• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Sağol canım benim çok teşekkür ederim.Transferimi oldum canm,wcye hemen kalktım afedersin çok sıkışıktim drum hemen gidebilirsin dedi.Hepimiz güzel sonuçlarla tedavimizi tamamlayalim inşallah.
Ayy cnım benim hayirli olsun tekmi çiftmi koydular canim insallah hamile haberini aliriz canim

Merhaba kızlar bugün fsh düşürmek için endokrin bolumundeydim seyhan başkentte..ilaç yazdı ama aranizda ilaçla fsh si düşen var mi bir ultrasona gidicem ne ultrasonu bu bilgiisi olan var mi sevinirim paylasirsa

Merhaba kızlar bugün fsh düşürmek için endokrin bolumundeydim seyhan başkentte..ilaç yazdı ama aranizda ilaçla fsh si düşen var mi bir ultrasona gidicem ne ultrasonu bu bilgiisi olan var mi sevinirim paylasirsa
Canim ilaçla düşer sen rahat ol yumurtaliklara bakabilirler canim onu tam bilmiyorum insallah hersey yolunda gider canim

Teşekkür ederim canım benim sağol. Kalitesinden dolayi çift koydular canm.Sen de hemen wcye gittin mi canm?Bana gidebilirsin dedi hiç beklemeden gittim.
Canim insallah bebisin yada bebislerin tutunur gittim canim hata çok tedirgindim hemşire bana korkma korkma hicbirsey olmaz gir tuvalete dedi oyke gittim

Canim insallah bebisin yada bebislerin tutunur gittim canim hata çok tedirgindim hemşire bana korkma korkma hicbirsey olmaz gir tuvalete dedi oyke gittim
Sağol canım Allah razı olsun.Bana da aynı şekilde git dediler gittim ama kafama da taktım. Günlük hayatınıza dönebilirsiniz sadece ani hareket etmeyin,10 15 kg'dan ağır kaldırmayı ve kabız olmamaya çalışın dediler.Simdiden hatta daha hastanedeyken acaba duruyorlar mi diye endişe etmeye başladım. Ahh ne stresli bir süreçmis şimdiden anlıyorum.

Sağol canım Allah razı olsun.Bana da aynı şekilde git dediler gittim ama kafama da taktım. Günlük hayatınıza dönebilirsiniz sadece ani hareket etmeyin,10 15 kg'dan ağır kaldırmayı ve kabız olmamaya çalışın dediler.Simdiden hatta daha hastanedeyken acaba duruyorlar mi diye endişe etmeye başladım. Ahh ne stresli bir süreçmis şimdiden anlıyorum.
Stres olma daha erken dur canim ama stres kötü etkiler rahat ol bebislerin le konuş canim hergün konuş insallah tutunacaklar annesi bayram senin bayramın olur insallah

Canim ilaçla düşer sen rahat ol yumurtaliklara bakabilirler canim onu tam bilmiyorum insallah hersey yolunda gider canim
İnşallah canm çok teşekkür ederim ben rahim filmi çektirdim ya tekrar bu doktor da ultrason diyince korktum açıkçası..inşallah hepimiz bi gün bebislerimize kavusuruz...rabbim tüm isteyenlere versin insallah

ben ocak 25 i gibi gitmiştim 3, 4 ay bekle olmazsa tekrar gel demişti hoca inanmak çok önemli ben inanarak gittim rabbim de nasip etti hayırlısıyla birde kalp atışlarını duyabilirsem
Peki sizin sorun neydi bir sorun varmiydi yoksa sebepsizmi olmuyormu ??

Back