- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.581
Canım ben de Kasım'da histereskopi oldum. 2 ay korunun dedi dr... Hazirana kadar doğal olmazsa tedaviye başlıycaz biz de... inşallah gerek kalmaz ve doğal doğal gelir bebeklerimizTesekkur ederim cnm ustumden bir yük kalktı inanki hitereskopiyi rahimde biraz darlık varmış Dr onu da duzeltelim dedi senin gibi uç ay sonra anca başlaya bilirmisim cnm napalim hayırlısı böyle olsun inş diyorum önce senden ve diğer kızlardan güzel haber alırız sonrada benden inss haziranda başlarız dedi Dr tedaviye
Amin cnm inss Dr bana uç ay dedi rahime işlem yapılmış miydi cnm sendeCanım ben de Kasım'da histereskopi oldum. 2 ay korunun dedi dr... Hazirana kadar doğal olmazsa tedaviye başlıycaz biz de... inşallah gerek kalmaz ve doğal doğal gelir bebeklerimiz
Ayy canim gec girdim siteye kusura bakma gec yaziyorum. Bilmiyorum iste dahaa gitmedim. Benim 2 dusugum var die (kimyasal gebelik) dersem yapiolarmis. Ama gidip gorusursem sana msj atarim profilinden. Tekrarlayan dusukler dersem yapiolarmis genetik tani. Baskent ole dedi. Simdi anlamadigim pekii senin hic dusugun yoksa eee tup te denemesiysen nie yapmak istiyosun bunlari? Direk tupe neden gecmek istemiyosun? Doktotun mu bole yonlendiriyo. Hatirladigim kadariyla bi morfoloji sorunun vardi oda halloldu die biliyorum.Şimdi bana yaparlar mi ki hiç düşük olmadı tup bebekte denemedim .mersin unv . Hangi bölüme gidiyorsun
Canim geç olsun güç olmasın hic moralini bozma insallah tedavinle bebeğine kavuşursun Hep beraber burda hamile kaliriz canim tup bebege baslamadan hersey yapılsın ki bebegin sana tutunsun canim ben oyuzden kimyasal yasadimTesekkur ederim cnm ustumden bir yük kalktı inanki hitereskopiyi rahimde biraz darlık varmış Dr onu da duzeltelim dedi senin gibi uç ay sonra anca başlaya bilirmisim cnm napalim hayırlısı böyle olsun inş diyorum önce senden ve diğer kızlardan güzel haber alırız sonrada benden inss haziranda başlarız dedi Dr tedaviye
Amin cnm inş doğru diyorsunCanim geç olsun güç olmasın hic moralini bozma insallah tedavinle bebeğine kavuşursun Hep beraber burda hamile kaliriz canim tup bebege baslamadan hersey yapılsın ki bebegin sana tutunsun canim ben oyuzden kimyasal yasadim
Canim belkide hitereskopi den sonra doğal hamile kalirsin canim insallah oyle olur rahmin düzelecek canimAmin cnm inş doğru diyorsun
Cnm benim tüpte sorun var işlev yapmıyor artık zaten dış gebelikten biri alınmıştı tek tüp oda sorunluCanim belkide hitereskopi den sonra doğal hamile kalirsin canim insallah oyle olur rahmin düzelecek canim
Ayy canim gec girdim siteye kusura bakma gec yaziyorum. Bilmiyorum iste dahaa gitmedim. Benim 2 dusugum var die (kimyasal gebelik) dersem yapiolarmis. Ama gidip gorusursem sana msj atarim profilinden. Tekrarlayan dusukler dersem yapiolarmis genetik tani. Baskent ole dedi. Simdi anlamadigim pekii senin hic dusugun yoksa eee tup te denemesiysen nie yapmak istiyosun bunlari? Direk tupe neden gecmek istemiyosun? Doktotun mu bole yonlendiriyo. Hatirladigim kadariyla bi morfoloji sorunun vardi oda halloldu die biliyorum.
