- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.601
Başkentte ne kadara yapiyorlar birde orda isteğimize bağlı yapıyorlar mi ki. Benim ablamda vardı kan pihtilasmasi acaba genetik olabilir mi ki kafamda deli sorular yineRica ederim tatlim...
Valla risk almamak lazim. Bence hepsine bakilmali. Ama doktorlar hangisini uygun gorurse o olur heralde. Ben tekrar aradigimda sana bilgi veririm. Olmadi gider baskentde ucretli yaptiririz artik.
İçeriğini bilmiyorum ama hergün vuruyordu. Hatta bazen ben yapıyordum heryer sertlesmisti iğne vurmaktan.
Şu kan pihtilasmasini devlet karşılamıyor bende çok pahalı hepsini mi yaptircam ne yapcam bilmiyorum
Canım sitede sorun var,ben de önce giremedim.Sonra oldu,seninki de düzelir merak etme.Kizlar ben kendi adresine giremiyorum hata veriyo bende yeni hesap açtım iki saattir uğraşıyorum ben gulsahh01
Hatalı girip yaptiniz bi Kac gün göremezsiniz diyo canimCanım sitede sorun var,ben de önce giremedim.Sonra oldu,seninki de düzelir merak etme.
Bana 'geçici olarak kilitlenmiştir' diye uyarı geldi.On on beş dk sonra bir daha denedim oldu.Hatta böyle bir konu açılmıştı az önce,Mune hanımda 'sitede geçici olarak sorun var,sorun giderilecektir' gibi bir yorum yapmıştı.Düzelir canım senle alakası yok yani.Hatalı girip yaptiniz bi Kac gün göremezsiniz diyo canim
Gözün aydın insallah hemen hamile kalirsin canimSlm arkadaşlar bugün hitereskopi oldum Dr rahimdeki darlığı düzeltmiş 3 ay dinlenme verdi allah izin verirse sonrada tedavi ins
Şimdi düzeldi sinir oldum yaa iki saattir atiyo beni hatta bikaç gün göremezsiniz diyoBana 'geçici olarak kilitlenmiştir' diye uyarı geldi.On on beş dk sonra bir daha denedim oldu.Hatta böyle bir konu açılmıştı az önce,Mune hanımda 'sitede geçici olarak sorun var,sorun giderilecektir' gibi bir yorum yapmıştı.Düzelir canım senle alakası yok yani.
:) sevindim canm,yok zaten geçici bir sorun varmış.Şimdi düzeldi sinir oldum yaa iki saattir atiyo beni hatta bikaç gün göremezsiniz diyo
Amin cnm inss sen nasılsın nezaman gideceksin Dr cnmGözün aydın insallah hemen hamile kalirsin canim
Slm cnm nasilsin başladı mi tedaviye:) sevindim canm,yok zaten geçici bir sorun varmış.
600-700 mus canim baskentte. Ablanda oldugunu soylersen belki yaparlar. Sen gitmiyomusun canim gorusmeye? BaskenteBaşkentte ne kadara yapiyorlar birde orda isteğimize bağlı yapıyorlar mi ki. Benim ablamda vardı kan pihtilasmasi acaba genetik olabilir mi ki kafamda deli sorular yine
Slm canm adetimi bekliyorum,heran olmam lazım.Adetim başlayınca gidecem hastaneye.Hayırlısı olsun inş.Sen de üç ay sonra başlicakmışsın,bütün önlemini alıyorsun en azından.Hayırlı uğurlu olur inş tedavin.Slm cnm nasilsin başladı mi tedaviye
evet cnm uç ay beklicem inss hayırlısı olur sağol cnmSlm canm adetimi bekliyorum,heran olmam lazım.Adetim başlayınca gidecem hastaneye.Hayırlısı olsun inş.Sen de üç ay sonra başlicakmışsın,bütün önlemini alıyorsun en azından.Hayırlı uğurlu olur inş tedavin.
Ayyy inşallah canım o günleri de görürüz.evet cnm uç ay beklicem inss hayırlısı olur sağol cnm
İnss herşey yolunda gider senin tedavin de su gibi geçsin cnm güzel haberlerini okuruz burdan
Amin cnm inssAyyy inşallah canım o günleri de görürüz.
Canim ben biraz erteledim 2 veya 3 ay sonra gidicem kismetse.sen ne zaman başliyorsun600-700 mus canim baskentte. Ablanda oldugunu soylersen belki yaparlar. Sen gitmiyomusun canim gorusmeye? Baskente
Canim ben 4 martta gidiyorum hemşire bana igneleri nasıl vuracagimi gosterecek az kaldı heyecanliyim ikinci diye korkuyorumAmin cnm inss sen nasılsın nezaman gideceksin Dr cnm
Ay cnm çok az kalmış bende senin adına heycanlandim inş bu sefer olumlu sonuçlanacak ne iğnesi kullanacan cnmCanim ben 4 martta gidiyorum hemşire bana igneleri nasıl vuracagimi gosterecek az kaldı heyecanliyim ikinci diye korkuyorum
Cnm sen hitereskopi mi olacaktın oldunmu ondan mi ara verdin yoksaCanim ben biraz erteledim 2 veya 3 ay sonra gidicem kismetse.sen ne zaman başliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?