibi.kismetse başlıyorum .
İstanbula gittim bahçeci fulya bruksel ve sisli arasında kaldım. Brüksel de karar kıldım inşallah hayırlı olur. Rabbim bizlere de nasip etsin insallah

İnşallah tedavin başarıyla sonuclanir mutlu haberler alırsın canm.Peki tedavi süresince orda mi kalacaksın yoksa takiplerini burda olup opu ve transfer zamanı mi gideceksin?Sanirim öyle bir seçenek te varmış. Ben de kararsızim 2.tedavimde merkez değiştirebilirim.

Canim ben orda kalcam . Merkezin anlaşmalı oteli var ama eşimin teyzesi bize evlerinin çatı katını ayarladi Allah razı olsun bir de.kuzenim var onlarda aynı şekilde. Sadece transferden sonra hemen yakındaki otele gider kalırım kısmet olursa. Sen neden değiştirmeyi düşünüyorsun canım

Canm umut verip motive edici pek bişey duymadım. Bunlara da ihtiyacimiz var..Tam emin değilim tabi ama biraz araştırmam lazım. Yaşadığımız zorluğu bizler biliriz ancak o yüzden doğru karar vermek gerekiyor.

Canm umut verip motive edici pek bişey duymadım. Bunlara da ihtiyacimiz var..Tam emin değilim tabi ama biraz araştırmam lazım. Yaşadığımız zorluğu bizler biliriz ancak o yüzden doğru karar vermek gerekiyor.
Kesinlikle bu dönemde bizler çok Hassas oluyoruz . Rabbim gönlümuzdekin hakkımızda hayırlı eylesin inşallah. Esra hanim miydi doktorunuz

Kesinlikle bu dönemde bizler çok Hassas oluyoruz . Rabbim gönlümuzdekin hakkımızda hayırlı eylesin inşallah. Esra hanim miydi doktorunuz
Aminnn inşallah..Evet Esra hanimi belki çok iyidir ki olumlu seyler de duyuyorum aslında ama doğal gebeliğm olmasına rağmen umut verici hiç birşey söylemedi. İkinci tedavi içim maddi manevi hazır değilim ama bir an önce tekrar deneyelim diye bütün imkanımı zorlayacagim ama ikinci tedavi için de daha çok olumsuzluklardan bahsetmesi aldigim negatif sonuçtan daha çok moralimi bozdu.Günlerce etkisinden çıkamadım. Belki öyle böyle sonuçta basarililardir ama pgt olunca bir de diyorum ya bütün imkanımi sonuna kadar zorlayıp borç harç edip yapacam oyüzden böyle kararsızlık sonucu içimdeki olumsuz düşüncelerle yanlış birsey de yapmak istemiyorum.Yoksa tabiki hicbiryerde tedavi sonucunun bir garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…