Kiz kumral seninkii mahallede ki kuyuya ya cocugum olurda gelir icine duserseye donmus :)) Alemsin.. Saka bi yana anliyorum aslinda seni. Ben 2 kimyasal gebelik yasadigimda keske basta bu testleri yaptirsaydim onca param bosa gitti diyip hayiflanmistim. Biraz ince dusunce, doktora solesen belki kizar bile ama tup bebek oyle bsey ki butun umutlarinla bu yola gireceginden, herseyi kontrol altina almak istiyosun. Hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim hic bi yuvayi cocuksuz birakmasin. Cok cok coo..k zormusŞimdi yapmak istememin sebebi şu. Diyelim ki bende kan pihtilasmasi var ve tup bebek yaptık olmadı . Ama en azından bunu bilsek iğne falan kullanırım yani açıkçası önlem amaçlı benimki .Morfoloji sorunu daha aşılmadı canım %7 ve ileri hızlı da az . Ne bilim kafayı yedim ben
Canimcim aynen doktorlar beni kovacaklar yok sana tup mup diyeceklerKiz kumral seninkii mahallede ki kuyuya ya cocugum olurda gelir icine duserseye donmus :)) Alemsin.. Saka bi yana anliyorum aslinda seni. Ben 2 kimyasal gebelik yasadigimda keske basta bu testleri yaptirsaydim onca param bosa gitti diyip hayiflanmistim. Biraz ince dusunce, doktora solesen belki kizar bile ama tup bebek oyle bsey ki butun umutlarinla bu yola gireceginden, herseyi kontrol altina almak istiyosun. Hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim hic bi yuvayi cocuksuz birakmasin. Cok cok coo..k zormus
Aynen canim cok mantikli ilerliyosun. Peki ablan igneyi hergunmu vuruluyodu. Doktor bize hergun demisti yanlis hatirlamiyosam. Progestan icerikli mi yani bu igneler. Yoksa basit insulin igneleri gbimiCanimcim aynen doktorlar beni kovacaklar yok sana tup mup diyecekler
Ablamdan biliyorum çok çekti bu konuda 4 tup bebek denedi 4.de oldu meğerse kan pihtilasmasi varmış bir iğne kullandı . Yani baştan alınsaydi bu önlem belki 8 yıl beklemiycekti.Allah ne zaman isterse o zaman olur ama önlemleri de almak istiyorum kendimce
İçeriğini bilmiyorum ama hergün vuruyordu. Hatta bazen ben yapıyordum heryer sertlesmisti iğne vurmaktan.Aynen canim cok mantikli ilerliyosun. Peki ablan igneyi hergunmu vuruluyodu. Doktor bize hergun demisti yanlis hatirlamiyosam. Progestan icerikli mi yani bu igneler. Yoksa basit insulin igneleri gbimi
Evet cnm işlem yapıldı. Darmış rahim...genişletildi.Amin cnm inss Dr bana uç ay dedi rahime işlem yapılmış miydi cnm sende
Bana da Dr aynısını dedi cnm inss hakkımızda hayırlısı olsunEvet cnm işlem yapıldı. Darmış rahim...genişletildi.
Şansin daha da artti simdiSlm arkadaşlar bugün hitereskopi oldum Dr rahimdeki darlığı düzeltmiş 3 ay dinlenme verdi allah izin verirse sonrada tedavi ins
Teşekkürler cnm inssŞansin daha da artti simdicok cok gecmis olsun, iyi istirahatlar canim.
Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için. Birsürü kan pihtilasmasi var dedi düzen laboratuvar hangisine baktiracaksiniz ben de bilmiyorum dedim eğer hepsine bakılacaksa 1500 lira . Bizde hepsine mi bakılacak acaba.Kumral-ada Tatlim meraba, nasilsin? Bugun fakulteye gittim. Poliklinik lerden normal bi jinekologa randevu alip gorustum. Artik pihtilasma testlerini yapmiyoruz, hele ki keyfii talepleri hic karsiliyamiyoruz dedi. Saglik bakanligi kisitlama getirmis. Ben durumu braz ozetleyince sagaolsun bizi hemotoloji bolumune yonlendirdi. Orayada gittim. Sekreter de ayni seyi soledi. Hatta kota doldu bile dedi. Gercekten kisitlama getirilmis. Ama yine onlarda sagolsun 3 gun sonra aricam bana tekrar bakip doneceklermis. Anlicagin kisacasi tup bebek, tekrarlayan dusukler dememe ragmen zorluklar cikti. Sen her durumda ozelde yaptiracaksin gbi sanki. (Nitekim bende) cunku bizim ki keyfiiye giroyomus. Normal yolla hamile kalirsin, bebegin kalbi durur ancak o zaman bakilirmis kiii kii buda bi kac defa ardardina tekrarlarsaymis. Anlicagin dondum. Ama 3 gun sonra tektar aricam. Kota acilirsa rica ederiz dediler bakalim iste nolacak bole yani :)
Rica ederim tatlim...Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için. Birsürü kan pihtilasmasi var dedi düzen laboratuvar hangisine baktiracaksiniz ben de bilmiyorum dedim eğer hepsine bakılacaksa 1500 lira . Bizde hepsine mi bakılacak acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?