- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.701
hahah psikolojim bozuldu ayağına etekte ne varsaYani kalkabilir. Lohusa sendromu diye bişey var ya iple çekiyorum o günleri ne hissediyorsam soylicem sonra ayy bu lohusalık benim psikolojim bozdu dicem
biraz olumlu olmak gerek aslında ama insan olamıyor pozitifInsallah canim ya ben artik korkuyorum birsey çıkacak diye bu 3.deneme olacak insallah olumlu olur bu sefer
G gulsahhh01 olumlu dusunun olmuyor diye birsey yok Rabbim bize rahim vermis yumurta vermis tuplerimiz var neden olmasin ki ?biraz olumlu olmak gerek aslında ama insan olamıyor pozitif
Rahim var yumurta var tup var . Aklıma şu ne duruyorsun helva yapsana şarkısı geldiG gulsahhh01 olumlu dusunun olmuyor diye birsey yok Rabbim bize rahim vermis yumurta vermis tuplerimiz var neden olmasin ki ?
Demekki zamani degil zamani gelince olacak Herseye gucu yeten Rabbim bize evlat mi veremiyor Haşa .. Bize hayirli saglikli evlatlar nasip edecegini icin su anda vermiyor
Iyi dusunelim iyi olsun yer gok dua rabbim birimizin sesini duyacak ve o gun hepimiz hamile kalip sag salim bebeklerimize kavusacagiz
Insallah helvada yapariz
Sizden istenen testleri yaniInsallah canim ya ben artik korkuyorum birsey çıkacak diye bu 3.deneme olacak insallah olumlu olur bu sefer
Canim doktorum şimdi istedi bu üçüncü denemede istedi insallah birsey cikmaz hayırlısıyla baslarizSizden istenen testleri yani
Ben ilk iki denemede çok iyiyim çok Olumlu yum ama şimdi artık temkinli yim canim ya korku var işteGülşahcimm bence de pozitif olalım. B3nde bazen karamsar oluyorum . Kendimize eziyet ediyoruz . Ben inanıyorum ve olacağını düşünüyorum . Belki biraz zor süreçler ama napalim.
Doktorunuz kim canımBizim ilk tup bebek denememizde bu testleri yapmışlardı.
hayırlı olsun canım :)Bugun ilk asilamami yaptirdim Artik bekleme zamani
Topik sessiz kimse baslamadi tedaviye sanirim ..
Sagol canim bende aday adayiyimhayırlı olsun canım :)
Canim yaş 31 . Büyüdüm :) benim rahime muayanede girilemiyor ama anestezi alınca giriliyor transferde neler yaşarım korkuyorumKumral-ada canımtüp bebekte korkacak hiçbir şey yok. tabii ki aşılama kadar basit değil biraz daha uğraştırıyor ama ne iğneler acıtıyor ne yumurta toplanırken canın yanıor. tek can yakan şey damar yolu açılıyor ya o. zaten uyutuyorlar opuda. dediğin gibi her tahlili yaptır. ben geçen bana pıhtılaşma testi yapıldı mı dedim yok dediler. yani pıhtılaşma olsa allah korusun bebeğimin başına ne gelecekti? illa olumsuzluk yaşamak mı gerekior ayrıntılı tetkik için anlamıorum bu işi... zamanı gelince kolayca yaparsın tüp bebeği. ama yaş da önemli sınırda bir yaşın yoksa hazır olmayı bekle tabi
Aa neden öyle acaba? Ben de şu an 30 yaşındayım. Eşim hep diordu ki arkadaşlarının hepsi evde kaldı daha evlenen bile yok sen önde olursun yine onlardan üzülme :d bu arada folikül takibi ilk yaptjrdığım dönemde benim de sol tarafım zor görüntüleniordu. Sonra hsg de sol taraf kapalı çıktı. Gerçi esra hanım bu gerçek tıkanıklık olmayabilir film esnasında kendini kastığın için de böyle görünmüş olabilir demişti ama aynı taraf olunca bişi olabilir diye düşündüm. Benim şekilde de bozukluk vardı ufak bi operasyon olmuştum ekim ayında. Belki senin de bu şekilde çözülebilir o girilememesi... Canım eğer transferden bu yüzden korkuosan transferde de anestezi isteyebilirsin. Başka başlıkta çok korktuğu için anestezili transfer olup hamile kalan bi arkadaş var :) her şey çözülür. 31 yaş da ileri bir yaş değil ama zaman hızlı geçior. Çocuk macerasına ilk başladığımda ben de 27 idim. O doktora git folikül takibi, bu doktora git folikül takibi, yok daha yaşın genç, yok sizde zaten sorun yok kendi kendine de olur derken 2,5 yıl geçti.Canim yaş 31 . Büyüdüm :) benim rahime muayanede girilemiyor ama anestezi alınca giriliyor transferde neler yaşarım korkuyorum
Insallah herşey gönlünüzce olur canim istediği puanı alır insallahGünaydın kızlar bugün oğlum teoga girecek bizim için dua ederseniz sevinirim
Günaydın lar. Başarılar diliyorum oğluna canım. Artık Son viraj bu sınav. Ne yaparsa o kardır. Ama okul sınavlarını da boslamasin. Yıl sonu başarıları da oldukça önemli.Günaydın kızlar bugün oğlum teoga girecek bizim için dua ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?