- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.481
Gunaydin canim. Ben burdaki kadin dogumcuma sormustim. Mersinde evet duzen yapiomus. Ama pahali demisti. Sen fiyat alirsan bizede yaz. Ucretinden dolayi belkide basta yapmiyolarCanim ben bi araştırdım. Başarısız tup bebk denemelerinden sonra kan pihtilasmasi var mı yok mi ya da genetik bi bozukluk var mı diye araştırma yapiliyormus. Bana mantıksız geldi sonuçta önce önlemler alınsa ona göre tedavi uygulansa daha iyi. Başarısız oldu aa neden kan pihtilasmasi var iğne kullanacaksin başından bilmek daha iyi . Bunu istemiyorlar ama ben gidip düzen laboratuvar da kendim yaptırmayı düşünüyorum .
Gunaydin tatlim. Korkma lutfen Bebisine braz daha yaklastin. Insallah cok guzel olucak.Günaydın kizlar hastanedeyim insallah bisey cikmazda tedaviye baslariz çok korkuyorum ben
günaydın canım inşallah güzel sonuçlar alırsın kötü düşünme iyi düşün iyi olsun rabbim emeklerinin karşılğını verecek inşallahGünaydın kizlar hastanedeyim insallah bisey cikmazda tedaviye baslariz çok korkuyorum ben
Mrb cnm günaydın inss güzel haberle gelirsin senin duacinimGünaydın kizlar hastanedeyim insallah bisey cikmazda tedaviye baslariz çok korkuyorum ben
İnss geçecek cnm ohh gözün aydın çok sevindim senin adına inss su gibi geçsin tedavini cnmKizlar benim adet olmadan önce çok kötü iltihap ve kaşıntı vardı ve hala arada kaşıntı oluyo doktora söylediğinde mantar olabilir dedi ama değil neyse bana ilaç verdi bugün içeceğim eğer bu hafta geçmese haftaya tekrar gideceğim martta başlıyoruz uzun protokol 4 martta hemşire cagirdi igneyi gosterecek
hadi gözün aydın kuzum hayırlısı olur inşallahKizlar benim adet olmadan önce çok kötü iltihap ve kaşıntı vardı ve hala arada kaşıntı oluyo doktora söylediğinde mantar olabilir dedi ama değil neyse bana ilaç verdi bugün içeceğim eğer bu hafta geçmese haftaya tekrar gideceğim martta başlıyoruz uzun protokol 4 martta hemşire cagirdi igneyi gosterecek
Insallah canim bu tedaviyle artık bebegime hatta bu ay hepimiz hamile kalırız kizlarİnss geçecek cnm ohh gözün aydın çok sevindim senin adına inss su gibi geçsin tedavini cnm
Canim kromozom analizi için ücret 180 küsür bişey dedi kişi başı. Kan pihtilasmasi birsürü varmış hangisi dedi ben bilmiyorum hepsini yaparsan 1500 lirayı. Morfoloji bakılması erkekte 105 liraGunaydin canim. Ben burdaki kadin dogumcuma sormustim. Mersinde evet duzen yapiomus. Ama pahali demisti. Sen fiyat alirsan bizede yaz. Ucretinden dolayi belkide basta yapmiyolar
Hmmm anladim canim. Bizim hepsini yaptirmamiz gerekiyo dimi. Baskent 600 700 lira bsey demistiCanim kromozom analizi için ücret 180 küsür bişey dedi kişi başı. Kan pihtilasmasi birsürü varmış hangisi dedi ben bilmiyorum hepsini yaparsan 1500 lirayı. Morfoloji bakılması erkekte 105 lira
Başkent de kan pihtilasmasi dahil mi canım eğer orda yapılıyorsa orda yaptiririm. Ben biraz önce düzen i aradım fiyat sordum.Hmmm anladim canim. Bizim hepsini yaptirmamiz gerekiyo dimi. Baskent 600 700 lira bsey demisti
Iste bize kan pihtilasmasina bakmak gerekiyo demisti bulent bey. Masrafini sordugumdada 600 700 bsey tutuyo demisti. Neler kapsiyo bilemiyorum canimBaşkent de kan pihtilasmasi dahil mi canım eğer orda yapılıyorsa orda yaptiririm. Ben biraz önce düzen i aradım fiyat sordum.
