Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Artniyetizm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Rabbim gönlüne gore versin.
Kızlar Eşimin morfolji %1 çıkmıştı .geçen hafta düzen laboratuvar a gitti morfoloji %7 olmuş nasıl oldu anlamadim morfoloji öyle değişen bişey değil diye biliyorum.
Canim stres etkiliyo hatta bize doktor sperm çok değişken birbirleriyle tutmaz demişti o yüzden rahat ol canim insallah guzel sonuclar alirsin canim

kızlar bu ay doktor dinlenme verdi, mart adetinde başlayalım daha sağlıklı dedi, isteğe bağlı başlatırımda dedi ama bu ay dinlenmeni öneriyorum dedi, bende aynen dinleniyorum dedim ve mart adetinde başlayacağım, sadece hormonlar için kan istedi bugün bakalım
Canim bu kadar igne oldu dinlenme vermesi çok iyi olmuş insallah olumlu sonuçlar alırsın canim

Canim stres etkiliyo hatta bize doktor sperm çok değişken birbirleriyle tutmaz demişti o yüzden rahat ol canim insallah guzel sonuclar alirsin canim
Sayı etkileniyor da morfoloji etkilenmez kolay kolay diye biliyordum ben .karışımları yapıyoruz şimdi onları yiyor iciyor inşallah güzel sonuçlar aliriz

Slm kizlar nasilsiniz nasıl gidiyo
selam canım, valla ders ders ders :) dinlenmede iken bu ay kpss çalışıyorum, sonraki ay hastane ile uğraşırken azıcık kafa yoğun olcak bende en iyi derslere yoğunluk vereyim dedim, bi yandan da ateş ölçmeye başladım, bu ay boş geçmeyecem kendi imkanlarımızıda katacağım :) şu an adet ateş ölçümüne başladım ve bir sonraki adete kadar ölçümlü çalışmalarımda sürecek :) bu kadar yılın üstüne bakalım ne olacak :)

Back