- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.581
Aynen canim ya emeklerimizi, heyecanımız boşa çıkmasın inşallah.Cnm seni çok iyi anlıyorum ki insan bildiğini bile unutabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim ya emeklerimizi, heyecanımız boşa çıkmasın inşallah.Cnm seni çok iyi anlıyorum ki insan bildiğini bile unutabiliyor
Günaydın canım nasilsin?Günaydın arkadaşlar
İyiyim cnm çok şükürGünaydın canım nasilsin?
Tayfun beydı demi doktorun gozunaydin canim insallah bebişine hemen kavuşursun bağışıklık yüksekse ilaç veriyolar mis banada öyle soyledi hangi ilacı verdi canimKızlar bugün gittim Dr a tabiki Dr hemen tanıdı beni rosebady senmisin dedi ve ben çok şaşırdım önce guldum ve evet dedim uzun protokol başladık tedaviye doğum kontrol ilacına başladım bide geçen ay yaptırdığım bağışıklık testi yüksek çıkmis onun içinde ilaç ayrı kullanacakmisim şimdilik benden haberler böyle
Canim benim şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyo insallah bebisin sana tutunur canim dualarim seninle az kaldı bebişine kavusmayaAnladım canım çok teşekkür ederim.Ya çok heyecanliyimm..
Ya iyiki o testi yaptirdik yoksa bebegin sana tutunamayacak ve nedenini ogrenemeyeceksin bukadar emek bosa gidecek biz hem maddi hem manevi yipraniyo ruz bide tutmayın ca iki kat kötü oluyoruz insallah o ilaçlarla rahmin bebisi kabul edecek gerisi allahın işi zatenKızlar dün yazmayı unutmusum gulsahla yaptırdığımız bir test vardı ya bağışıklık testi benim o testin sonucu değerlerim yüksek çıkmis transfer zamanı onun için iki tane ilaç kullanacakmisim iyiki yaptirmisiz o testi
Evet cnm banada sordu rosebady misin dedi hepimizi tanıyor ne güzel ilacın adını söylemedi transfer zamanı iki ilaç vereceğim dedi sadeceTayfun beydı demi doktorun gozunaydin canim insallah bebişine hemen kavuşursun bağışıklık yüksekse ilaç veriyolar mis banada öyle soyledi hangi ilacı verdi canim
Evet cnm biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri inss hepimiz ardarda güzel haberler verelim artikYa iyiki o testi yaptirdik yoksa bebegin sana tutunamayacak ve nedenini ogrenemeyeceksin bukadar emek bosa gidecek biz hem maddi hem manevi yipraniyo ruz bide tutmayın ca iki kat kötü oluyoruz insallah o ilaçlarla rahmin bebisi kabul edecek gerisi allahın işi zaten
Tayfun bey hepimizi tanıyo canim ben şok oldum zaten sonra jeton düştü banada ilaç verecek mis tedaviye baslamadan 20 gün önce gel ilaç baslayacagiz dedi ne ilacı bilmiyorum allah hakkimizda hayirlisini versin canimEvet cnm banada sordu rosebady misin dedi hepimizi tanıyor ne güzel ilacın adını söylemedi transfer zamanı iki ilaç vereceğim dedi sadece
Insallah canim ya artık verelim bu güzel haberleri sonra gebelik hakkında konuşalım insallah o günler yakın canimEvet cnm biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri inss hepimiz ardarda güzel haberler verelim artik
Ay evet benim çok hoşuma gitmişti burayı takip etmesi . Şuan kadar birçok doktora muayane oldum kesinlikle en detaylı inceleyen doktor . Bizim ikizlarimize kavusmamiza vesile olan insan. Biraz büyüsünler Tayfun amcalarini ziyarete gideceğiz :)Tayfun bey hepimizi tanıyo canim ben şok oldum zaten sonra jeton düştü banada ilaç verecek mis tedaviye baslamadan 20 gün önce gel ilaç baslayacagiz dedi ne ilacı bilmiyorum allah hakkimizda hayirlisini versin canim
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim.Hepimiz yavrularimiza kavuşalim.Çok heyecan yapmak ta istemiyorum sonuç olumsuz olursa hayal kırıklığına uğramamak için.Canim benim şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyo insallah bebisin sana tutunur canim dualarim seninle az kaldı bebişine kavusmaya
Bende şok olmuştum ilk muayemizi yaptığında kimsenin soylemediklerini bana söylemişti insallah bizede vesile olur canim bebişlerimiz olur canimAy evet benim çok hoşuma gitmişti burayı takip etmesi . Şuan kadar birçok doktora muayane oldum kesinlikle en detaylı inceleyen doktor . Bizim ikizlarimize kavusmamiza vesile olan insan. Biraz büyüsünler Tayfun amcalarini ziyarete gideceğiz :)
Olumsuz düşünme canim benim insallah tutunacaklar annelerini bırakmayacak lar canimİnşallah canım benim çok teşekkür ederim.Hepimiz yavrularimiza kavuşalim.Çok heyecan yapmak ta istemiyorum sonuç olumsuz olursa hayal kırıklığına uğramamak için.
Ay evet benim çok hoşuma gitmişti burayı takip etmesi . Şuan kadar birçok doktora muayane oldum kesinlikle en detaylı inceleyen doktor . Bizim ikizlarimize kavusmamiza vesile olan insan. Biraz büyüsünler Tayfun amcalarini ziyarete gideceğiz :)
Olumsuz düşünme canim benim insallah tutunacaklar annelerini bırakmayacak lar canim
Benim değil canim ablamin .Canm ikizlerin mi vardı senin?
Maşallah canım Allah bağışlasın..Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah..Benim değil canim ablamin .