- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.501
Başlamadım canım tup bebege ben biraz pkoluyum da ondan. Fsh 9.5 e2 42 Lh 10.5I
Canim masallah sen ignelere basladinmi? Nasi 12 13. Eger basladiysan cok iyii. Ben baslicam dedin sandim. Cok guzel eger oyleyse. Kiii daha buyuyo toplamaya kadar gelisiyo dahada. Adacayinin da faydasi bol. Bide gulsahmiydi hatirlamiyorum tam birii karacorek otu bal tarcin demisti
Hmmm ben o degerleri pek bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun.Başlamadım canım tup bebege ben biraz pkoluyum da ondan. Fsh 9.5 e2 42 Lh 10.5
Aynen ya bi doguraydik sağlıkli hayırlı bir çocuk kısmet koysam adını artikHmmm ben o degerleri pek bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Bi doguraydik iyiydii
Evet canim ben onu da yapmıştım çok ta etkili olduI
Canim masallah sen ignelere basladinmi? Nasi 12 13. Eger basladiysan cok iyii. Ben baslicam dedin sandim. Cok guzel eger oyleyse. Kiii daha buyuyo toplamaya kadar gelisiyo dahada. Adacayinin da faydasi bol. Bide gulsahmiydi hatirlamiyorum tam birii karacorek otu bal tarcin demisti
Ahaaahhahhhjahh "Kısmet"Aynen ya bi doguraydik sağlıkli hayırlı bir çocuk kısmet koysam adını artik
Biz eşimle bir kitap okumuştuk evlenmeden önce kumral ada mavi tuna buket Uzuner in . Kız olursa ada erkek olursa tuna olacaktı ama ada isminden çok sıkildim koymam artık . Rima güzelmiş eşinde ne güzel severmis seni öyle maşallah . Manken gibi hatunun canim sever tabiAhaaahhahhhjahh "Kısmet"
Bizim hayalimiz "Rima" Esim beni severken hep yavru ceylanim derRimada disi ceylan yavrusuna denirmis.
Hayalleeeerrrr hayallleee..rrrBakalim koyabilicezmi
Ayyy canimm sizinkininde anlami buyukBiz eşimle bir kitap okumuştuk evlenmeden önce kumral ada mavi tuna buket Uzuner in . Kız olursa ada erkek olursa tuna olacaktı ama ada isminden çok sıkildim koymam artık . Rima güzelmiş eşinde ne güzel severmis seni öyle maşallah . Manken gibi hatunun canim sever tabi
Günaydın canm geçen P.tesi hastaneye gittim rahim yeterli kalınlıkta değil dedi drum.C.tesi tekrar kontrole gidecem,hafta içi transfer olacam inşallah.C.tesi transfer günü belli olur inş.kızlar günaydın nasılsınız ...hayat_gun transfer zamanın belli oldu mu ?
Tatlim cok özur yenii girdim. Ben attim ki onuderino canım senden birsey isticem hani dekanliga kanimizi götürmüştük ya bir numara vermişlerdi bize arayabilirsiniz diye . O numara yanımda değil sende varsa bana özelden gönderebilir misin
Sağol canım seninki kaç günde çıktı peki . Bir sorun var mıTatlim cok özur yenii girdim. Ben attim ki onucuzdani temizlerken. Ama cikan raporun ustunde 0324 361 06 84 dh: 1136 bi dene istersen belki bu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?