- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.701
Günaydın hayırlı olsun kaç tane topladılar inss kaliteli embiriyolarin olsun cnmherkese günaydın dün yumiler toplandı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hayırlı olsun kaç tane topladılar inss kaliteli embiriyolarin olsun cnmherkese günaydın dün yumiler toplandı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Gözün aydın canim transfer ne zaman bellimi bugün arayip bilgi verirlerherkese günaydın dün yumiler toplandı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
21 toplandı ama sadece 2 tanesi kalmış ya onlarda giderse ben ne yaparımGünaydın hayırlı olsun kaç tane topladılar inss kaliteli embiriyolarin olsun cnm
yarın yine bilgi verecekler inşallah bölünmeye devam eder çok korkuyorum etmezse o kadar ilaç yüklemesi boşuna olmuş olacak. o kadar para emek hepsi heba olacak. 21 yumurta belkide yumurta rezervimi çok azalttı offff. aklıma geldikçe ağlamak geliyor içimden işte olduğumu düşünüp tutuyorum kendimiGözün aydın canim transfer ne zaman bellimi bugün arayip bilgi verirler
Cnm kalan embiriyolarin inss kaliteli olarak devam etsin cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah21 toplandı ama sadece 2 tanesi kalmış ya onlarda giderse ben ne yaparım
İyi diyelim iyi olsun canım. Aslında stresli geçiyor günlerim. Dün misafir ağırladım bişey bilmedikleri için uzanamadim.Dünden beri pek yatmadim ya.Hastane de aslında yatmayi önermiyor günlük hayatınıza dönün diyorlar ama inşallah sorun olmaz ya..hayat_gun sen nasılsın cnm nasil gidiyor herşey yolundadır ins
Yok cnm sorun olmaz inss bebislerin sımsıkı tutulmuşlardır cnm uzanma ağır kaldırma sadeceİyi diyelim iyi olsun canım. Aslında stresli geçiyor günlerim. Dün misafir ağırladım bişey bilmedikleri için uzanamadim.Dünden beri pek yatmadim ya.Hastane de aslında yatmayi önermiyor günlük hayatınıza dönün diyorlar ama inşallah sorun olmaz ya..
Yok cnm sorun olmaz inss bebislerin sımsıkı tutulmuşlardır cnm uzanma ağır kaldırma sadece
Canim 21 yumurtadan neden 2 tanesi kalmış sordun mu. Yumurta rezervimız zaten her ay azalıyor. Bize lazım. Olan 1 yumurta 1 sperm inşallah güzel sonuçlar alırsın .21 toplandı ama sadece 2 tanesi kalmış ya onlarda giderse ben ne yaparım
sordum yumurta kalitesi iyi değil dedi birde sperm morfolojisi çok iyi değildi demiş eşime.Canim 21 yumurtadan neden 2 tanesi kalmış sordun mu. Yumurta rezervimız zaten her ay azalıyor. Bize lazım. Olan 1 yumurta 1 sperm inşallah güzel sonuçlar alırsın .
Canim inşallah 2 embriyon da 1. Kalite olur tutunur . Transferin ne zaman kismetsesordum yumurta kalitesi iyi değil dedi birde sperm morfolojisi çok iyi değildi demiş eşime.
Canim sen neden misafir agirliyosun bugünlerde bol bol dinlen yorma kendini insallah yavrularını tutunacak canim birsey hissediyormusunİyi diyelim iyi olsun canım. Aslında stresli geçiyor günlerim. Dün misafir ağırladım bişey bilmedikleri için uzanamadim.Dünden beri pek yatmadim ya.Hastane de aslında yatmayi önermiyor günlük hayatınıza dönün diyorlar ama inşallah sorun olmaz ya..
Canim size mikro enjeksiyon yapilmadimi ilk başta sperm sonuçları belli değilmiydi canim insallah iki embriyonda sağlıklı devam edersordum yumurta kalitesi iyi değil dedi birde sperm morfolojisi çok iyi değildi demiş eşime.
Canm durumumu bilmedikleri için bişey diyemedim.Sadece belim biraz ağrıyor dedim.Dünden bu yana kendime gösterdiğim hassasiyet yok daha az uzandim ama iki gün falan iyi dinledim. Yine uzanıyorum tabi kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama bir kaç hatalı hareketim oldu.İnşallah yavrularim benimledir.Bir ya da iki Allah'im hayırlısını nasip etsin.Hiç belirtim yok canım.Canim sen neden misafir agirliyosun bugünlerde bol bol dinlen yorma kendini insallah yavrularını tutunacak canim birsey hissediyormusun
3-4 ay önceden spermiyogram başka bir üniversite hastanesinde yaptırdık değerler sınırın biraz üzerindeydi. ama herhangi bir sorun yok dediler ama tüp bebek merkezinde ayrıca spermiyogram yapılmadı. b,lmiyorum ben kendimi olumsuza şartladım iyice. dün bugünden ağlamalarımıda tamamladım.daha ilk denemede bu kadar depresif oldum rabbim yardımcısı olsun defalarca deneyenin. dün eşim teselli ediyor evladını kaybedenleri düşün. dedim buda evladını kaybetmek onlarda benim evlatlarım dedim ağlaya ağlaya. artık hiç bir zaman anne olamayacağıma alıştırıyorum kendimi yaşım 35 olduCanim size mikro enjeksiyon yapilmadimi ilk başta sperm sonuçları belli değilmiydi canim insallah iki embriyonda sağlıklı devam eder
bugün dönüş yapacaklar transfer yok daha ortada sadece 2 tanesi döllenmiş. bölünme devam edecekmi belli değil. devam etmezse transfer iptalCanim inşallah 2 embriyon da 1. Kalite olur tutunur . Transferin ne zaman kismetse
cnm 35 yaş geç mi inss olacak benim bir oğlum var o halde bile biz bırakmadık 2 sıfır iki donmuş tedavisi oldum iki dusuk iki negatifle sonuçlandı şimdi yeniden başladık tedaviye şunu diyeceğim lütfen pes etme olmazsa(inş olur) bile zamanı gelmemiştir sadece Allah inss hayırlısıni nasip etsin arkadaşım3-4 ay önceden spermiyogram başka bir üniversite hastanesinde yaptırdık değerler sınırın biraz üzerindeydi. ama herhangi bir sorun yok dediler ama tüp bebek merkezinde ayrıca spermiyogram yapılmadı. b,lmiyorum ben kendimi olumsuza şartladım iyice. dün bugünden ağlamalarımıda tamamladım.daha ilk denemede bu kadar depresif oldum rabbim yardımcısı olsun defalarca deneyenin. dün eşim teselli ediyor evladını kaybedenleri düşün. dedim buda evladını kaybetmek onlarda benim evlatlarım dedim ağlaya ağlaya. artık hiç bir zaman anne olamayacağıma alıştırıyorum kendimi yaşım 35 oldu