- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.761
Erkek infertilitesininde çeşitleri var amaCanim bizde erkek infertilitesi biz mikroenjeksiyon yaptirdik zaten doktor yönlendiriyor sen artık rahat ol doktorla karar verirsiniz bize doktor mikroenjeksiyon yapacaz dedi diğeri zaten bize olmaz
Mikroenjeksiyon da laboratuvar da mikroskop altında en hızlı spermi seciyolar tek spermi yumurtaya enjekte ediyolar zaten tüp bebekte hızlı Sayı önemli morfoloji ye bakmiyorlar tayfun bey geçen esimin değerini söylerken şu kadar hızlı sperm var dedi sen nerde yaptiracagina karar verdinmiErkek infertilitesininde çeşitleri var ama
Mesela bizde sayı 136 milyon
Normal morfoloji % 1
Yapısı bozuk yani . E bu sperm seçilirken napiyor lar neye bakıyorlar mikrocip te sanki.harekete bakılıyormis gibi. Mikroenjeksiyonda spermi alip yumurtanın içine koyuyorlar o 1 spermi nasıl seçiyorlar peki.
Reklamları kız gibi.oldum babam böyle güzel pasta.yapmayı nerden öğrendi
Karar vermedim .aa neden morfolojiye bakmiyorlarmis. Morfolji sorunsa düşük olabiliyor kalbi durabiliyor . Gülşahcimm napsam hiç bilmiyorum .Mikroenjeksiyon da laboratuvar da mikroskop altında en hızlı spermi seciyolar tek spermi yumurtaya enjekte ediyolar zaten tüp bebekte hızlı Sayı önemli morfoloji ye bakmiyorlar tayfun bey geçen esimin değerini söylerken şu kadar hızlı sperm var dedi sen nerde yaptiracagina karar verdinmi
O zaman senden güzel haberler duyacağı yakın zandaninsallahBir his yok bugun 1 hafta oldu insallah adet olmazsam o zamana kadar haftaya cuma test yapacagim ..
Bakalim hakkimda hayirlisi neyse artik ..
Dogru hatirliyorsun yani
Mikrobiyoloji bilmiyorum.bizim ilk mikroenjeksiyonu bu da muhtemelen olurCanim bizde erkek infertilitesi biz mikroenjeksiyon yaptirdik zaten doktor yönlendiriyor sen artık rahat ol doktorla karar verirsiniz bize doktor mikroenjeksiyon yapacaz dedi diğeri zaten bize olmaz
Insallah canim bende bir umut belki anneler gününe guzel girerim diyorum ..Canim insallah pozitif olur olumsuzu düşünmüyoruz canim moralini yuksek tut canim
Bu duyguyu iyi biliyorum canım. Hele de bu sonuçtan sonra yakın bir tarih de olunca daha toparlanamadan anneler günü geldi çattı. En iyisi eşinle konuş dà o hafta sonu bir yerlere gidin fırsat bulursan. Hem senin için de iyi olurKizlar ben iyi değilim anneler günü yaklaşıyor ve benim göbeğimde elimde boş herkez yine aynı temenilerde bulunacak ve ben yine insallah diyeceğim ben bu anneler gününde kimseyi görmek te duymakta istemiyorum off kizlar ya uzaklaşmak istiyorum ama olmuyo hep önüme çıkıyo ben artik dayanamıyorum zaten h bire agliyorum
Morfolojide de bakıyorlar şekil açısından en düzgün olanı seçiyorlar canım. Arkadasin morfoloji deydi sorun şimdi üç yaşında kızı varKarar vermedim .aa neden morfolojiye bakmiyorlarmis. Morfolji sorunsa düşük olabiliyor kalbi durabiliyor . Gülşahcimm napsam hiç bilmiyorum .
cnm inss evlatsiz geçirdiğiniz son anneler günü olsun inss bütün kalbimle diliyorumKizlar ben iyi değilim anneler günü yaklaşıyor ve benim göbeğimde elimde boş herkez yine aynı temenilerde bulunacak ve ben yine insallah diyeceğim ben bu anneler gününde kimseyi görmek te duymakta istemiyorum off kizlar ya uzaklaşmak istiyorum ama olmuyo hep önüme çıkıyo ben artik dayanamıyorum zaten h bire agliyorum
ayy maşallah cnm inss yumilerin hepsi kaliteli embiriyo olsun göbisinde can bulsunlar insGünaydın kızlar. Dün kontrolü vardı. Çok şükür hersey yolunda.dün itibari ile çoğaltma iğneleri ne başladım. Ortalama ön adet yumos un olucak gibi dedi dr.mutlu oldum.bir öncekinden yedi adet olmuştu. Hayırlısı ile su günleri geçirmeyi unut ediyorum.haftaya perşembe de kontrolün var.muhtemelen hafta sonuna ya da cumaya opu yapılır gibi.sanırım yavaştan heyecanlaniyorum.daha yenice tedavi olduğumu hissetmeye basladim
genelimiz iyi cnm mat uç hata zormus gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım günaydın. Oğlun ne yaptı. Ne diyor Simav için. Benim öğrencilerin geneli mat zordu diyorlar.en zorlandiklaro ders sanırım. Genel kanı bu sekilde.inceleme fırsatım olmadı daha kitapçıkları.
