How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evt doktor hastaya yaklaşımı çok önemli bencede sana birsey soyliyeymi bazen acemi olmakta iyi biliyormusun bilmemek ben baya deneyimliyim bu konuda doktorla konuştuğumuzda benim ondan daha çok şey bildiğimi farkettim yenilikleri sürekli takip ederim tabi tıbbi boyutu kastetmiyorum tip okumadim sonuçta ama doktorun bazı şeyleri hic duymadığını one demesiyle ben bir sok daha yaşadım yani işimiz Allaha kalmis canim
Aynen canm Allah yeterki ol desin hersey şey bahane.Drun kimdi senin?Memnun kalmadın galiba.

çok haklısınız katılıyorum size bende yıllarca normal kadın doğum doktoruna gittim boşa geçen zamana mı yanayım o kadar ilaç kullandım onamı rahim filmine baktığı halde birşey yok dedi gerçekten doktor çook önemli derim ben başkentte bülent bey gerçekten bu işi biliyor banada rahim operasyonu yaptı tabi ben kendiliğimden hamile kalmam zor bende tüp bebek denemesi yapacağım inşallah
Canim bende 1 yil gittim herkez hersey çok iyi birsey yok dedi gonderdi Prof bile öyle dedi tayfun bey herseyi tek tek söyledi doğru yerdeyim dedim güveniyorum doktoruma

Sanırım bir tek bana soguk ve ilgisiz geliyor tayfun bey :) Gidince direk odaya gecip hazirlaniyorum gelip bakip iki dk şu doz yada devam deyip gidiyor :)
Bende şasırıyorum sizinle konusmalarini anlattiginiz zaman yumurta kac tane boyutu ne onu bile söylemedi ben sorunca söyledi .. :-/

Sanırım bir tek bana soguk ve ilgisiz geliyor tayfun bey :) Gidince direk odaya gecip hazirlaniyorum gelip bakip iki dk şu doz yada devam deyip gidiyor :)
Bende şasırıyorum sizinle konusmalarini anlattiginiz zaman yumurta kac tane boyutu ne onu bile söylemedi ben sorunca söyledi .. :-/
Tayfun bey sessiz gibi görünüyor ama sorduğun her soruya itinayla cevap veriyor. Hepsini sen sorcan ama :) benim.sorularıma pinpirikligime rağmen sabırla cevap verdi . Siz cekinmeden sorun canım :)

Canim ya cok uzuldum tutmamis :KK43:
Bende diyordum insallah tutarda bizlere umut olursun topige can gelir nese gelir durgunluktan kurtulur ..
Ama tabiki herseyin hayirlisi olmuyorsa vardir bundada bi hayir ..
Canm galiba cvplayamadim yorumunu.Sabah yorumunu okuduktan sonra sarjim bitmişti. Çok teşekkür ederim kısmet canm Allah hakkımızda hayırlısını versin insallah..İnşallah artık daha fazla yorulmadan yavrularimiza kavusuruz. .

Tayfun bey sessiz gibi görünüyor ama sorduğun her soruya itinayla cevap veriyor. Hepsini sen sorcan ama :) benim.sorularıma pinpirikligime rağmen sabırla cevap verdi . Siz cekinmeden sorun canım :)
Bende isterim ki sormadan söylesin anlatsin ama nerde tek tek soracaksin ki cvp versin :) Kendisi söylese eve gelince tüh şunu sormadim deyip pişman olmazdim :)
Bu ay birsey yapmiyacagim bayrama denk geldi adetim ama smear sonucunda biraz iltahap var demisti keske bu ay gitme ihtimalim olsada onun icin ilac yazsa diyorum arayamiyorum da bunu telefonda nasil soracagim diye .. Aile hekimine sorsam bana ilac yazar mı kızlar ? :-/

Canm galiba cvplayamadim yorumunu.Sabah yorumunu okuduktan sonra sarjim bitmişti. Çok teşekkür ederim kısmet canm Allah hakkımızda hayırlısını versin insallah..İnşallah artık daha fazla yorulmadan yavrularimiza kavusuruz. .
Önemli degil canim .. Insallah canim insallah cok gec olmadan bizde kavusuruz yavrularimiza ..

Yok can

aynen o sorunu görüyo çözümü uyguluyor. benim içinde öyle ben sorarsam cevap veriyor. hatta unutmayım diye kafamda sorularımı biriktirip gidiyorum. yoksa anlatmaz. doktorda haklı benzer vaklar sürekli geliyor herbirine dil dökmektense işimi yapayım diyordur. biz olsak bizde öyle oluruz belkide. bende diyorum işinin ehli olsun yeter. yoksa tatlı dilli doktorda çok gördüm ama noldu her ay beni gönderip gitti. hatta benim yumurtalıklarım fazla bile çalıştığını söyledi. problem yok problem yok dedi durdu. sonuç boşa geçen zaman.

