Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İnş rahat bir şekilde atlatırsın bu tedavi sürecini ve sağlıklı bebişlerin seninle olur.Allah kolaylık versin.
Kizlar yarın hastaneye gidiyorum igne tedavisine baslayacagiz bize igneleri nasıl yapacağımızı gosterecek ler insallah bu tedaviyle bebişime kavuşurum çok heyecanliyim hemde cok

Kızlar kışla başkent te tedavi oldum dün 7. Günüm du ve hamile olduğumu öğrendim 117 çıktı değerim p.tesi kontrol den önce öğrendim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ☺☺
Maşallah hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar kışla başkent te tedavi oldum dün 7. Günüm du ve hamile olduğumu öğrendim 117 çıktı değerim p.tesi kontrol den önce öğrendim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ☺☺
Hayirli ugurlu olsun bebegin. Kucagina alman dilegiyle.. 7.gunde 117 masallah cok iyi bi sonucmus.

Doktorun kimdi? Hikayen? Sorun? Umut dolalim birazcik... Ilk tedavindemi pozitifi gordun? (Soruya bogdum: )

Doktorum pınar Aytaç ilk denemem de pozitifi gördüm yaklaşık. 1 senelik evliyim eşimde ilk önce sperm eksikliği vardı sonra sayı düzeldi hareketlilik sorunu vardi ben rahim.filmi çekildim tüplerim dar çıktı birazcık. Asilama.diyr gittik salı günü gittim. 2 yumurta vardı cuma gittim. 10 tane olmuş ya vazgececektim ya tupe.gececektim dedim bunlar hep Rabbimin bi mesajı denicem. Ne olursa olsun şükürler olsun inşallah devamı gelir

Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağınıza da aldirsın inşallah
Canm çok sordum ama sulu usg sonucu aynı gün mü belli oluyor?
istediğin zaman sorabilirsin cnm Dr bilgi veriyor o anda cnm ekranda görüyor olanı ona gore söylüyor zaten bisey olup olmadığını

Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağınıza da aldirsın inşallah
istediğin zaman sorabilirsin cnm Dr bilgi veriyor o anda cnm ekranda görüyor olanı ona gore söylüyor zaten bisey olup olmadığını
Çokk teşekkür ederim canm saol.:) İyi sevindim,aynı gün sonucu göreceğiz,beklemeye gerek kalmicak.O da ayrı bir stres olur çünkü.

Ben çok şükür ☺☺
Canım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, umut oluyor bize de böyle şeyler duymak.Benim olursa ilk olacak ama pgt ile.Doğal kalıyorum ancak genetik problemimiz var,o yüzden pgt ile tüp bebek yapılacak.İlkinde tutar mı acaba düşünmekten beynim bulanıyor.Herşey para..

Ben o konularda pek bilgili değilim canım ama Rabbim verirse her türlü verir inşallah doktorun kimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…