döllenme sorunu yaşadık biz 12 toplandı döllenen 6 7 taneydi sonra gelişimi duran oldu birincide 4 tane embriyo oldu ikinci tedavi için bize yöntemler sundu bizde ücretli yaptırıyoruz rapor hakkımız yoktu önce ucuz olanı yapalım dedi çünkü karar verememiştik biz hiçte araştırmadım ne diye şimdi direk mikrienjeksiyon yöntemi dicemNesi var mikroenjeksiyonu canim
hadi inşallah güzel haberler alırız sırayla canımBir his yok bugun 1 hafta oldu insallah adet olmazsam o zamana kadar haftaya cuma test yapacagim ..
Bakalim hakkimda hayirlisi neyse artik ..
Dogru hatirliyorsun yani
teknikleri tam bilmiyorum ama dr yönlendiriyor onun yönlenirmesi daha mantıklı ne zaman gideceksin karar verebildin mi ?Kızlar bana bi akıp verin . Morfoloji sorunu olanlarda mikrocip mi imsi tekniği mi
bu temenniler artık batıyor değil mi ? iyi niyetli yaklaşıyorlar ama bizi yorduğunun farkında değiller ... zumbaya gidiyordun ne oldu bıraktın mı ? inan hepimiz aynı durumdayız birde yan komşu doğum yaptı maaşaallah kzı oldu sürekli sesi geliyor insan daha çok üzülüyorKizlar ben iyi değilim anneler günü yaklaşıyor ve benim göbeğimde elimde boş herkez yine aynı temenilerde bulunacak ve ben yine insallah diyeceğim ben bu anneler gününde kimseyi görmek te duymakta istemiyorum off kizlar ya uzaklaşmak istiyorum ama olmuyo hep önüme çıkıyo ben artik dayanamıyorum zaten h bire agliyorum
benddöllenme sorunu yaşadık biz 12 toplandı döllenen 6 7 taneydi sonra gelişimi duran oldu birincide 4 tane embriyo oldu ikinci tedavi için bize yöntemler sundu bizde ücretli yaptırıyoruz rapor hakkımız yoktu önce ucuz olanı yapalım dedi çünkü karar verememiştik biz hiçte araştırmadım ne diye şimdi direk mikrienjeksiyon yöntemi dicem
Canim ben tüp bebeğe başlamadan her testi yaptırmak istiyorum . Kan pihtilasmasi genetik test doktorlara soruyorum gerek yok diyorlar ama ben ablamdan biliyorum yıllarca çocuk istedi olmadı tup bebek denedi tutmadı maddi manevi çöktü kizcagiz. En son kan pihtilasmasi varmış ilaç kullandı hamile kaldı. O yüzden doktorlara sormadan ben kendim bişeyler araştırıyorum. 8 yıl oyalandi ablam resmenteknikleri tam bilmiyorum ama dr yönlendiriyor onun yönlenirmesi daha mantıklı ne zaman gideceksin karar verebildin mi ?
Canım dr mu döllenme sorunu var dedi.yani 12 de dört tane mi çoğaldı hücre olarak.yoksa sen mi bu sayıyı sorun olarak gördün. Benim de yedi yumurta olmuştu dördü döllenmişti sadece bir tanesi iyi gelişim gosterdidöllenme sorunu yaşadık biz 12 toplandı döllenen 6 7 taneydi sonra gelişimi duran oldu birincide 4 tane embriyo oldu ikinci tedavi için bize yöntemler sundu bizde ücretli yaptırıyoruz rapor hakkımız yoktu önce ucuz olanı yapalım dedi çünkü karar verememiştik biz hiçte araştırmadım ne diye şimdi direk mikrienjeksiyon yöntemi dicem
Merhaba arkadaşlar 6 qün önce embriyo transferi yaptırdım ve dün qeceden beri kasık aqrılarım başladı acaba aqrıları olup hamile kalan varmı aranızda çok üzqünüm ve düşünmekten Yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?