- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.121
Hayırlı olsun canım, Rabbim kolaylik versin.İnş saglikli,hayırlı, uzun ömürlü evlatlarıni alıp dönersin..Kizlar günaydin bugün büyük gün transferim olacak çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim saat 2 de hastanede olun dediler
günaydın kuzzum rabbim yar ve yardımcın olsun hep dualarımdasın inan inşallah herşey güzel olur her namazımın arkasından hepinize dua ediyorum gülşahcığım en çok da aklımda kalan sensin cnm sende dua et cnm bol bol güzel haberlerini bekliyoruz cnmKizlar günaydin bugün büyük gün transferim olacak çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim saat 2 de hastanede olun dediler
Canim benim cok tesekkur ederim insallah bu sefer olacak canim insallah senin hamileliğin nasıl gidiyo sürpriz bebek :))günaydın kuzzum rabbim yar ve yardımcın olsun hep dualarımdasın inan inşallah herşey güzel olur her namazımın arkasından hepinize dua ediyorum gülşahcığım en çok da aklımda kalan sensin cnm sende dua et cnm bol bol güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Ayy canim benim insallah bu sefer bebisim bana tutunacak annesini bırakmayacakHayırlı olsun canım, Rabbim kolaylik versin.İnş saglikli,hayırlı, uzun ömürlü evlatlarıni alıp dönersin..
Canim benim insallah ya çok heyecanliyim hemde cok korkuyorum ilki negatif ti ya oyuzdenGulsah cim Allah yardimcin olsun .inşallah 12 gün sonra müjdeli haber verirsin bizlere
Geldi çatti muhtesem gun desene .. Kac aydir bu ani bekliyorsun Rabbim yuzunu guldursun canim.. Hersey senden yana olsunCanim benim insallah ya çok heyecanliyim hemde cok korkuyorum ilki negatif ti ya oyuzden
Ayy canim benim insallah bu sefer bebisim bana tutunacak annesini bırakmayacak
günaydın cnm çok şükür bugünlere geldin inss bebeğin annesine sımsıkı tutunsun test gününde bize müjdeli haberle gel inşallahKizlar günaydin bugün büyük gün transferim olacak çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim saat 2 de hastanede olun dediler
cnm eskiyi unut her tedavi yeni umut inss bu sefer olacak allahın izniyle sen stres yapma olacak insCanim benim insallah ya çok heyecanliyim hemde cok korkuyorum ilki negatif ti ya oyuzden
Canim benim insallah ya çok heyecanliyim hemde cok
İkinci üçüncü tedaviler genelde olumlu sonuçlanıyor canım gönlünü ferah tut.
Amin canim benim insallah bu kez olacakGeldi çatti muhtesem gun desene .. Kac aydir bu ani bekliyorsun Rabbim yuzunu guldursun canim.. Hersey senden yana olsun
Insallah canim benim ya saat 2 de hastanede olacağızgünaydın cnm çok şükür bugünlere geldin inss bebeğin annesine sımsıkı tutunsun test gününde bize müjdeli haberle gel inşallah
cnm eskiyi unut her tedavi yeni umut inss bu sefer olacak allahın izniyle sen stres yapma olacak ins
Son 10 gün kizlar insallah olacak canim hepimizin burdan gebelik haberi veririzİnaniyorum canım olacak bu sefer..Güzel haberlerini almaya çokk az kaldı Allah'ın izniyle.
İnşallah inşallah canım.Kizlar benim transfer yapılsın hamilelik takvimi yapacağım bir topik te gördüm biri öyle totem yaptı kızın bebegi tuttu hatta ikizi tuttu
duamdasin cnm allah işini rast getirsin inssInsallah canim benim ya saat 2 de hastanede olacağız
bende gordum yapanlar var inss sanada uğur getirsin cnmKizlar benim transfer yapılsın hamilelik takvimi yapacağım bir topik te gördüm biri öyle totem yaptı kızın bebegi tuttu hatta ikizi tuttu
Cnm hadi hayırlı uğurlu olsun inss annesine sımsıkı tutunsun cnm güzel haberlerini alacağız ben inaniyorumKizlar bebeğimi aldım geldim şu takvimi de ayarlasa çok iyi olacak buarada kalanlar 1 gun daha bekleyecek mis eğer iyi olursa dondurulacak
Hayırlı uğurlu olsun inş canım. Burdan güzel haberlerini alacağımıza inaniyorum.Kizlar bebeğimi aldım geldim şu takvimi de ayarlasa çok iyi olacak buarada kalanlar 1 gun daha bekleyecek mis eğer iyi olursa dondurulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?