- 24 Haziran 2016
- 402
- 684
- 23
- 35
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.881
Hayır canım olmaz bişe. Sırf korktuğu için anesteziyle transfer yaptıran biliorm. Sonuçta doğumda bile anestezi alınıor uyutma süresi kısa olduğundan hafif dozda bişeler veriolar.
Ama şu var aşılama esnasında ben hiçbir şey hissetmedim. Çok rahattı. Transferim biraz zor oldu hem ohss yüzünden çok fazla kasık ağrım vardı o ağrılara ek, idrara sıkışık olmak beni mahvetti. Zaten tek başıma çatala bile uzanıp kalkamadım hemşire yardımcı oldu o kadar ağrım vardı yani. Esra hanım bana çok kasıosun kendini bu şekilde yapamam ki dedi. Bu yüzden de ben kesin olmadı ben kendimi kastım tutmayacak demiştim. Tutacaksa her şartta tutuomuş bak :)
Opu yani yumurta toplama esnasında anestezi veriolar ama.
Yok canım okadar ağrılı değil. Belki kiminde oluyordur bilemem ama benim fazla ağrım olmadı. Sadece çok sıkışıktım o biraz rahatsız etti ama okadar değil. Canm rahat bir işlem hiç düşünme bile..3-4 dk da yaptıranlar çok ağrılı olduğunu söylüyorlar birde idarar sıkışık olman gerekiyormuş sanırım çok korkuyorum valla ne yapacam diye şimdiden düşünüyorum
Yok canım okadar ağrılı değil. Belki kiminde oluyordur bilemem ama benim fazla ağrım olmadı. Sadece çok sıkışıktım o biraz rahatsız etti ama okadar değil. Canm rahat bir işlem hiç düşünme bile..
Ben de ohhs durumu olmadı canm ama olan varsa yardimci olur diye düşünüyorum.Sen henüz opu olmadın değil mi?Benim de ilk denememdi normal muayene gibi demişlerdi. Oyüzden hiç bilmeden girdim ve gerçekten de fazla bir ağrı olmadı.Hemen de wcye gittim.inaşşah cnm bende rahat bir şekilde atlatırım birde ilk ya işte sürekli düşünüyorum cnm çok tatlı sanırım birde pko varya bende yumurta fazla uyarılma sonunda bir rahatsızlık oluyormuş tam olarak nedir bilemedim de ohss midir nedir öyle olan varmı burda
Buarada ben de çok cesaretsizim ve acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen rahat geçirdim canm.:)Ben de ohhs durumu olmadı canm ama olan varsa yardimci olur diye düşünüyorum.Sen henüz opu olmadın değil mi?Benim de ilk denememdi normal muayene gibi demişlerdi. Oyüzden hiç bilmeden girdim ve gerçekten de fazla bir ağrı olmadı.Hemen de wcye gittim.
Ben de ohhs durumu olmadı canm ama olan varsa yardimci olur diye düşünüyorum.Sen henüz opu olmadın değil mi?Benim de ilk denememdi normal muayene gibi demişlerdi. Oyüzden hiç bilmeden girdim ve gerçekten de fazla bir ağrı olmadı.Hemen de wcye gittim.[/QUOT
Buarada ben de çok cesaretsizim ve acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen rahat geçirdim canm.:)
[/QUOTE]hayır henüz daha o aşamaya bile gelmedim bayramdan sonra inşallah muayene olmaya gidecem işte rahimde problem vardı düzeltme operasyonu yapıldı bekleme aşamasındaydım tabi ben arayaı açtım yine herzmanki gibi şimdi tekrar muayene olup başlayacağız kısmet olursa o günlere geldiğimde zaten sizinlede paylaşırım mutalaka tecrübelerinizden faydalanıyoruz ne güzel sorum oldukça artık başınızı ağrıtırım
İnşallah canım..:)) İstediğin zaman sor elimizden geldiğince yardimci oluruz canım. .:)))rahat geçirmene sevindim cnm ya darısı bizlere inşallah
Canim kadın doğum doktorları hersey normal hicbirsey yok deyip gönderiyolar ama tup bebek doktorları öyle değil herseye bakiyolar bende miyom varmış ben bilmiyordum amh biraz az ilk muayenede herseyi söyledi insan uzuluyo ama hedef kismet canim insallah hemen hamile kalirsinMrb tüp bebek için gittiğim hastanede birsürü sorunla karşılaştım ilk başta tüpte sıvı birikintisi ve rahim de yapısıklik çıktı ve ameliyat olmam gerektiği söylendi ki Olcam zaten. Ama en sinir olduğum şey ben İskenderun da birsürü doktora gittim ama hiç biri bana bunu söylemedi. Artı 4düşük var ve bi dış gebelik şimdi geçen 8sene me mi yanayim yoksa olacağım ameliyata mi:)
Canim kadın doğum doktorları hersey normal hicbirsey yok deyip gönderiyolar ama tup bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?