• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

I
Canim masallah sen ignelere basladinmi? Nasi 12 13. Eger basladiysan cok iyii. Ben baslicam dedin sandim. Cok guzel eger oyleyse. Kiii daha buyuyo toplamaya kadar gelisiyo dahada. Adacayinin da faydasi bol. Bide gulsahmiydi hatirlamiyorum tam birii karacorek otu bal tarcin demisti
Başlamadım canım tup bebege ben biraz pkoluyum da ondan. Fsh 9.5 e2 42 Lh 10.5

I
Canim masallah sen ignelere basladinmi? Nasi 12 13. Eger basladiysan cok iyii. Ben baslicam dedin sandim. Cok guzel eger oyleyse. Kiii daha buyuyo toplamaya kadar gelisiyo dahada. Adacayinin da faydasi bol. Bide gulsahmiydi hatirlamiyorum tam birii karacorek otu bal tarcin demisti
Evet canim ben onu da yapmıştım çok ta etkili oldu

Aynen ya bi doguraydik sağlıkli hayırlı bir çocuk kısmet koysam adını artik:olamaz:
Ahaaahhahhhjahh "Kısmet" :anne:
Bizim hayalimiz "Rima" Esim beni severken hep yavru ceylanim der :oops: Rimada disi ceylan yavrusuna denirmis.
Hayalleeeerrrr hayallleee..rrr :KK55:Bakalim koyabilicezmi

Ahaaahhahhhjahh "Kısmet" :anne:
Bizim hayalimiz "Rima" Esim beni severken hep yavru ceylanim der :oops: Rimada disi ceylan yavrusuna denirmis.
Hayalleeeerrrr hayallleee..rrr :KK55:Bakalim koyabilicezmi
Biz eşimle bir kitap okumuştuk evlenmeden önce kumral ada mavi tuna buket Uzuner in . Kız olursa ada erkek olursa tuna olacaktı ama ada isminden çok sıkildim koymam artık . Rima güzelmiş eşinde ne güzel severmis seni öyle maşallah . Manken gibi hatunun canim sever tabi

Biz eşimle bir kitap okumuştuk evlenmeden önce kumral ada mavi tuna buket Uzuner in . Kız olursa ada erkek olursa tuna olacaktı ama ada isminden çok sıkildim koymam artık . Rima güzelmiş eşinde ne güzel severmis seni öyle maşallah . Manken gibi hatunun canim sever tabi
Ayyy canimm sizinkininde anlami buyuk :KK200:
insallah koyarsin. Insallah nasip olur. Su mubarek gunlerde rabbim kimsenin yuvasini evlatsiz koymasin. Topigimizdeki herkes, isteyipte sahip olamayan butun arkadaslar insallah en yakin zamanda pudra kokulu mis bebislere kavusurlar :KK46:

kızlar dün cumhuriyet gazetesinde bir yazı okudum tüp bebek yaptıran 146 kişi incelenmiş .. avakado c vitamini açısından zengin bir meyve biliyorsunuz avakado tüketilmiş et türü yemekler yerine sebze tüketimi artırılmış yağ olarak zeytin yağı fındık yağı tüketilmiş ve tereyağı tüketilmemiş sonuç olarak yumurta kalitesini artmış daha fazla bilgi içeriyor yazı dün paylaşmak aklıma gelmedi bugünde yazıyı bulamadım hepimizin aklında bulunsun bir de kabuklu çerezler öneriliyor ceviz badem gibi

derino derino canım senden birsey isticem hani dekanliga kanimizi götürmüştük ya bir numara vermişlerdi bize arayabilirsiniz diye . O numara yanımda değil sende varsa bana özelden gönderebilir misin

derino derino canım senden birsey isticem hani dekanliga kanimizi götürmüştük ya bir numara vermişlerdi bize arayabilirsiniz diye . O numara yanımda değil sende varsa bana özelden gönderebilir misin
Tatlim cok özur yenii girdim. Ben attim ki onu :( cuzdani temizlerken. Ama cikan raporun ustunde 0324 361 06 84 dh: 1136 bi dene istersen belki bu olabilir.

Back