- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.221
Cnm gozun aydın inss kızına kardeş olsun bu tedavideMerhaba kızlar. Ben de bugun dr gittim
Polipim yok olmuş ayın 18 ine uzun protokolle tedavim başlıyorum. kızımız da da aynı ay neredeyse aynı günlerde başlamıştı tedavim.yani inşallah olurda pozitifı görürsem aynı gün de bile doğabilir
bende öyle dusunuyorum bayram işi biraz düşündürüyor mayısta bende gidecem bakalım hayırlı olur hakkimizdaCanım ben de doğal deneme sürecindeyim. Histereskopi sonrası... Bülent Bey gebe kalmazsan haziranda gel demişti. Ramazan ayı geliyor eşim için zor olur. Ben de Mayıs adetimle tedaviye başlamayı düşünüyorum.
Slm cnm nasilsinEvet özellikle ilkbahar otlar kaynaşıyormus öyle derler..
Iyiyim sagol sen nasilsin..Slm cnm nasilsin
bende iyiyim cnm sen nezaman gidiyorsunIyiyim sagol sen nasilsin..
Mayisa az kaldi
cnm bizde yaptırdık zamanında ama Dr söylemişti bize sadece önemli bisey yok demişti inss sizde yoktur pıhtılaşma değerlerden ne yazıkki anlamıyorum cnmKızlar meraba; Benim testin sonucu bugün cıktı.
FVL N/N
AMG - 1248
Bu kadar yazıyo. Hiç bsey anlamadım. Şimdi kan pıhtılaşması varmı yokmu?
Canim laboratuvar a sorsaydin bende anlamiyorum hiç yaptırmadim kız bukadar dusugun nedeni pihtilasma mi acabaKızlar meraba; Benim testin sonucu bugün cıktı.
FVL N/N
AMG - 1248
Bu kadar yazıyo. Hiç bsey anlamadım. Şimdi kan pıhtılaşması varmı yokmu?
Merhaba. Bende Polip var cuma günü alacak doktor. Ve hemen asilama yaptiralim diyoruz. Beklememiz mi gerekiyor biraz bilgi verir misinBende şubat sonu oldum haziran dedi Dr ozamanda bayrama denk gelebilir mayısta gitsem olmaz mı sence
Cnm geçmiş olsun öncelikle Dr daha iyi bilir ama buay bence yaptirmayin rahminiz işlem görecek neticede en azından iki adet bekleyin bence Dr kim cnmMerhaba. Bende Polip var cuma günü alacak doktor. Ve hemen asilama yaptiralim diyoruz. Beklememiz mi gerekiyor biraz bilgi verir misin
Ayy maşallah ne guzel. Bende kaybolmuştur diye bir ümitle gittim ama esra doktor duruyor dedi. Cuma günü insallah alacak. Ve insallah hemen arkasından asilama denemek istiyoruz.Merhaba kızlar. Ben de bugun dr gittim
Polipim yok olmuş ayın 18 ine uzun protokolle tedavim başlıyorum. kızımız da da aynı ay neredeyse aynı günlerde başlamıştı tedavim.yani inşallah olurda pozitifı görürsem aynı gün de bile doğabilir
Doktorum esra hoca. Himm. Ama hemen olmaz demedi doktor. İnsallah bahar ayı geçmeden yaptirabilirizCnm geçmiş olsun öncelikle Dr daha iyi bilir ama buay bence yaptirmayin rahminiz işlem görecek neticede en azından iki adet bekleyin bence Dr kim cnm
İnss cnm Drun iyi bir Dr zaten o uygun zamanı bilir cnm inss tedavin olumlu sonuclansin cnmDoktorum esra hoca. Himm. Ama hemen olmaz demedi doktor. İnsallah bahar ayı geçmeden yaptirabiliriz
Bende hitereskopi oldum drm 3 ay beklicem dediDoktorum esra hoca. Himm. Ama hemen olmaz demedi doktor. İnsallah bahar ayı geçmeden yaptirabiliriz
Polip mi sizinde. Zor mu. korkuyorum ama mecbur tabi. Neden 3 ay ki. Zor bir islem değil diyorlar. Aynı gün taburcu olursun ve ertesi günü normal hayatina devam dedi. Sizin doktor kimBende hitereskopi oldum drm 3 ay beklicem dedi
Cnm benim rahimde Biraz darlık vardı Dr onu duzeltti cnm narkozlu olan bir işlem zaten hiçbirşey hissetmiyorsun doğru diyorsun normal hayatta bir sıkıntı olmuyor bir kaç gün kanama oluyor ağrı kesici ve antibiyotik Dr veriyor zaten korkmana gerek yok cnmPolip mi sizinde. Zor mu. korkuyorum ama mecbur tabi. Neden 3 ay ki. Zor bir islem değil diyorlar. Aynı gün taburcu olursun ve ertesi günü normal hayatina devam dedi. Sizin doktor kim
Hayirlisi olsun.iyi olacak insallahhhCnm benim rahimde Biraz darlık vardı Dr onu duzeltti cnm narkozlu olan bir işlem zaten hiçbirşey hissetmiyorsun doğru diyorsun normal hayatta bir sıkıntı olmuyor bir kaç gün kanama oluyor ağrı kesici ve antibiyotik Dr veriyor zaten korkmana gerek yok cnm
Amin cnm inssHayirlisi olsun.iyi olacak insallahhh
Canim bende aralıkta polip ameliyatı olmuştum 3 ay dinlenme verdi canim ama ben ameliyata girerken doktora sormuştum oda icerde ki duruma bağlı demiştiPolip mi sizinde. Zor mu. korkuyorum ama mecbur tabi. Neden 3 ay ki. Zor bir islem değil diyorlar. Aynı gün taburcu olursun ve ertesi günü normal hayatina devam dedi. Sizin doktor kim
bende iyiyim cnm sen nezaman gidiyorsun
cnm bizde yaptırdık zamanında ama Dr söylemişti bize sadece önemli bisey yok demişti inss sizde yoktur pıhtılaşma değerlerden ne yazıkki anlamıyorum cnm
Canim laboratuvar a sorsaydin bende anlamiyorum hiç yaptırmadim kız bukadar dusugun nedeni pihtilasma mi acaba
Canim karyotip analizi yapıldı mı pekiLabaratuar yorumlamadi canim. Düzeni aradim. Biz bsey diemeyiz dedi. Esim bi jinekologa yolladi pihtilasma yok dedi. Yanii kimyasal gebeliklerin sebebi buda cikmadinapacam ben ya bdaha nasil cesaret edipte tedaviye girisicem. Yok yanii embriyo tutuyo ama yaşamiyo. Belli iste 3. De öle olacak. Moralim sifir, bide ustune misafirim var bugun. Yine cocuk konusu konusulacak. Avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum. Oufff
Sen sonuçlarını kendi doktoruna da göster canim allahtan ümit kesilmez moralini bozmaLabaratuar yorumlamadi canim. Düzeni aradim. Biz bsey diemeyiz dedi. Esim bi jinekologa yolladi pihtilasma yok dedi. Yanii kimyasal gebeliklerin sebebi buda cikmadinapacam ben ya bdaha nasil cesaret edipte tedaviye girisicem. Yok yanii embriyo tutuyo ama yaşamiyo. Belli iste 3. De öle olacak. Moralim sifir, bide ustune misafirim var bugun. Yine cocuk konusu konusulacak. Avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum. Oufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?