• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyo tedavin
bugün doktora gittim normal herşey dedi büyük ihtimal cumartesi çatlatma iğnesini olursun pazartesi toplarız dedi. endometrium 7,9 bide en büyüğğü 14mm geri kalanı 9 civarında 7-8 yumurta var dedi.bakalım hayırlısı. haftaya cuma büyük ihtimal transfer olacak.

kızlar bir şey sorabilirmiyim bu arada malum ramazan ayındayız benim gibi pimpirikli bir insan olunca herşeyi kafaya takıyor. sizce oruç tutmalımıyım önce regl dim ama reglim bitti kararsız kaldım. aç kalınca yumurta gelişmezse

canım ben burası başarılımı diye sorduğumda oda evet başarılı abim bu doktora geldi pozitif demiştin bir kaç çevrende daha tanıdık olduğunu onlarında pozitif olduğunu söylemiştin. 2 negatif deneme olduğunu doktorun dna hasarına baktığını şimdi eşinin vitamın kullandığından bahsetmiştin. belkide o sen değilsindir kumral düz saçlı genç kibar bir bayandı.
Yok canim bizim aile burda değil ben Sarışınım canim ve esim yeni başladı vitamin kullanmaya karışmış canim

bugün doktora gittim normal herşey dedi büyük ihtimal cumartesi çatlatma iğnesini olursun pazartesi toplarız dedi. endometrium 7,9 bide en büyüğğü 14mm geri kalanı 9 civarında 7-8 yumurta var dedi.bakalım hayırlısı. haftaya cuma büyük ihtimal transfer olacak.
Gözün aydın canim insallah saglikli embriyolarin olur doktor kaçıncı gün transfer yapacak canim gün verdimi sana

kızlar bir şey sorabilirmiyim bu arada malum ramazan ayındayız benim gibi pimpirikli bir insan olunca herşeyi kafaya takıyor. sizce oruç tutmalımıyım önce regl dim ama reglim bitti kararsız kaldım. aç kalınca yumurta gelişmezse
Canim ben tutmaz dim sonuçta sağlıklı beslenme lazım bu ara bol bol su tüketmen lazım yüzdun yuzdun kuyruğuna geldin bir aksilik olmasın canim

Cnm için nasıl rahat edecekse öyle davran eğer gün içinde kullandığın haplar varsa tutamazsin zaten

Gözün aydın canim insallah saglikli embriyolarin olur doktor kaçıncı gün transfer yapacak canim gün verdimi sana
önümüzdeki cuma ya transfer olabilir dedi. :) bu arada başkent hastanesinde bugün bekleme salonundayken 2 kişi sonucunu bekledi. ikiside pozitif sonucu aldı. darısı başımıza inşallah :)

Kizlar merhaba. Bende tedaviye basliycam insallah. Aşılama yaptırmak istiyorum. Doktor kararı bize bıraktı. Iyi mi ettim sizce. Daha önce negatif tup denememiz var.

Günaydın kızlar..Benim Cuma günü transferim var,transferimi 9. günü crinojel elimde bitiyor ve o gün de Pazar'a geliyor,7.gün de dikkat etmem gerekecegi icin o gün de gidemem galiba.Sağlık ocağı yazıyor mu bu jeli ve estrofemi şimdiden yazdirsam?

Back