- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.321
Cok tesekkur ederim canim benim bugün adet olmazsam okurum içimde kötü his varBismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*) İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi. Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir. Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır: “Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.” Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz.
Canim için de kötü his olmasın. İyi şeyler düşün,hamilelik hormonlarından da kaynaklanıyor olabilir bu duyguların.Hem hamileliğine zaten uzun bir süre inanamazsin.Rabbim evladini (evlatlarıni)sana bagislasin inş.Cok tesekkur ederim canim benim bugün adet olmazsam okurum içimde kötü his var
Canım kendini yiyip bitirme. Gerçi ben de senin gibiydim.bir de kanamam vardı.iyice ümidi kesiştiği. Ama şükür güzel oldu sonuç. İnşallah seninde öyle olacaktırKizlar ya ben cok korkuyorum bugün habire agladim sanki heran adet olacakmisim gibi moralim cok bozuk ya içimde büyük sıkıntı var off ya beklemek cok zor
Valla heran adet olacakmisim gibi devamli lavaboya gidip geliyorum amin canim insallah bebisim benimledirCanim için de kötü his olmasın. İyi şeyler düşün,hamilelik hormonlarından da kaynaklanıyor olabilir bu duyguların.Hem hamileliğine zaten uzun bir süre inanamazsin.Rabbim evladini (evlatlarıni)sana bagislasin inş.
Insallah canim Ya bekliyoruz artık inşallah bebisim benimledir korkuyorum yaCanım kendini yiyip bitirme. Gerçi ben de senin gibiydim.bir de kanamam vardı.iyice ümidi kesiştiği. Ama şükür güzel oldu sonuç. İnşallah seninde öyle olacaktır
Hemde ne heyecan insallah tutunmustur bebisim ya korkuyorum bir yanım evet oldu diyo bir yanım Hayır olmadı diyo kafayı yiyecegimGülşahcimm canım ben bile çok heyecanliyim seni düşünemiyorum. Korkma bütün adet belirtilerini yaşıyormussun zaten hamile olsada ablamdan biliyorum.
Kaçıncı gün bugünHemde ne heyecan insallah tutunmustur bebisim ya korkuyorum bir yanım evet oldu diyo bir yanım Hayır olmadı diyo kafayı yiyecegim
Biz korunyorduk drye görüşmeye gittiğimizde zaten tayfun hoca bunu biliyordu amaç şu olabilir gebelik varsa olabilecek şeyleri önlemek içinSagol canim. Evet histereskopi oldum. Bugün iyiyim çok sukur. Resmen para tuzağı gibi. Bize 2 ay kocan korunsün dedi. Neden korunmazsak ne olur soramadim da siz biliyor musunuz. Sizde de öyle mi oldu.sonra hamile kaldınız mi
Evet canım benim 1 sene yeni doldu.sende ne problem vardıCnm sen laporoskopi mi oldun bende yaptirmistim bizde okadar vermiştik iki yıl önce
Benimde tüpüm sorunluydu cnm onun için olmuştum inss allah bidaha gerek duyurmasinEvet canım benim 1 sene yeni doldu.sende ne problem vardı
10.gunum bugünKaçıncı gün bugün
Insallah canim ya bekliyoruz işte canim bugun belki kan yaptirabilirizGülşah canım dualarım seninle güzel haberler alacak senden ... çok emek verdin bugün emeğinin mutluluğunu yasicaz hep birlikte
Korunuyor muydunuz anlamadım.Biz korunyorduk drye görüşmeye gittiğimizde zaten tayfun hoca bunu biliyordu amaç şu olabilir gebelik varsa olabilecek şeyleri önlemek için
canım korkma bende aynı duyguları yaşadım bir tarafım hamile gibi hissdiyordu bir tarafım ümitsizliğe düşüyordu inşallah bebişin seninle karamsarlığa kapılma iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini alacağız inşallahInsallah canim ya bekliyoruz işte canim bugun belki kan yaptirabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?