• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

canım korkma bende aynı duyguları yaşadım bir tarafım hamile gibi hissdiyordu bir tarafım ümitsizliğe düşüyordu inşallah bebişin seninle karamsarlığa kapılma iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini alacağız inşallah :KK36::KK36:
Hep bebeğimle konuştum canim ama kismet daha adet olmadim insallah olmam canim ya hala çok korkuyorum testte yaptirmiyo esim bekliyoruz işte

Hep bebeğimle konuştum canim ama kismet daha adet olmadim insallah olmam canim ya hala çok korkuyorum testte yaptirmiyo esim bekliyoruz işte
eşin haklı cnm az daha bekle sabret rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah her namazımın arkasından dua ediyorum tüm isteyenlere sana ayrı ediyorum cnm olacak allahın izniyle

eşin haklı cnm az daha bekle sabret rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah her namazımın arkasından dua ediyorum tüm isteyenlere sana ayrı ediyorum cnm olacak allahın izniyle
Canim benim insallah tutunmustur canim cok heyecanliyim valla bu gece uyuyamadim her an olacakmisim gibiyim insallah olmam dualarin için çok teşekkür ederim canim desteğin icinde

G gulsahhh01 bu saatte bile girip gecmisi okudum :) hepimiz senden cok guzel haberler bekliyoruz. Bide umutlandirmak istemiyorum ama yazmadanda gecemiyorum. O su gbi akinti dedigin sey bende de olmustu. Ve sonuc pozitif cikmisti. Zaten bi cok yerdede okumustum.

Ayy hadi insallah oldu yha :KK68:

Kizlar günaydin sabah bir uyandim adet olmuşum anlayacağınız yine olmadı moralim sıfır çok yoruldum herseyi yaptık yine olmuyo anlamıyorum neden olmuyo akşam us cikisi yine test yaptıracağız ama ben negatif göreceğimize eminim kizlar hepinize çok teşekkür ederim hep destek verdiniz sagolun

Ay gerçekten mi cnm cnm çok uzuldum :KK42:ben senden çok umutluydum hayırlısı olsun cnm allah inss en kısa zamanda mutlu etsin seni biraz dinlen yola devam cnm sonra

Back