- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.281
Canim insallah sonuçların çok güzel çıkacak insallah hepimiz hamile kalacagiz canimherkese iyi kandiller ....
dr.ye gittim geldimtahlil kızlar son aşamadaymış kan verdim 4 ile 6 hafta arasında çıkacak sonuçlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insallah sonuçların çok güzel çıkacak insallah hepimiz hamile kalacagiz canimherkese iyi kandiller ....
dr.ye gittim geldimtahlil kızlar son aşamadaymış kan verdim 4 ile 6 hafta arasında çıkacak sonuçlarım
Günaydin canimGünaydın kızlar hepinize kocaman sevgiler
G gulsahhh01 cnm ne zaman hazır hissederseniz o zaman yaptır cnm inss pozitif sonuç alırsınız cnm dualarim seninle
AMİN dün dr ile bayağı konuştuk döllenmeden bahsettim normalde denedik o zaman stres mi demeliyim dedim burya gelen tüm kadınlara bunu söylüyorum stres hamile kalmaya engel stres yapmıcaksınız diyor şuan içimde kocmn bir umut var olacak diye tahlillerde tümden temiz çıkarsa benden iyisi yok valla :)Canim insallah sonuçların çok güzel çıkacak insallah hepimiz hamile kalacagiz canim
Canim bizde mikroenjeksiyon yapıldı ama bizde sıkıntı sperm de oyuzden oyle olmuşturgünaydınlar bir şey soracam başkent hastanesinde dölleme yöntemi olarak hangi yöntem kullanılıyor klasik yöntem mi yoksa mikroenjeksiyon diye bir yöntem var o mu ?
İnss allah gönlüne göre versin cnmAMİN dün dr ile bayağı konuştuk döllenmeden bahsettim normalde denedik o zaman stres mi demeliyim dedim burya gelen tüm kadınlara bunu söylüyorum stres hamile kalmaya engel stres yapmıcaksınız diyor şuan içimde kocmn bir umut var olacak diye tahlillerde tümden temiz çıkarsa benden iyisi yok valla :)
cnm bizde klasik yöntem uygulandı ama sperm sorunu yaşayanlara uygukuyorlarmis mikroenjeksiyongünaydınlar bir şey soracam başkent hastanesinde dölleme yöntemi olarak hangi yöntem kullanılıyor klasik yöntem mi yoksa mikroenjeksiyon diye bir yöntem var o mu ?
Canim benim stres çok etkiliyo rahat olacaksın insallah tüm sonuçların temiz çıkar ve en kısa zamanda hamile kalirsin canimAMİN dün dr ile bayağı konuştuk döllenmeden bahsettim normalde denedik o zaman stres mi demeliyim dedim burya gelen tüm kadınlara bunu söylüyorum stres hamile kalmaya engel stres yapmıcaksınız diyor şuan içimde kocmn bir umut var olacak diye tahlillerde tümden temiz çıkarsa benden iyisi yok valla :)
döllenme ne durumdaydı benim geçmişi biliyorsun tayfun hoca o zamanlar tercih hakkı sunmuştu ama ben o ayrıntıyı şimdi anlıyorum malesef tercihi ona bırakmıştık başka yöntem uygulamıştı ücretli olduğumuz içinCanim bizde mikroenjeksiyon yapıldı ama bizde sıkıntı sperm de oyuzden oyle olmuştur
bizde sprem sorunu yok ama yine döllenme olmadı 12 ye 3 diğer tedavide de 13ye 4 döllenme olmuştu kalitede düşüktü bu gibi durumlarda da mikroenjeksiyon uygulanıyormuşİnss allah gönlüne göre versin cnm
cnm bizde klasik yöntem uygulandı ama sperm sorunu yaşayanlara uygukuyorlarmis mikroenjeksiyon
Canim tayfun bey orda değerlere göre söylemiştir yani esinin değerlerinde birsey yoksa klasik yapar bizde esimde olduğu için mikroenjeksiyon bir yöntem daha var mikro çip var o çok iyi diyolar hakkimizda hayirlisidöllenme ne durumdaydı benim geçmişi biliyorsun tayfun hoca o zamanlar tercih hakkı sunmuştu ama ben o ayrıntıyı şimdi anlıyorum malesef tercihi ona bırakmıştık başka yöntem uygulamıştı ücretli olduğumuz için
inşallah canım nerden baksan ağustos gibi olacak tedavi o zamana kadar keyfime bakayım biraz :) ama önce senden bu güzel almak istiyorum :)Canim benim stres çok etkiliyo rahat olacaksın insallah tüm sonuçların temiz çıkar ve en kısa zamanda hamile kalirsin canim
Insallah canim embriyom tutunmustur bi yanim oldu diyo bi yanim olmadı diyo insallah pozitif tir canim pazartesi yi bekliyorum canım eşim cumartesi günü için izin vermiyo bana kalsa yapariminşallah canım nerden baksan ağustos gibi olacak tedavi o zamana kadar keyfime bakayım biraz :) ama önce senden bu güzel almak istiyorum :)
sanırım mikro çip ten de bahsetti mikro enjeksiyon için fazladan ne kadar ödeme yaptınız ? tayfun hoca bizim masraflarıda hesapladı eğer olmazsa bu yöntemi uygularız demişti ama işte 3.tedavi aksadı hayırlısı :)Canim tayfun bey orda değerlere göre söylemiştir yani esinin değerlerinde birsey yoksa klasik yapar bizde esimde olduğu için mikroenjeksiyon bir yöntem daha var mikro çip var o çok iyi diyolar hakkimizda hayirlisi
paza rgünü yap :)Insallah canim embriyom tutunmustur bi yanim oldu diyo bi yanim olmadı diyo insallah pozitif tir canim pazartesi yi bekliyorum canım eşim cumartesi günü için izin vermiyo bana kalsa yaparim
Canim bizim raporlu 3000 bide 1000 igne tuttu yani hangisi ne kadar diye sormadım standart diye düşünmüştümsanırım mikro çip ten de bahsetti mikro enjeksiyon için fazladan ne kadar ödeme yaptınız ? tayfun hoca bizim masraflarıda hesapladı eğer olmazsa bu yöntemi uygularız demişti ama işte 3.tedavi aksadı hayırlısı :)
Öyle olacak galiba canim eşimle tartışıyoruz Annemde pazar yap kızım diyo offf offfpaza rgünü yap :)
Canim Annemde yapma diyo zaten pazar adet günüm insallah olmam da hamileyimdirpaza rgünü yap :)
inanıyorum cnm bu sefer olacak yumoş tutunacak annesine sen stres yapma dengeli beslen yeter inşallah pazar günüde det olmyacaksın :)Canim Annemde yapma diyo zaten pazar adet günüm insallah olmam da hamileyimdir