- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.101
Canim eşinin söylemesi gerekir bence. Benim eşimde de problem var gitti ailesine gülerek benim spermler bozuk çıktı dedi:) sen böyle seyleri düşünme boşver strese girme . Ne güzel transferin yapılacak Allah kısmet ederse bir melegin olacak sonuca odaklan süreçte yaşananları görmezden gel. Eşinde getirmek istiyorsa annesini getirsin herkese de söylesin boşver . Benim etrafındaki herkes çocuk istedigimi ve olmadığını biliyor .Canim benim sorun annesi değil oğlu istiyo yani senin annen biliyo da benimki mi bilmeyerek oyke düşünüyo ve cok dedikoducu herkeze anlatır canin aman annesi gelince ben oğlunun tedavi olduğunu söyleyeceğim oğlunun önünde hemde bakalım ne yapacak
Gunaydin canim ..Günaydın arkadaşlar G gulsahhh01 güzel haberlerini bekliyorum cnm
Canim benim tesekkur ederim bugün aradılar 8 inin gelişimi iyiymis bugün ikisini donduralim dedi 6 tanesi 5.gune gidecek perşembe günü transfer olacak insallahGünaydın arkadaşlar G gulsahhh01 güzel haberlerini bekliyorum cnm
Canim sorun zaten bu soylemiyo dün annesini çağırır ken de gulsah in bişeyi var diyo söylesene anne bendw sorun var benim çocuğum olmuyo oyuzden tedavi oluyo ama soylemez benim herseyim ortada kendisinde bisey yok gibi davraniyo bende buna sinir oluyorumCanim eşinin söylemesi gerekir bence. Benim eşimde de problem var gitti ailesine gülerek benim spermler bozuk çıktı dedi:) sen böyle seyleri düşünme boşver strese girme . Ne güzel transferin yapılacak Allah kısmet ederse bir melegin olacak sonuca odaklan süreçte yaşananları görmezden gel. Eşinde getirmek istiyorsa annesini getirsin herkese de söylesin boşver . Benim etrafındaki herkes çocuk istedigimi ve olmadığını biliyor .
Canim amacım kalp kırmak degilki ama saklıyor kendisiyle ilgili herşeyi saklıyor ama benim herseyim ortada ameliyat oldum hsg çekildim hepsini annesine yetiştirdi yani bak sorun gulsah ta benimle ilgili birsey varmi bende kocama anneni çağırır san herseyi söyleyeceğim dedim artık kendi bilir dün aradi annesini cagirdi bende söyleyeceğimGülşah canım yapma boşver sen onu utandırırsan Allah da seni utandırırsan. Hem sen niye kötü oluyorsun bırak eşin söylesin problemin kendisinde olduğunu.ilaçlar iğneler sinirlerin gergin....pozitif ol güzel düşün güzel şeyler yaşa.kırmadan incitmeden kimsenin bilmesini istemiyorum de.canlansın herkese söyleriz de mesela.kestirip atma.inanki zaman geçtikçe iyilikten başka bi şey için yaşamadığını anlıyorsun. Peygamber efendimizi düşün kimseyi kırmış mı?eşin öyle düşünüyorsa bırak annesi gelsin en fazla 1 gün kalır gider.sıkma canınıııı hayat güzel miniğin için katlan eşinle kötü olma.şu hayatta en zor anında tek kişi yanında EŞİN.onun için eşinle helede annesi için sakın kötü olma
Çok sevindim cnm gozun aydın inss bu sefer olacak allahın izniyleCanim benim tesekkur ederim bugün aradılar 8 inin gelişimi iyiymis bugün ikisini donduralim dedi 6 tanesi 5.gune gidecek perşembe günü transfer olacak insallah
Canim bizde oyle birsey olmaz esim tedavi oluyo annesini dün çok güzel cagirdi madem öyle dedim bende söyleyeceğim annesine oglundan dolayi tup bebek yaptiriyoruz hatta birsey söylerse diyeceğim ki anne eğer hersey kadında bisey di ben şimdiye kadar 2.ye hamileydim ama sadece bende olmuyo anne bak ozaman birsey soyluyo mu artık umrumda değil ne yapar ne söyler oğlu düşünsünGülşah cim bosver sıkma canını. Gelirse de gelsin sen yat uyu dinlen. Dön kiçini onabebisini dusun, tedavini dusun.. inan kimse icin boyle gerilmene degmez. Bosyere kendini kasiyosun. Valla bak rahim bile kasiliyo ona gore dikkat et psikolojine.. Hem biliyomusun, insanlar oyle nankor oyle bencil olmuskii sen bugun döner ona "senin oglun yuzunden tup bebek yaptiriyorum" dersin. Yarin birgun Allah tarafindan cocugun olur "eee hanii benim oglan kisirdi der" Bosver sen. Sallamamayi ögrenmemiz gerektigini inan bende bu 3 yillik evliligim boyunca ogrendim. Millet yemiyoo icmiyo bizim cülüğümüzun cücüğümuzun pesine dusuyo...
Cahil olmasa zaten benim oglumun bseyi yok dermi. Gelirse bile kii insallah gelmez, sen hic umursama onu. Birak evde dort donsun, iş felan yapsinsende keyfine bak cayini kahveni ic
Insallah canim tabi bukadar sinire olurmu bilmiyorumÇok sevindim cnm gozun aydın inss bu sefer olacak allahın izniyle
Cnm lütfen stres yapma senin için bebisinden başka hiçbirşey önemli olmamalı o yüzden kulağını tıka ve bebisine odaklanInsallah canim tabi bukadar sinire olurmu bilmiyorum
Canim benim annesine söylemesi gerdi beni eğer annesi laf söylerse cevabını vereceğim ki ima edeceğim amaCnm lütfen stres yapma senin için bebisinden başka hiçbirşey önemli olmamalı o yüzden kulağını tıka ve bebisine odaklan
Sinir olma bebisleri düşün canım .rahat davran.Canim sorun zaten bu soylemiyo dün annesini çağırır ken de gulsah in bişeyi var diyo söylesene anne bendw sorun var benim çocuğum olmuyo oyuzden tedavi oluyo ama soylemez benim herseyim ortada kendisinde bisey yok gibi davraniyo bende buna sinir oluyorum
Zaten ameliyat olduğumda tayfun bey annem ve kaynanamin önünde esin igneleri kullanmaya devam etsin dedim bende döndüm kaynanam a baktım bilmiyo ya esimede söyledim anlamamistir o diyo ama annem anladı oda işine gelmediği için anlamamistirSinir olma bebisleri düşün canım .rahat davran.
Bak ne diycem Tayfun bey okuyor ya buraları sayın doktorumuz gulsahin kaynanasi geldiğinde Agzinizdan kaçmış gibi erkek infertilitesinden bahsediverin arkadaşımız rahatlasin
Ha haa kız sen çok yaşa emiSinir olma bebisleri düşün canım .rahat davran.
Bak ne diycem Tayfun bey okuyor ya buraları sayın doktorumuz gulsahin kaynanasi geldiğinde Agzinizdan kaçmış gibi erkek infertilitesinden bahsediverin arkadaşımız rahatlasin
Çok güldum bu yoruma yaaSinir olma bebisleri düşün canım .rahat davran.
Topiksel baskı yapalım Tayfun beyeÇok güldum bu yoruma yaa
Bende Gülsah'a yardim amacli Tayfun bey'e diyeyim ki topigi okuyun orda size msjlar var lütfen dikkate alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?