Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Günaydın canm geçen P.tesi hastaneye gittim rahim yeterli kalınlıkta değil dedi drum.C.tesi tekrar kontrole gidecem,hafta içi transfer olacam inşallah.C.tesi transfer günü belli olur inş.
Canim benim hiç moralini bozma insallah kalinlasacak insallah bebislerini biran once alirsin ve sana tutunur lar canim

Kromozon dedikleri tarihte cikti. Aslinda ikiside ortalama 1 ay yada 45 gun. Kromozonda bsey cikmadi. Yalnizca pihtilasmanin birinde var iste.
İnsallah benimde çıkmaz . Pihtilasma da seninki iyiymiş hangisinde çıktı .ben iğne. Kullancam. 4 genin 3 ünde cikti

İnşallah canım..Yarın gider gitmez ilk işim bir bardak nar suyu içmek olacak,akşam bir bardak daha..
Niye ilac vermiyor ki .. Benimde 7bucuktu asilamayi yapti aslinda ilac vermesi lazim kalinlasmasi icin..
o kadar tedaviye rahim mi dayanir inceldikce inceliyor transparan olmadan bi dogursaydik 1 tane :)

Niye ilac vermiyor ki .. Benimde 7bucuktu asilamayi yapti aslinda ilac vermesi lazim kalinlasmasi icin..
o kadar tedaviye rahim mi dayanir inceldikce inceliyor transparan olmadan bi dogursaydik 1 tane :)
Transparan mı??İlaç verdi canm estrofem kullanıyordum günde iki tane,P.tesi üçe çıkardı dr.İnşallah faydasını görürüm..

Günaydın kızlar. Bugün ilk muayemizi olduk.bebisi gördük pit pit kalbi atıyordu. 6+4 günlük.hersey yolunda.darısı inşallah sizlere.rabbim tez zamanda sizleri de anne olmakla taclandirsin
Gözün aydın canim insallah saglikli bir sekilde devam eder canim saglikla kucagina alirsin canim

Günaydın kızlar. Bugün ilk muayemizi olduk.bebisi gördük pit pit kalbi atıyordu. 6+4 günlük.hersey yolunda.darısı inşallah sizlere.rabbim tez zamanda sizleri de anne olmakla taclandirsin
Gözün aydın cnm maşallah Allah sağ salim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…