- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.481
Canim bende 4 gene baktı o meryem gicigi 3 ünde heterozigot mutasyon çıktı . Bende korkmustum . İğne korasprin kullanırız . Kaç kilosun kiloya göre de doz ayarlaması yaapiliyormus. Daha baktırmak istediğim çok şey var ama skldm . Protein s protein c aca ıgm aca ıgg lupus antitrombin III bunlara da baktır kadın çocuğa gidebilirsin. CD 56 ya da baktirdim ben düzen laboratuvar da o da 61 lira . Ben birsey sorcam subatta ameliyat oldum ameliyat videom var ameliyattan sonra rahim filmi de çekilmiş sorun yok normal Allah a şükür . Bir tup bebek merkezine gittim rahim filmini tekrarlamaloyiz dedi neden daha yeni oldum ameliyatı sizce gerek var miEvet eriskin kan almaya verdim. O pihtilasma icindi. Dekanlikmiydi neydi ayri bi binaya gecip orayada kromozon icin verdik. Bizede bi sorun olursa sizi yeniden cagirabiliriz demislerdi. Kanin 1 hafta kadar bekleme suresi varmis mesela. O yuzden dediler. Ama cagirmadilar tekrar. Rahat ol bsey olmaz insallah kromozonlarin tertemiz gelir. Resmi yanlis eklemisin zaten. Neyse arastirdim bende de biraz var gbi bseyler