Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar transfere hazırlık aşamasında suan yapmam gereken bişey var mı? Gelince hep yatim mi hafif oturarak uzansam bişey olur mu?

Kizlar transfere hazırlık aşamasında suan yapmam gereken bişey var mı? Gelince hep yatim mi hafif oturarak uzansam bişey olur mu?
Ilk gün yat canim bide arada kalk yürü kan dolaşımı için diyolar ikinci gün ara ara tam yat ara ara uzan sen dikkat et canim comelme ani hareketler yapma ılık su ile duş al ve biyerlere uzanma canim gerisi allahtan canim

Tamm canım benim çok sagol dediğin gibi yaparim.

hayat_gun cnm dualarımız seninle yavruların sımsıkı tutunsunlar inss gönlünden geçen olsun inşallah
Sağol canım benim çok teşekkür ederim.Transferimi oldum canm,wcye hemen kalktım afedersin çok sıkışıktim drum hemen gidebilirsin dedi.Hepimiz güzel sonuçlarla tedavimizi tamamlayalim inşallah.

Sağol canım benim çok teşekkür ederim.Transferimi oldum canm,wcye hemen kalktım afedersin çok sıkışıktim drum hemen gidebilirsin dedi.Hepimiz güzel sonuçlarla tedavimizi tamamlayalim inşallah.
Hadi hayırlı olsun cnm tutacağı varsa inan her şekilde tutar kafana birşey takma rahat geçir bu dönemi inss olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…