• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gözün aydın canım sevindim geçirmiş olmana.Karın ağrısı hafif bende de olmuştu.Ama ben bu rahim filmini bildim bileli ne çok büyütmüşüm kafamda..:)) İnşallah gerisi de rahat birşekilde gelir nazlı bebeklerimiz bizimle olur.
Ayni gun sulu usg rahim filmi cekilince biraz agir oldu benim bünyeye birazda sulu usgde zorlandi doktor 3kere denedi o yuzden ondada kanama oldu..
Korktugumuz kadar degilmis senin sonuc nasil cikmisti ?

Benim sulu usg de myom göründü,rahim filmi temiz çıktı.Drum myom gebeliğe engel değil dedi.Bizimki pgtli olacak,şimdi genetik test sonucu bekliyoruz.Regli olmak üzereyim,bunda değil diğer reglimde Allah nasip ederse tedaviye başlarız diye tahmin ediyorum.

Benim sulu usg de myom göründü,rahim filmi temiz çıktı.Drum myom gebeliğe engel değil dedi.Bizimki pgtli olacak,şimdi genetik test sonucu bekliyoruz.Regli olmak üzereyim,bunda değil diğer reglimde Allah nasip ederse tedaviye başlarız diye tahmin ediyorum.
Hadi bakalim az kalmis sürec bende sonuclari bekliyorum doktor gelde demedi :) arayayim bakalim ne zamana gel diyecekler yada adetimi bekleyecegim..

Teşekkür ederim canim bendede ilk denemede yatirmamislardi
Yaa yakın zamanda mı oldu ilki? Aynı odada kaldığım bi kadın 4 ay önce yaptırmış önceki transferini o bana sedyeyle geleceksin. Burda iki saat de yatacaksın boşaltabildiğin kadar azar azar boşalt mesaneni şimdi demişti. Bne de öyle yapmıştım. Aa bi baktım beni aynen kaldırdılar hadi tuvalete git diip :d bu arada döllenme oranın çok güzel. Benim 32 yumurtadan 23ü olgun 7 döllenme olmuştu. 5. Güne de 5 twne kaldı. Her şey çok güzel devam eder inşallah canım

Dolaba koy kalsin birsey olmuyor benimde elimde iki tane igne var duruyor ..
Insallah tutarsa senin bebek verirsin birilerine belkide ihtiyaci olan biri denk gelir senin sayende onada umut olursun belli mi olur :KK66:
Canim ben bidaha öyle tedavi olmam zaten 2 tane embriyom var bunlardan 2-3 tane kalırsa bana yeter eğer bu tutarsa buna bide kardes için gider dondurulmuş embriyomu koydururum

Kizlar bende birsürü igne kaldı ya menorial aldik hiç kullanmadım gonal f 1 tane gonapeptyl 1 kutu var ben bu igneleri ne yapacağım
Cnm buzdolabında sakla şimdilik inss pozitif sonuçtan sonra düşünursun ne yapacagini
Rosebady merhaba..... canım tüplerindeki sıkıntı nedir anlatır mısın
Slm cnm benim bir tüpüm dış gebelikten ötürü alındı zaten diğer tüpte yine dış gebelik oldu iğneyle o zaman düşürmüşlerdi sonra ki rahim filminde sıkıntılı çıktı laporoskopi oldum Dr tüpü açtığını söyledi ama ben artık o tüpün işlevini yapmadığını dusunuyorum cnm bu yüzden tupbebek yaptiriyoruz
Canim ben bidaha öyle tedavi olmam zaten 2 tane embriyom var bunlardan 2-3 tane kalırsa bana yeter eğer bu tutarsa buna bide kardes için gider dondurulmuş embriyomu koydururum
cnm inss gerek kalmaz allah gönlüne göre versin inss

Insallah canim bugun arayip transfer gununu söyleyecekler insallah 5.gune giderler
Gülşah inss 8 de dollenmeye devam ediyordur en kalitelisinden cnm

Yaa yakın zamanda mı oldu ilki? Aynı odada kaldığım bi kadın 4 ay önce yaptırmış önceki transferini o bana sedyeyle geleceksin. Burda iki saat de yatacaksın boşaltabildiğin kadar azar azar boşalt mesaneni şimdi demişti. Bne de öyle yapmıştım. Aa bi baktım beni aynen kaldırdılar hadi tuvalete git diip :d bu arada döllenme oranın çok güzel. Benim 32 yumurtadan 23ü olgun 7 döllenme olmuştu. 5. Güne de 5 twne kaldı. Her şey çok güzel devam eder inşallah canım
cnm geçen senede vardı bu durum ben o zaman yürümek istememistim hemşireler bisey olmaz demişti o zaman kabul etmişlerdi belki bu sene artık iyice oturtmuslar demek bu durumu

Anladim canim.. Bu tutacak zaten sonrada kardesi gelecek boyle dusun böyle olsun ;)
Igneleride beklet bakalim asilama yaptiracagim ben ama ne kullanir bilmiyorum ona gore konusuruz seninle .. (satin almak icin)

Cnm buzdolabında sakla şimdilik inss pozitif sonuçtan sonra düşünursun ne yapacagini

Slm cnm benim bir tüpüm dış gebelikten ötürü alındı zaten diğer tüpte yine dış gebelik oldu iğneyle o zaman düşürmüşlerdi sonra ki rahim filminde sıkıntılı çıktı laporoskopi oldum Dr tüpü açtığını söyledi ama ben artık o tüpün işlevini yapmadığını dusunuyorum cnm bu yüzden tupbebek yaptiriyoruz
cnm inss gerek kalmaz allah gönlüne göre versin inss

Gülşah inss 8 de dollenmeye devam ediyordur en kalitelisinden cnm
Canim sabah aradılar beni 8 i iyi gidiyomus gününde gidiyomus büyük ihtimal perşembe olur dedi ama ben sizi arayıp yarın için gelin diyebilirim dedi ya izin almak zor olur benim için insallah perşembe günü olur annemi ona göre cagirdim

Kizlar simdi bu hafta transfer için annem gelecek dün kocamla kavga ettik benim Annemde gelsin diyo annesi çok konuşan bir kadın herkeze anlatır bende bunu söyledim ameliyat olduğumu herkeze söyledi güvenmiyorum kadina

Back