- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.541
Herkese slm arkadaşlar inss herkes iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç iyi değilim valla cumartesi sınavım var ankaraya gidecem 1 haftadır çok stresliyim sen nasılsınHerkese slm arkadaşlar inss herkes iyidir
İnss istediğin gibi geçer cnm sınavın bende iyiyim cnm adet olunca inş tedaviye adım atacam bende de bundan ötürü biraz stres var herşey hemen olup bitsin istiyorum inan ki hayırlısiyla inşallahHiç iyi değilim valla cumartesi sınavım var ankaraya gidecem 1 haftadır çok stresliyim sen nasılsın
nasılsın canım ne sınavı bu arada sınavım var yazmışsın Rabbim kolaylık versin inşaallah benim tüplerde sıkıntı çıktı onunla uğraşıyorum sende ne var ne yokkızlar günaydın nasılsınız ... hayat_gun transfer zamanın belli oldu mu ?
Yok canim nerde iki haftadır işsiz insallah biran once bulur canimG gulsahhh01 cnm nasılsın eşinin iş durumu ne oldu cnm inss iş bulmuştur eşin
Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyiGünaydın kızlar.
Canim yine gec yaziyorum. 20 lik disimi aldirdim. Fenalardayim die bakamadim. Benim MTHFR A1298 C *MUTASYON HETEROZİGOT bunda sorun var. Bide cok fazla vitamin eksikligi cikti. B12 felan hic vu udumda yok neredeyse. Demirde eksik. Bunlarinda etkisi oluyomu bilemiyorum. Bide sanirim benimki hafif bi pihtilasma. ignelik miyim degilmiyim onu bilemiyorum.İnsallah benimde çıkmaz . Pihtilasma da seninki iyiymiş hangisinde çıktı .ben iğne. Kullancam. 4 genin 3 ünde cikti
Cok gecmis olsun canım . Seninki sanırım folik asit eksikliğinden o yüzden iğne kullanmazsin heralde bana doktor igneliksin dedi iyi ki önceden yaptirmisim . Hatta 4 tanesine bakılmis ti dedimki diğerlerine de baktirayim gerek yok iğne kullancaksin bir gen var onda mutasyon varsa zaten diğerlerine bakmaya gerek yok dedi. D vitamini baya eksik bende de .Canim yine gec yaziyorum. 20 lik disimi aldirdim. Fenalardayim die bakamadim. Benim MTHFR A1298 C *MUTASYON HETEROZİGOT bunda sorun var. Bide cok fazla vitamin eksikligi cikti. B12 felan hic vu udumda yok neredeyse. Demirde eksik. Bunlarinda etkisi oluyomu bilemiyorum. Bide sanirim benimki hafif bi pihtilasma. ignelik miyim degilmiyim onu bilemiyorum.
cnm inss bulur Allah yardımcınız olsunYok canim nerde iki haftadır işsiz insallah biran once bulur canim
Gunaydin Herkese..Günaydın arkadaşlar yarın başkente gidiyorum hayirlisiyla baslicaz artık
Teşekkür ederim cnmGunaydin Herkese..
Hadi bakalim canim tedavi surecin hayirli ugurlu olsun
Alla allah nie birlikte cikmadi ki, ek calisma ne oluyomus sordunmu peki. Yok istemezler bence. Lazim olsa simdiye kadar ararlardi bence. Insallah oda temiz gelir canim. En azindan kromozonlardan yuzumuz guler brazderino canım kromozom analizi sonucum çıkmış benimki normal ama eşimin ki daha cikmamis ek çalışma gerekli dediler pazartesi belli olur dediler . İnşallah yeniden kan istemezler 1 ay daha beklemeyiz
Kanin üremesi yavaş dedi eşim için . İnşallah istenmez. Ya eşimin annesi babası 1. Derece akrabamiymis kardes cocuklariymis ama eşime sorduklarinda uzaktan demişti kendiside daha yeni öğrendi arayip soylememe gerek var ki kiAlla allah nie birlikte cikmadi ki, ek calisma ne oluyomus sordunmu peki. Yok istemezler bence. Lazim olsa simdiye kadar ararlardi bence. Insallah oda temiz gelir canim. En azindan kromozonlardan yuzumuz guler braz
Yok eger sorun cikarsa sole. Zaten artik testler calisilmis. Sonuc asamasinda. Bence allah korusun bsey cikarsa sole bakalim ne derler. Yada icin rahat etmezse ordaki personelleri arayip danisabilirsin.Kanin üremesi yavaş dedi eşim için . İnşallah istenmez. Ya eşimin annesi babası 1. Derece akrabamiymis kardes cocuklariymis ama eşime sorduklarinda uzaktan demişti kendiside daha yeni öğrendi arayip soylememe gerek var ki ki
İnsallah pazartesiye sonuç iyi ya da kötü cıksa iyi olur .Yok eger sorun cikarsa sole. Zaten artik testler calisilmis. Sonuc asamasinda. Bence allah korusun bsey cikarsa sole bakalim ne derler. Yada icin rahat etmezse ordaki personelleri arayip danisabilirsin.