Kızlar morfolji%1 rapor cukmiyormus heralde
Amin cnm inşallahInsallah canim bu tedaviyle artık bebegime hatta bu ay hepimiz hamile kalırız kizlar
Bizde geçen sene yaptirmistik bizede 400 kusure mal olmuştu hatırladığım kadarıyla başkentte yaptirmistik sonuç 1 ayı bulmuştu çıkmasıHmmm anladim canim. Bizim hepsini yaptirmamiz gerekiyo dimi. Baskent 600 700 lira bsey demisti
evet cnm hepsine bakılıyor bende iki dusuk olmuştu Dr ondan istemişti genetik testi adı altında hepsine bakılıyor ama sperm dnasina bakamiyorlar adanada düzen laboratuarına yaptirmistik Dr bey oraya yönlendirmişti biziBaşkent de kan pihtilasmasi dahil mi canım eğer orda yapılıyorsa orda yaptiririm. Ben biraz önce düzen i aradım fiyat sordum.
Kızlar morfolji%1 rapor cukmiyormus heralde
Geçmiş olsun cnm bizde geçen sene yapılmıştı bizde öyle bisey olmamıştı hangi hastanede yaptırdın cnm bide sebebi neymiş ne diyorlar sanaKızlar bende tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. Sonrasında dr. Hemotoloji testi ve Genetik (Karyotip Analizi) istedi. Hemetoloji testini hemen yaptırdım ve sonuç çıktı ancak Karyotip analizini iki kez kan vermemize rağmen yine istenilen sonucu elde edemedik tekrar kan vereceksiniz dediler. Zaten Tüp bebek yapalı 6 ay oldu bu verdiğimiz kandan nasıl bir sonuç elde edeceklerde her seferinde kan istedikleri gibi olmuyor anlamadım Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi acaba
Diyarbakır Dicle Üniversitesinde yaptırdım canım. Kimyasal gebelik içinde herhangi bir şey söylemediler. Kimsayal gebeliğin sonuçlanmasının ardından hemen Hemotoloji testi ve karyotip analizi istediler Sebebini araştırmak için test istediklerini düşünüyorumGeçmiş olsun cnm bizde geçen sene yapılmıştı bizde öyle bisey olmamıştı hangi hastanede yaptırdım cnm bide sebebi neymiş ne diyorlar sana
Kesin o yuzdendirde niye iki uckez kan alinmasina rağmen sonuç alınamamış acabaDiyarbakır Dicle Üniversitesinde yaptırdım canım. Kimyasal gebelik içinde herhangi bir şey söylemediler. Kimsayal gebeliğin sonuçlanmasının ardından hemen Hemotoloji testi ve karyotip analizi istediler Sebebini araştırmak için test istediklerini düşünüyorum
Hemotoloji Polikliniğinden Trombofil Paneli İLE Getenik Polikliniğinden Karyotip Analizi istediler Trombofil Paneli testini bir ay içinde aldık ama Karyotif analizi testini (eşimle birlikte kan veriyoruz) için 6 ay önce kan verdik sonuç olarak verdiğimiz kandan istedikleri sonucu elde edemediklerini tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler. 3 ay önce tekrar kan verdik Pazartesi günü yine aramışlar yine verdiğimiz kandan istedikleri sonucu elde edemediklerini söylemişler anlamadım nasıl bir sonuç elde edecekler artık ne elde edeceklerse etselerde bizde bir şeyler anlasakDiyarbakır Dicle Üniversitesinde yaptırdım canım. Kimyasal gebelik içinde herhangi bir şey söylemediler. Kimsayal gebeliğin sonuçlanmasının ardından hemen Hemotoloji testi ve karyotip analizi istediler Sebebini araştırmak için test istediklerini düşünüyorum
Bilmiyorum ki canım ama çok merak ediyorum.....Kesin o yuzdendirde niye iki uckez kan alinmasina rağmen sonuç alınamamış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?