Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar dün yazmayı unutmusum gulsahla yaptırdığımız bir test vardı ya bağışıklık testi benim o testin sonucu değerlerim yüksek çıkmis transfer zamanı onun için iki tane ilaç kullanacakmisim iyiki yaptirmisiz o testi

Tayfun beydı demi doktorun gozunaydin canim insallah bebişine hemen kavuşursun bağışıklık yüksekse ilaç veriyolar mis banada öyle soyledi hangi ilacı verdi canim

Ya iyiki o testi yaptirdik yoksa bebegin sana tutunamayacak ve nedenini ogrenemeyeceksin bukadar emek bosa gidecek biz hem maddi hem manevi yipraniyo ruz bide tutmayın ca iki kat kötü oluyoruz insallah o ilaçlarla rahmin bebisi kabul edecek gerisi allahın işi zaten

Tayfun beydı demi doktorun gozunaydin canim insallah bebişine hemen kavuşursun bağışıklık yüksekse ilaç veriyolar mis banada öyle soyledi hangi ilacı verdi canim
Evet cnm banada sordu rosebady misin dedi hepimizi tanıyor ne güzel ilacın adını söylemedi transfer zamanı iki ilaç vereceğim dedi sadece

Evet cnm biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri inss hepimiz ardarda güzel haberler verelim artik

Evet cnm banada sordu rosebady misin dedi hepimizi tanıyor ne güzel ilacın adını söylemedi transfer zamanı iki ilaç vereceğim dedi sadece
Tayfun bey hepimizi tanıyo canim ben şok oldum zaten sonra jeton düştü banada ilaç verecek mis tedaviye baslamadan 20 gün önce gel ilaç baslayacagiz dedi ne ilacı bilmiyorum allah hakkimizda hayirlisini versin canim

Tayfun bey hepimizi tanıyo canim ben şok oldum zaten sonra jeton düştü banada ilaç verecek mis tedaviye baslamadan 20 gün önce gel ilaç baslayacagiz dedi ne ilacı bilmiyorum allah hakkimizda hayirlisini versin canim
Ay evet benim çok hoşuma gitmişti burayı takip etmesi . Şuan kadar birçok doktora muayane oldum kesinlikle en detaylı inceleyen doktor . Bizim ikizlarimize kavusmamiza vesile olan insan. Biraz büyüsünler Tayfun amcalarini ziyarete gideceğiz :)

Canim benim şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyo insallah bebisin sana tutunur canim dualarim seninle az kaldı bebişine kavusmaya
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.Hepimiz yavrularimiza kavuşalim.Çok heyecan yapmak ta istemiyorum sonuç olumsuz olursa hayal kırıklığına uğramamak için.

Bende şok olmuştum ilk muayemizi yaptığında kimsenin soylemediklerini bana söylemişti insallah bizede vesile olur canim bebişlerimiz olur canim

Canm ikizlerin mi vardı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…