Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyo tedavin hava basık ya sanki heran yağmur yağacak gibi
Canım yumurta çoğaltma iğneleri ne başladım perşembe günü. Bu perşembe de kontrol var.sanırım hafta sonuna yumurtalar alınır. Şimdilik iyi gidiyor.ön tane yumurta olacak gibi dedi .igneler çok can yakmaya başladı artık. Fostimon diye bir ilaç. İnanılmaz yakıyor. Ama sabediyoruz.az kaldı bakalım

Insallah sonu guzel olur canim bebisi. Sana tutunur canim az kalmis bak biraz sabret canim

Evet canim bu hafta çıkacak benimde esimin de sonuçları sonrada doktora gidecegiz valla Moralim de bozuk hala kötüyüm durup durup agliyorum
Daha çok yeni canım. Bu Moral bozukluğu normal.ama yeniden bir sürece başlarsak yeniden güç gelir sana da.rabbim bundan geri koymasın.çok daha kötü durumlar yaşayan insanlar var.ne değişik hayat hikayeleri var.biz onların yanında şanslı diyeceğimi bir durumdayız. Sabah bdv. Bölümünde birisi yazmıştı. 3. Tedavisinde gebe kalan birisi 1.5 aylık hamileyken aldatıldığını anlıyor ve ayrılıyor. Yani herseyin hayirlisini ve doğru zman olanını versin rabbim

Canim ben bu tedavide kesin olur diye hissediyordum oyuzden böyle oldum bide anneler günü geliyo oda beni böyle yaptı sonuclarimiz bir ciksin bakalım ne olacak tabiki herseyin zamanı var zaten biz ne yaparsak yapalim zamanı gelmemis se olmuyo

Haklısın sende canım. Bugün kandil dualarinizi edelim rabbim kucaklamrimizo doldurun. Kimseyi evlat.hasreti ile yakmasin

Günaydın arkadaşlar. Kandiliniz mübarek olsun.allah dualarinizi ve dualarimizi kabul ve makbul eylesin.hayırlı ve salih evlatlar versin bizlere.bizleri isyan etmekten ve baskaldirmaktan sukursuzlukten uzak etsin.sabredenlerden ve mükafatı ni alanlardan eylesin.bizleri kendine layık kullar olma yolundan ayırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…