- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.661
aminnnnKizlar yarın hastaneye gidiyorum igne tedavisine baslayacagiz bize igneleri nasıl yapacağımızı gosterecek ler insallah bu tedaviyle bebişime kavuşurum çok heyecanliyim hemde cok
AYY insallah canim ya bugün gittik hemşire bize herseyi anlattı hatta ilk ignemi vuruldum da bu ay sonu transfer olur insallahaminnnn
Ay cnm inss güzelce atlatirsin bu sureci hayırlı olsun inss
hayırlısı olsun kuzummm senin adına çok sevindimAYY insallah canim ya bugün gittik hemşire bize herseyi anlattı hatta ilk ignemi vuruldum da bu ay sonu transfer olur insallah
Ay çok sevindim hadi bismillah hayırlı olsun cnm insAYY insallah canim ya bugün gittik hemşire bize herseyi anlattı hatta ilk ignemi vuruldum da bu ay sonu transfer olur insallah
Kizlar yarın hastaneye gidiyorum igne tedavisine baslayacagiz bize igneleri nasıl yapacağımızı gosterecek ler insallah bu tedaviyle bebişime kavuşurum çok heyecanliyim hemde cok
Maşallah hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.Kızlar kışla başkent te tedavi oldum dün 7. Günüm du ve hamile olduğumu öğrendim 117 çıktı değerim p.tesi kontrol den önce öğrendim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ☺☺
Canm çok sordum ama sulu usg sonucu aynı gün mü belli oluyor?Ay çok sevindim hadi bismillah hayırlı olsun cnm ins
Hayirli ugurlu olsun bebegin. Kucagina alman dilegiyle.. 7.gunde 117 masallah cok iyi bi sonucmus.Kızlar kışla başkent te tedavi oldum dün 7. Günüm du ve hamile olduğumu öğrendim 117 çıktı değerim p.tesi kontrol den önce öğrendim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ☺☺
Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağınıza da aldirsın inşallahKızlar kışla başkent te tedavi oldum dün 7. Günüm du ve hamile olduğumu öğrendim 117 çıktı değerim p.tesi kontrol den önce öğrendim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ☺☺
istediğin zaman sorabilirsin cnm Dr bilgi veriyor o anda cnm ekranda görüyor olanı ona gore söylüyor zaten bisey olup olmadığınıCanm çok sordum ama sulu usg sonucu aynı gün mü belli oluyor?
Çokk teşekkür ederim canm saol.:) İyi sevindim,aynı gün sonucu göreceğiz,beklemeye gerek kalmicak.O da ayrı bir stres olur çünkü.Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağınıza da aldirsın inşallah
istediğin zaman sorabilirsin cnm Dr bilgi veriyor o anda cnm ekranda görüyor olanı ona gore söylüyor zaten bisey olup olmadığını
Evet cnm Dr söylüyor o anÇokk teşekkür ederim canm saol.:) İyi sevindim,aynı gün sonucu göreceğiz,beklemeye gerek kalmicak.O da ayrı bir stres olur çünkü.
Ben çok şükür ☺☺Arkadaşlar kışla başkentte ilk denemede gebe kalan var mı?
Canım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, umut oluyor bize de böyle şeyler duymak.Benim olursa ilk olacak ama pgt ile.Doğal kalıyorum ancak genetik problemimiz var,o yüzden pgt ile tüp bebek yapılacak.İlkinde tutar mı acaba düşünmekten beynim bulanıyor.Herşey para..Ben çok şükür ☺☺
Ben o konularda pek bilgili değilim canım ama Rabbim verirse her türlü verir inşallah doktorun kimmCanım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, umut oluyor bize de böyle şeyler duymak.Benim olursa ilk olacak ama pgt ile.Doğal kalıyorum ancak genetik problemimiz var,o yüzden pgt ile tüp bebek yapılacak.İlkinde tutar mı acaba düşünmekten beynim bulanıyor.Herşey para..
İlk defa gelecem canım,Esra hanım drum.Ben o konularda pek bilgili değilim canım ama Rabbim verirse her türlü verir inşallah doktorun kimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?