- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.301
Cnm geçmiş olsun rahimdeki darliklari düzeltmiş Dr benimde yapıldı aynısı o ağrılar normal cnm ağrı kesici icebilirsin Dr vermiştir zatenPolibim alındı ve su an çok agrim var. Doktor bir de rahim duvarını genişlettim dedi ne demek istedi.anlamadım. 2 ay dinlenme verdi. 750 tl de para aldılar yaw birde..dua edin Bana da lutfen
Canim benim ağrının olmasi normal insallah sonu guzel olur bebegin için hazırladılar rahmi insallah sana tutunacak canimPolibim alındı ve su an çok agrim var. Doktor bir de rahim duvarını genişlettim dedi ne demek istedi.anlamadım. 2 ay dinlenme verdi. 750 tl de para aldılar yaw birde..dua edin Bana da lutfen
Canim bana göre çok var midem bulanıyor başım dönüyor goguslerim çok şiş ve cok yorgunum hep uyar istiyorum belirtin çok ama korkuyorum hemde çok Test yapamıyorum esim istemiyo pazartesiye kadar yapma dedi zaten yarinda adet günüm olmazsam insallah hamileyim derim canimGülşahcığım günaydın...nasıl gidiyor var mı belirtin neler hissediyorsun
Uykundan uyandim insallah gulsah gebedir dedim bilinc altim bile seninle :)Canim bana göre çok var midem bulanıyor başım dönüyor goguslerim çok şiş ve cok yorgunum hep uyar istiyorum belirtin çok ama korkuyorum hemde çok Test yapamıyorum esim istemiyo pazartesiye kadar yapma dedi zaten yarinda adet günüm olmazsam insallah hamileyim derim canim
Ayy canim benim insallah ya bu mutlu haberi verebilirim hakkimizda hayirlisiUykundan uyandim insallah gulsah gebedir dedim bilinc altim bile seninle :)
Rabbim hayirlisiyla guzel haber almani nasip edecek canim insallahh bu kadar belirtinin sebebi bebek olsun insallah..
Amin canim aslinda hersey yarın belli olacak adet olmazsam hamileyimdir insallah olmam yaGüzel haberlerini bekliyorum.inşallah hamilesindir.o güzel duyguyu yatmanın diliyorum
Hangi dua bu canim ya soyler misin ben salavati tefriciye okuyorum 4444İnşallah canım.hz. İsa nın ölüleri dirilten duası varmış.onu okuyabilirsen iyi olur.bi arkadaşım söyledi banada.bi de fetih süresi çok iyi diyorlar
Geçmiş olsun canım histereskopi mi yani ? oysa eğer bende olmuştum geçen sene 750 tl yine iyi ben amelyatıma 1450 tl kadar ödemiştim rahmin ve yumurtalığım yapışıktı benimPolibim alındı ve su an çok agrim var. Doktor bir de rahim duvarını genişlettim dedi ne demek istedi.anlamadım. 2 ay dinlenme verdi. 750 tl de para aldılar yaw birde..dua edin Bana da lutfen
pazartesi güzel haberi alacaz inşallah canım ya halim esmasını okuyabilirisn arkadaşın bahsettiği duayı da merak ettim birde meryem suresi okuyamazsanda dinlerken yazıyı takip edebilirsin sonuçta niyet çok önemliCanim bana göre çok var midem bulanıyor başım dönüyor goguslerim çok şiş ve cok yorgunum hep uyar istiyorum belirtin çok ama korkuyorum hemde çok Test yapamıyorum esim istemiyo pazartesiye kadar yapma dedi zaten yarinda adet günüm olmazsam insallah hamileyim derim canim
Sagol canim. Evet histereskopi oldum. Bugün iyiyim çok sukur. Resmen para tuzağı gibi. Bize 2 ay kocan korunsün dedi. Neden korunmazsak ne olur soramadim da siz biliyor musunuz. Sizde de öyle mi oldu.sonra hamile kaldınız miGeçmiş olsun canım histereskopi mi yani ? oysa eğer bende olmuştum geçen sene 750 tl yine iyi ben amelyatıma 1450 tl kadar ödemiştim rahmin ve yumurtalığım yapışıktı benim
Canim benim rahim bir operasyon geçirdi bazı işlemler oldu rahmin toparlanmasi lazım canim oyizden öyle soylemistirSagol canim. Evet histereskopi oldum. Bugün iyiyim çok sukur. Resmen para tuzağı gibi. Bize 2 ay kocan korunsün dedi. Neden korunmazsak ne olur soramadim da siz biliyor musunuz. Sizde de öyle mi oldu.sonra hamile kaldınız mi
Sagol canim. Evet histereskopi oldum. Bugün iyiyim çok sukur. Resmen para tuzağı gibi. Bize 2 ay kocan korunsün dedi. Neden korunmazsak ne olur soramadim da siz biliyor musunuz. Sizde de öyle mi oldu.sonra hamile kaldınız mi
Cnm sen laporoskopi mi oldun bende yaptirmistim bizde okadar vermiştik iki yıl önceGeçmiş olsun canım histereskopi mi yani ? oysa eğer bende olmuştum geçen sene 750 tl yine iyi ben amelyatıma 1450 tl kadar ödemiştim rahmin ve yumurtalığım yapışıktı benim
Himm hayirlisi canim. Ben hiç beklemeden haziran da asilama denemek istiyorum allahta nadip ederse tabiBende de rahim duzeltme islemi olmustu. Arkadaslarin da dedigi gibi rahim islem gordugunden bebege hazir olmuyor, 2 ay toparlanma sureci veriliyor. Onun ardindan 6 ay dogal denememizi tavsiye etti dr.
Bugun 5. Ayimizin da sonucsuz oldugunu kirmizi lekelerle öğrenmiş olduk. Pzt icin randevulastik dr umla, artik islemlere baslayacagiz tabi o da uygun görürse
Geçmiş olsun canım. İnşallah bu işleme sonra sıkıntı kalmaz da bebeğine kavusursunPolibim alındı ve su an çok agrim var. Doktor bir de rahim duvarını genişlettim dedi ne demek istedi.anlamadım. 2 ay dinlenme verdi. 750 tl de para aldılar yaw birde..dua edin Bana da lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?