- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.661
Istersen yapiyolar mis canim doktorunla konuşursun ona göre karar verir se. basladinmi tedaviye canimKızlar transferini anestezili yapan var mı. Ben bayilmadan spekulum katater hicbirsey girmiyor
Cnm inş sorunsuz atlatirsin Allah yardımcın olsun dualarım seninleKizlar yarın transferim var..Duanizi eksik etmeyin lütfen..
Cnm ben hiç yaptirmadjm zaten sorun görürse Dr birsey yapar merak etme senKızlar transferini anestezili yapan var mı. Ben bayilmadan spekulum katater hicbirsey girmiyor
Insallah herşey yolunda gidecek canim ve sen bebislerini alıp geleceksin canim ve 10 gün sonra hamileliğini duyuracaksinKizlar yarın transferim var..Duanizi eksik etmeyin lütfen..
İnşallah canım çok çok teşekkür ediyorum.Hepimizin hikayesi mutlu bitsin inşallah.Insallah herşey yolunda gidecek canim ve sen bebislerini alıp geleceksin canim ve 10 gün sonra hamileliğini duyuracaksin
Allah razı olsun canım benim ya Allah gönlünüze göre versin.Tez zamanda güzel haberlerimizi duyalım hayırlısıyla..Cnm inş sorunsuz atlatirsin Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Ilk gün yat canim bide arada kalk yürü kan dolaşımı için diyolar ikinci gün ara ara tam yat ara ara uzan sen dikkat et canim comelme ani hareketler yapma ılık su ile duş al ve biyerlere uzanma canim gerisi allahtan canimKizlar transfere hazırlık aşamasında suan yapmam gereken bişey var mı? Gelince hep yatim mi hafif oturarak uzansam bişey olur mu?
Tamm canım benim çok sagol dediğin gibi yaparim.Ilk gün yat canim bide arada kalk yürü kan dolaşımı için diyolar ikinci gün ara ara tam yat ara ara uzan sen dikkat et canim comelme ani hareketler yapma ılık su ile duş al ve biyerlere uzanma canim gerisi allahtan canim
Bir de kimi makyaj falan yapmayın parfüm sikmayin diyor.Sen de duydun mu öyle bişey?Tamm canım benim çok sagol dediğin gibi yaparim.
Anestezinin bir zararı olur mu ki bu yüzden endiseliyim.Cnm ben hiç yaptirmadjm zaten sorun görürse Dr birsey yapar merak etme sen
Ya onu hiç duymadım bugün bebislerini alıp geleceksin insallah canim hadi bakalım güzel bekleyiş asıl şimdi basliyoBir de kimi makyaj falan yapmayın parfüm sikmayin diyor.Sen de duydun mu öyle bişey?
Cnm birşey olacağını sanmıyorum çünkü yaptıranlar varAnestezinin bir zararı olur mu ki bu yüzden endiseliyim.
Sağol canım benim çok teşekkür ederim.Transferimi oldum canm,wcye hemen kalktım afedersin çok sıkışıktim drum hemen gidebilirsin dedi.Hepimiz güzel sonuçlarla tedavimizi tamamlayalim inşallah.hayat_gun cnm dualarımız seninle yavruların sımsıkı tutunsunlar inss gönlünden geçen olsun inşallah
Hadi hayırlı olsun cnm tutacağı varsa inan her şekilde tutar kafana birşey takma rahat geçir bu dönemi inss olacak Allahın izniyleSağol canım benim çok teşekkür ederim.Transferimi oldum canm,wcye hemen kalktım afedersin çok sıkışıktim drum hemen gidebilirsin dedi.Hepimiz güzel sonuçlarla tedavimizi tamamlayalim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?