Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

biraz olumlu olmak gerek aslında ama insan olamıyor pozitif
G gulsahhh01 olumlu dusunun olmuyor diye birsey yok Rabbim bize rahim vermis yumurta vermis tuplerimiz var neden olmasin ki ?
Demekki zamani degil zamani gelince olacak Herseye gucu yeten Rabbim bize evlat mi veremiyor Haşa .. Bize hayirli saglikli evlatlar nasip edecegini icin su anda vermiyor
Iyi dusunelim iyi olsun yer gok dua rabbim birimizin sesini duyacak ve o gun hepimiz hamile kalip sag salim bebeklerimize kavusacagiz

Kızlar bence ne testi varsa önceden yapılmalı. Ben tüp bebeğe başlamadım hiçbir doktor da söylemedi . Bi tanıdığımız var o tup bebek uzmanı oldu artık herseyi ondan öğrenip gidip yaptiriyorum. Dna hasarına baktirdik. Şimdi karyotip analizi baktırcam .kan.pihtilasmasi . Ne varsa kendim yaptircam . Sonra tup bebek. Olursa da olmazsa da hayirlisi. Elimden geleni yapayım da en iyisini Rabbim bilir

Rahim var yumurta var tup var . Aklıma şu ne duruyorsun helva yapsana şarkısı geldi Al_pi

Gülşahcimm bence de pozitif olalım. B3nde bazen karamsar oluyorum . Kendimize eziyet ediyoruz . Ben inanıyorum ve olacağını düşünüyorum . Belki biraz zor süreçler ama napalim.

Kumral-ada canımtüp bebekte korkacak hiçbir şey yok. tabii ki aşılama kadar basit değil biraz daha uğraştırıyor ama ne iğneler acıtıyor ne yumurta toplanırken canın yanıor. tek can yakan şey damar yolu açılıyor ya o. zaten uyutuyorlar opuda. dediğin gibi her tahlili yaptır. ben geçen bana pıhtılaşma testi yapıldı mı dedim yok dediler. yani pıhtılaşma olsa allah korusun bebeğimin başına ne gelecekti? illa olumsuzluk yaşamak mı gerekior ayrıntılı tetkik için anlamıorum bu işi... zamanı gelince kolayca yaparsın tüp bebeği. ama yaş da önemli sınırda bir yaşın yoksa hazır olmayı bekle tabi

Canim yaş 31 . Büyüdüm :) benim rahime muayanede girilemiyor ama anestezi alınca giriliyor transferde neler yaşarım korkuyorum

Canim yaş 31 . Büyüdüm :) benim rahime muayanede girilemiyor ama anestezi alınca giriliyor transferde neler yaşarım korkuyorum
Aa neden öyle acaba? Ben de şu an 30 yaşındayım. Eşim hep diordu ki arkadaşlarının hepsi evde kaldı daha evlenen bile yok sen önde olursun yine onlardan üzülme :d bu arada folikül takibi ilk yaptjrdığım dönemde benim de sol tarafım zor görüntüleniordu. Sonra hsg de sol taraf kapalı çıktı. Gerçi esra hanım bu gerçek tıkanıklık olmayabilir film esnasında kendini kastığın için de böyle görünmüş olabilir demişti ama aynı taraf olunca bişi olabilir diye düşündüm. Benim şekilde de bozukluk vardı ufak bi operasyon olmuştum ekim ayında. Belki senin de bu şekilde çözülebilir o girilememesi... Canım eğer transferden bu yüzden korkuosan transferde de anestezi isteyebilirsin. Başka başlıkta çok korktuğu için anestezili transfer olup hamile kalan bi arkadaş var :) her şey çözülür. 31 yaş da ileri bir yaş değil ama zaman hızlı geçior. Çocuk macerasına ilk başladığımda ben de 27 idim. O doktora git folikül takibi, bu doktora git folikül takibi, yok daha yaşın genç, yok sizde zaten sorun yok kendi kendine de olur derken 2,5 yıl geçti.

Kışla başkente eylülde muayeneye gittim. İlk adetim geötikten sonra ekim başı ameliyat oldum. 2 ay bekledik sonrasında. Ocakta olumsuz bi aşılamadan sonra şubatta tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Keşke baştan buraya gelseymişim diorm. Yaş aldıkça yumurtalar da yaşlanıor çünkü.

Doktorlar şu an 25 yaşınu geçmiş ve hala evlenme yoksa ufukta muhakkak yumurta dondurun diyorlar. İleride sıkıntı yaşanırsa bir garanti oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…