• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gözün aydın canim transfer ne zaman bellimi bugün arayip bilgi verirler
yarın yine bilgi verecekler inşallah bölünmeye devam eder :( çok korkuyorum etmezse o kadar ilaç yüklemesi boşuna olmuş olacak. o kadar para emek hepsi heba olacak. 21 yumurta belkide yumurta rezervimi çok azalttı offff. aklıma geldikçe ağlamak geliyor içimden işte olduğumu düşünüp tutuyorum kendimi

hayat_gun hayat_gun sen nasılsın cnm nasil gidiyor herşey yolundadır ins
İyi diyelim iyi olsun canım. Aslında stresli geçiyor günlerim. Dün misafir ağırladım bişey bilmedikleri için uzanamadim.Dünden beri pek yatmadim ya.Hastane de aslında yatmayi önermiyor günlük hayatınıza dönün diyorlar ama inşallah sorun olmaz ya..

İyi diyelim iyi olsun canım. Aslında stresli geçiyor günlerim. Dün misafir ağırladım bişey bilmedikleri için uzanamadim.Dünden beri pek yatmadim ya.Hastane de aslında yatmayi önermiyor günlük hayatınıza dönün diyorlar ama inşallah sorun olmaz ya..
Yok cnm sorun olmaz inss bebislerin sımsıkı tutulmuşlardır cnm uzanma ağır kaldırma sadece

İnşallah inşallah..Sonucu bir ögrensek ona göre davranacagiz.Tutaste arkadaşımız da bayagi zorluk yaşayıp şükür ki hamiş haberini almıştı. Dün o aklıma geldi,inş Allah hayırlısını nasip eder.
Yok cnm sorun olmaz inss bebislerin sımsıkı tutulmuşlardır cnm uzanma ağır kaldırma sadece

Canim sen neden misafir agirliyosun bugünlerde bol bol dinlen yorma kendini insallah yavrularını tutunacak canim birsey hissediyormusun

Canim sen neden misafir agirliyosun bugünlerde bol bol dinlen yorma kendini insallah yavrularını tutunacak canim birsey hissediyormusun
Canm durumumu bilmedikleri için bişey diyemedim.Sadece belim biraz ağrıyor dedim.Dünden bu yana kendime gösterdiğim hassasiyet yok daha az uzandim ama iki gün falan iyi dinledim. Yine uzanıyorum tabi kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama bir kaç hatalı hareketim oldu.İnşallah yavrularim benimledir.Bir ya da iki Allah'im hayırlısını nasip etsin.Hiç belirtim yok canım.

Canim size mikro enjeksiyon yapilmadimi ilk başta sperm sonuçları belli değilmiydi canim insallah iki embriyonda sağlıklı devam eder
3-4 ay önceden spermiyogram başka bir üniversite hastanesinde yaptırdık değerler sınırın biraz üzerindeydi. ama herhangi bir sorun yok dediler ama tüp bebek merkezinde ayrıca spermiyogram yapılmadı. b,lmiyorum ben kendimi olumsuza şartladım iyice. dün bugünden ağlamalarımıda tamamladım.daha ilk denemede bu kadar depresif oldum rabbim yardımcısı olsun defalarca deneyenin. dün eşim teselli ediyor evladını kaybedenleri düşün. dedim buda evladını kaybetmek onlarda benim evlatlarım dedim ağlaya ağlaya. artık hiç bir zaman anne olamayacağıma alıştırıyorum kendimi yaşım 35 oldu

3-4 ay önceden spermiyogram başka bir üniversite hastanesinde yaptırdık değerler sınırın biraz üzerindeydi. ama herhangi bir sorun yok dediler ama tüp bebek merkezinde ayrıca spermiyogram yapılmadı. b,lmiyorum ben kendimi olumsuza şartladım iyice. dün bugünden ağlamalarımıda tamamladım.daha ilk denemede bu kadar depresif oldum rabbim yardımcısı olsun defalarca deneyenin. dün eşim teselli ediyor evladını kaybedenleri düşün. dedim buda evladını kaybetmek onlarda benim evlatlarım dedim ağlaya ağlaya. artık hiç bir zaman anne olamayacağıma alıştırıyorum kendimi yaşım 35 oldu
cnm 35 yaş geç mi inss olacak benim bir oğlum var o halde bile biz bırakmadık 2 sıfır iki donmuş tedavisi oldum iki dusuk iki negatifle sonuçlandı şimdi yeniden başladık tedaviye şunu diyeceğim lütfen pes etme olmazsa(inş olur) bile zamanı gelmemiştir sadece Allah inss hayırlısıni nasip etsin arkadaşım

Back