Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim cok heyecanliyim ama durduruyorum kendimi Annemde yapma kızım diyo cumartesi günü büyük ihtimal yaparız
Cnm sakin idrar yapma bence cumartesi allah izin verirse kanda baktirirsin durduk yere strese girme cnm
Evet canim histeroskopife yapildi. Rahim girisi kapaliydi. Onarildi.
Cnm inss yeni tedavin başarılı sonuclansin belki de sebebsizdir cnm dusuklerin Dr ne diyecek bakalım
Merhaba
SGK den faydalanmadan tüp bebek fiyatları ne kadar bilen var mı?
cnm başkent hatırladığım kadarıyla 3500 +ilaçlar olması lazım

bende iyiyim cnm sen nezaman gidiyorsun

cnm bizde yaptırdık zamanında ama Dr söylemişti bize sadece önemli bisey yok demişti inss sizde yoktur pıhtılaşma değerlerden ne yazıkki anlamıyorum cnm
Adetle birlikte aşılamaya başlıyoruz .. Sonucları gösterdim smearda biraz iltihap var dedi .. Birde rahim filminde sag tüpte sanki yapisiklik var gibi sivi iyi gitmemis dedi .. Ama cokta emin olamadi söylediginden istersen laparoskopi yapariz dedi yok dersen asilama dener tup bebek yapariz dedi ..
Tabiki laparoskopi yaptirmiyacagim Asilamayi deneyecegim .. :-/

Cnm bence de asilamayla başla inss allah emeğinin mukafatini versin hakkında hayırlısı olsun canım

bana dua edin kızlar genetikçim beni görüşmeye çağırdı ( adana balcalı da ) 2 yıldır beklediğim testlerim sonuçlanmıştır ve sıkıntı yoktur nşallah
Ne zaman gideceksin canim insallah hersey yolunda gider canim bebis için hiçbir engel kalmaz ve arkasındanda bebisin gelir

Gülşah itiraf ediyorum. Ben günü gelmeden yapmistim tabi bir gün önce yapmıştım. Pozitifı görmüştüm

Çok stresli bir bekleyiş. İnsana bir yılı gibi geliyor sanki.ben bir de onuncu gün sabah erkenden eşimin bile haberi olmadan test yapmıştım
Çift çizgiyi görmüş uçuştu. Neyse sonra okula geçtim. Akşam eve geldim test daha duruyordu.bir daha baktım mutlu olmak için. Bir de ne göreyim hamilelik testi yerine ovulasyon testi yapmışım. Tabi dünyam yıkıldı. Ağlaya ağlaya helak oldum sonrası hamilelik testi yaptım tabiki pozitif.ama silik iki cikişi. Zaten ertesi gün de test verme günümdu.

Vay be insallah bende pozitifi görürüm eşimle dün konuştuk erken yapmayalım diyo en erken pazar diyo ya zaten benim pazar günü adet günüm eğer cumartesi yapmayacak şak ben iki gün daha beklerim salı çarşamba yaparım izin almam zor şeytan diyo ondan gizli yap ama kızar diye yapamıyorum off ya bugün karnim çok agiriyo adet olacak gibi oyuzden cok umutsuz um

şuanda içinde bir canlı var senden ve eşinden bir parça kendini hamile olarak gör ve bugünlerin tadını çıkar testte yapma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…