Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

B breakfast canım nasılsın endokrine gittiğinde ayrı ödemeler yaptın mı bende gitmeyi düşünüyorum ama kan testi ultrasyon için ayrı ödeme yapılıyorsa mersin devlete gidecem hemen sıra alabiliyormusun son olarak yüreğirde mi kışla yerleşkesinde mi ?

Canim endokronoloji yüreğirde bide Gazipaşa baskentte var benim esim gittiği için biliyorum ilk muayeneye gittiğinde Para aliyolar test icin odemiyorsun canim bende gitmeyi düşünüyorum haftaya belki giderim

canım evet tabii ki muayene ücreti ödeniyor endokrin farklı bir bölüm sonuçta. usg için 25 lira ödemiştim. muayene ücreti de 75 lira. kan tahlillerine ek ücret ödenmiyor. hatta bugün de kpntrolüm var. sabah gidip açlık kan şekeri ve tsh için kan verdim şidmi çıkcam tokluk kanı alacklar. doktorum normalde yüreğirde ama salı günleri seyhan başkentte oluyor. yüreğir uzak olduğu için salı günlerine ayarlıyorum aylık kontrolümü. sana tahlilleri yazacaktın aslında akkımdan çıkmış. özelden göndereyim bugün yarın canım.

Canim endokronoloji yüreğirde bide Gazipaşa baskentte var benim esim gittiği için biliyorum ilk muayeneye gittiğinde Para aliyolar test icin odemiyorsun canim bende gitmeyi düşünüyorum haftaya belki giderim
evet canım gülay şimşek e gidiyorum ben de. salı günleri seyhanda oluyor. hem pek kalabalık da olmuyor salı günleri orda olduğu pek bilinmediğinden sanırım. bu arada SchonerDuft randevu almak zor olmuyor, acil şehir dışından geldim dersen araya da sıkıştırırlar. ben ilk gidişimde yüreğire gelin demişlerdi aradıktan yarım saat sonraya verdiler randevuyu. aradığımda kışladaydım hemen gittim araba olunca. başta tesadüfen o müsait diye ondan almıştım ama sonradan soruşturdum çok iyi bir doktormuş. ben de gerçekten çok memnunum çok ilgili hastayla. hoş sohbet de aynı zamanda. gereksiz o kadar şey soruorum ki sohbet eder gibi cevaplıor hep

bende gidecem annemide götürcem onun guatırı alınmıştı rahatsızlık vermeye başladı muhtemelen bende haftaya giderim

sorun değil canım gidecem bende dosyamda tüm tahlillerim var tekrar yapılması benim için daha iyi aslında cihaza göre aralıklar değişiyor gülay şimşek i göremedim ben doktorlar arasında siteye baktım prof mu uzman mı ? şu kan vermeler çok kötü oluyor benim bayılıyorum her alışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…