• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Polibim alındı ve su an çok agrim var. Doktor bir de rahim duvarını genişlettim dedi ne demek istedi.anlamadım. 2 ay dinlenme verdi. 750 tl de para aldılar yaw birde..dua edin Bana da lutfen
Cnm geçmiş olsun rahimdeki darliklari düzeltmiş Dr benimde yapıldı aynısı o ağrılar normal cnm ağrı kesici icebilirsin Dr vermiştir zaten

Polibim alındı ve su an çok agrim var. Doktor bir de rahim duvarını genişlettim dedi ne demek istedi.anlamadım. 2 ay dinlenme verdi. 750 tl de para aldılar yaw birde..dua edin Bana da lutfen
Canim benim ağrının olmasi normal insallah sonu guzel olur bebegin için hazırladılar rahmi insallah sana tutunacak canim

Gülşahcığım günaydın...nasıl gidiyor var mı belirtin neler hissediyorsun
Canim bana göre çok var midem bulanıyor başım dönüyor goguslerim çok şiş ve cok yorgunum hep uyar istiyorum belirtin çok ama korkuyorum hemde çok Test yapamıyorum esim istemiyo pazartesiye kadar yapma dedi zaten yarinda adet günüm olmazsam insallah hamileyim derim canim

Canim bana göre çok var midem bulanıyor başım dönüyor goguslerim çok şiş ve cok yorgunum hep uyar istiyorum belirtin çok ama korkuyorum hemde çok Test yapamıyorum esim istemiyo pazartesiye kadar yapma dedi zaten yarinda adet günüm olmazsam insallah hamileyim derim canim
Uykundan uyandim insallah gulsah gebedir dedim bilinc altim bile seninle :)
Rabbim hayirlisiyla guzel haber almani nasip edecek canim insallahh bu kadar belirtinin sebebi bebek olsun insallah..

Geçmiş olsun canım histereskopi mi yani ? oysa eğer bende olmuştum geçen sene 750 tl yine iyi ben amelyatıma 1450 tl kadar ödemiştim rahmin ve yumurtalığım yapışıktı benim

pazartesi güzel haberi alacaz inşallah canım ya halim esmasını okuyabilirisn arkadaşın bahsettiği duayı da merak ettim birde meryem suresi okuyamazsanda dinlerken yazıyı takip edebilirsin sonuçta niyet çok önemli

Geçmiş olsun canım histereskopi mi yani ? oysa eğer bende olmuştum geçen sene 750 tl yine iyi ben amelyatıma 1450 tl kadar ödemiştim rahmin ve yumurtalığım yapışıktı benim
Sagol canim. Evet histereskopi oldum. Bugün iyiyim çok sukur. Resmen para tuzağı gibi. Bize 2 ay kocan korunsün dedi. Neden korunmazsak ne olur soramadim da siz biliyor musunuz. Sizde de öyle mi oldu.sonra hamile kaldınız mi

Sagol canim. Evet histereskopi oldum. Bugün iyiyim çok sukur. Resmen para tuzağı gibi. Bize 2 ay kocan korunsün dedi. Neden korunmazsak ne olur soramadim da siz biliyor musunuz. Sizde de öyle mi oldu.sonra hamile kaldınız mi
Canim benim rahim bir operasyon geçirdi bazı işlemler oldu rahmin toparlanmasi lazım canim oyizden öyle soylemistir

Bende de rahim duzeltme islemi olmustu. Arkadaslarin da dedigi gibi rahim islem gordugunden bebege hazir olmuyor, 2 ay toparlanma sureci veriliyor. Onun ardindan 6 ay dogal denememizi tavsiye etti dr.
Bugun 5. Ayimizin da sonucsuz oldugunu kirmizi lekelerle öğrenmiş olduk. Pzt icin randevulastik dr umla, artik islemlere baslayacagiz tabi o da uygun görürse

Cnm sen laporoskopi mi oldun bende yaptirmistim bizde okadar vermiştik iki yıl önce

Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*) İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi. Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir. Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır: “Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.” Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz.

Bende de rahim duzeltme islemi olmustu. Arkadaslarin da dedigi gibi rahim islem gordugunden bebege hazir olmuyor, 2 ay toparlanma sureci veriliyor. Onun ardindan 6 ay dogal denememizi tavsiye etti dr.
Bugun 5. Ayimizin da sonucsuz oldugunu kirmizi lekelerle öğrenmiş olduk. Pzt icin randevulastik dr umla, artik islemlere baslayacagiz tabi o da uygun görürse
Himm hayirlisi canim. Ben hiç beklemeden haziran da asilama denemek istiyorum allahta nadip ederse tabi

Geçmiş olsun canım. İnşallah bu işleme sonra sıkıntı kalmaz da bebeğine kavusursun

Kizlar ya ben cok korkuyorum bugün habire agladim sanki heran adet olacakmisim gibi moralim cok bozuk ya içimde büyük sıkıntı var off ya beklemek cok zor

Back