- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.981
Doğrudur canım.ben de pek ayrıntı bilgi sahibi degilimCanim benim yaptırdığım test bağışıklık testi öyle birşey de yapiyolar canim
Canım benim.inşallah bu hüzün sonunda mutlulukla ve annelikle taclandirsin rabbimGunaydin herkese..
Dun ne kotu bir gundu aglak uyandim aglak uyudum :)
Gozlerim gun boyu dolu doluydu her gordugum resime msja herseye agladim..
ama atlattik anneler gununude cok sukur
Seneye Allah büyük belki....
Amin canim aminnnn..Canım benim.inşallah bu hüzün sonunda mutlulukla ve annelikle taclandirsin rabbim
Evet ya sorma.Size güzel haberler vermeyi istiyorum inşallah. Bakalim perşembe sanırım transfer olacak.beklemedeyizAmin canim aminnnn..
ilk sirada sen varsin insallh
Yumiler hakkında bilgi geldimi cnm inss hepsi döllenmiştirEvet ya sorma.Size güzel haberler vermeyi istiyorum inşallah. Bakalim perşembe sanırım transfer olacak.beklemedeyiz
Evet yedi taneden 6si olgun yumilerimin.3 tanesi döllenmiş.gelişimlerine devam ediyorlar.perşembe kadar inşallah güzel bölünme olur.Yumiler hakkında bilgi geldimi cnm inss hepsi döllenmiştir
canım inşallah 3 ü de gelişmeye devam eder kaliteli embriyoların oluşurEvet yedi taneden 6si olgun yumilerimin.3 tanesi döllenmiş.gelişimlerine devam ediyorlar.perşembe kadar inşallah güzel bölünme olur.
Maşallah cnm inss üçüde kaliteli embiriyo olsunlar cnm dualarimiz seninleEvet yedi taneden 6si olgun yumilerimin.3 tanesi döllenmiş.gelişimlerine devam ediyorlar.perşembe kadar inşallah güzel bölünme olur.
Ne güzel bilgi paylasmissin cnm inss allah dualarimizi dileklerimizi kabul etsin insselam kızlar bugünü güzel şeyler düşünerek geçirelim imaje edelim geleceğimizi
BU GÜN NAPILIR bu gün merkür tutulumudur 100 yılda 13 kere olur merkür transit geçişi dönemlerinde
açık açık konuşulur problemlere çözümler bulunur dilek dilenir dua edilir hayvanlara yardım edilir zor durumda olanların problemlerine çözüm üretilir iş aranır bulunur kitap yazmaya başlanır hukuksal sorunlar çözüme ulaşır anlaşmak barışmak anlaşılmak daha kolaydır
tabi hak edene şans rahmet ve başarı vadedecektir
hak etmeyeni acıtır doğru olmayanı cidden kötü vuracaktır
etkisi ay sonuna kadar sürecektir
Canim sebepsiz oldugu zaman tutunmasi artiyo canim siz tedavi mi olacaksınızMerhabalar sebepsiz infertilite olup olumlu sonuç alan var mı burada duydunuz mu?
Oldum ve sanırım negatif.Canim sebepsiz oldugu zaman tutunmasi artiyo canim siz tedavi mi olacaksınız
günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar güzel ve bir gün olsun inss
Teşekkürler iyiyim cnm sen nasılsın test sonucun vardı en son ciktimi cnmgünaydın canım nasılsın
Gunaydin canim.. Bu ay basliyacaksin dimi tedaviye ?Günaydın kızlar güzel ve bir gün olsun inss
yok canım çıkmadı daha arın yada öbürsü gün arıcam hastaneyi e nabızda çıkmamış seninde vardı testlerin yanılmıyorsam çıktı mı ?Teşekkürler iyiyim cnm sen nasılsın test sonucun vardı en son ciktimi cnm
Evet cnm inss basliyacagiz sen nasılsın cnmGunaydin canim.. Bu ay basliyacaksin dimi tedaviye ?
Hazirana birakmayacaksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?