Evet canm katılıyorum sana zaten zorlu bir süreçten geçiyoruz drun yaklaşımı a dan Z ye çok etkiliyor ister istemez.Bak drlari alaninda çok iyi tanıdığım bir kaç kişi burda hamile kaldı ama zaten cogumuzun belki de maddi gücü yeterli değilken böyle bir tedaviye girisiyoruz maddi manevi yoruluyoruz dr da umudunu kırarsa tutunacak dalın kalmıyor artık bebek konusunda.Yoksa hastanenin en iyi drlari Esra hanim,Tayfun bey ve sonra Bülent bey diyorlar.Asla bunun tersini söyleyemem zaten ama ister istemez drumun bu konuşmasından sonra ikinci tedaviden korkmaya başladım. Şunu da belirteyim sanırım topicte en acemilerden biriyim bu konuda.O yüzden burdaki bazı arkadaşların düşünceleri benim için çok önemli..
Canım bendeki acemilik senden öte bie şeydi. Tüp bebekteki işlemlerden korktuğum için hiç araştırmamıştım daha aşılama yapacaz dedim. Ama pat diye aşılamam tüp bebeğe döndü. Başıma ne geleceğini hiç bilmiorken geçirdim bu süreci. Hamile kaldıktan sonra daha fazla bilgi sahibi oldum diyebilrim. O yüzden hep şunu söylüorm doktoruna güvendikten sonra aslında çok bişe bilmene de gerek yok. Dediğim gibi doktor olumsuza da hazırlamak istior. Çok olumlu konuşup olumsuz sonuç alırsan gidip hesap sorarsın hani çok umutluyduk noldu diye... Bir de bir hamile kal, için çok rahat olacak pgt yapıldığı için. Biz 5 ayı geçtik hala acaba bişe çıkacak mı korkusu yaşıoruz. Senin bebeğinin sağlıklı olduğu garanti olacK :)

Canım bendeki acemilik senden öte bie şeydi. Tüp bebekteki işlemlerden korktuğum için hiç araştırmamıştım daha aşılama yapacaz dedim. Ama pat diye aşılamam tüp bebeğe döndü. Başıma ne geleceğini hiç bilmiorken geçirdim bu süreci. Hamile kaldıktan sonra daha fazla bilgi sahibi oldum diyebilrim. O yüzden hep şunu söylüorm doktoruna güvendikten sonra aslında çok bişe bilmene de gerek yok. Dediğim gibi doktor olumsuza da hazırlamak istior. Çok olumlu konuşup olumsuz sonuç alırsan gidip hesap sorarsın hani çok umutluyduk noldu diye... Bir de bir hamile kal, için çok rahat olacak pgt yapıldığı için. Biz 5 ayı geçtik hala acaba bişe çıkacak mı korkusu yaşıoruz. Senin bebeğinin sağlıklı olduğu garanti olacK :)
Canim benim çok teşekkür ediyorum umutlandiriyorsun beni.Umutlanmak güzel bişey korkularını az da olsa birsekilde atmanı sağlıyor. Hastane tüp bebek konusunda çok iyi duyduğum kadariyla ama acaba pgt li olunca yine aynı mı? Bir dahaki denememi yapabilmek için sürekli hesap yapmaktan beynim yoruluyor bir de tutmazsa diyorum onun moral bozukluğu da apayrı olacak.

Maşallah sen yarilamissin Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.

Canim benim anestezili olur büyük ihtimalle .çünkü benim rahime ben bayilmadan giremiyorlar .kasiyormusum nasıl yapıyorsam o yüzden transfer anestezili olcak . Zararı. Olur mu acaba
Hayır canım olmaz bişe. Sırf korktuğu için anesteziyle transfer yaptıran biliorm. Sonuçta doğumda bile anestezi alınıor uyutma süresi kısa olduğundan hafif dozda bişeler veriolar.

Ama şu var aşılama esnasında ben hiçbir şey hissetmedim. Çok rahattı. Transferim biraz zor oldu hem ohss yüzünden çok fazla kasık ağrım vardı o ağrılara ek, idrara sıkışık olmak beni mahvetti. Zaten tek başıma çatala bile uzanıp kalkamadım hemşire yardımcı oldu o kadar ağrım vardı yani. Esra hanım bana çok kasıosun kendini bu şekilde yapamam ki dedi. Bu yüzden de ben kesin olmadı ben kendimi kastım tutmayacak demiştim. Tutacaksa her şartta tutuomuş bak :)
merhabalar tranfer sırasında anestezi ilemi uygulanıyor ??

Opu yani yumurta toplama esnasında anestezi veriolar ama.

Back