- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.401
evet cnmm yaa inşallah biran önce başlarız tedaviyeAyy cok heyecanlı bekleyiş insallah biran once başlarsınız tedaviye
Cok fena gribim canim yatak dosek yatiyom ve daha 22 subatta testartniyetizm iyi misin cnm ne kadar kaldı teste?
cnm inş dogaldan gelsin bal polen arisutu de kullan cnm 12 gün yumi için iyiymisBayanlar topicde birşey paylaşmasam da takipteyim okuyorum. Biz hazirana kadar beklemedeyiz tedavi için. 4 ay doğal olması için çabalayacağız, olmazsa tüp bebiş artık... Badem incir fındık fıstık yiyorum buarada. Abur cubur yok.. Doğal beslenmeye çalışıyorum. Daha önce kimyasallar oldu, histereskopinin faydasını göreceğime inanıyorumHerkese sevgiler.... Güzel anne adayları
cnm hitereskopiyi kaça yaptirmistinAyy canim insallah doğal olur hitereskopi den sonra şans çok artiyomus çizik falan atiyolar bol şans canim
cnm inş bugün yarın olursun da haftaya guzel başlarsınız yeni tedavi yeni umutlar inssKizlar ben adet olmadim gebelik testide yaptım negatif galiba hitereskopi ile bu ayki iltihaptan dolayı olamıyorum geçen ayda çok uzun sürmüştü
Canim baskentte 750 verdim hitereskopi ye insallah canim artık baslasada tedaviye başlasam off yacnm inş dogaldan gelsin bal polen arisutu de kullan cnm 12 gün yumi için iyiymis
cnm hitereskopiyi kaça yaptirmistin
cnm inş bugün yarın olursun da haftaya guzel başlarsınız yeni tedavi yeni umutlar inss
Ayy canim benim cok gecmis olsun dikkat et kendineCok fena gribim canim yatak dosek yatiyom ve daha 22 subatta test
Saol canimAyy canim benim cok gecmis olsun dikkat et kendine
Ay gözün aydın cnm inş bu sefer herşey çok güzel olacakKizlar ben adet oldum yarın doktoru arayacagim insallah uzun protokol başlayacağız nasıl olacak bilmiyorum
Ayyy hadi insallah su gibi akip gidecek ve guzel sonuc olacakKizlar ben adet oldum yarın doktoru arayacagim insallah uzun protokol başlayacağız nasıl olacak bilmiyorum
ayy gözün aydın kuzum hayırlısı olsun bebişler gelsin göbüşler dolsun inşallahhKizlar ben adet oldum yarın doktoru arayacagim insallah uzun protokol başlayacağız nasıl olacak bilmiyorum
Insallah canm adet olmamak çok kotuymus bakalım ne diyecek doktorumAy gözün aydın cnm inş bu sefer herşey çok güzel olacak
Insallah canim benim sen ne yaptin ne zaman test yapttiracaksinAyyy hadi insallah su gibi akip gidecek ve guzel sonuc olacak
Amin canim insallah bu sefer olacak ama çokta korkuyorum yaaayy gözün aydın kuzum hayırlısı olsun bebişler gelsin göbüşler dolsun inşallahh
mrb cnm günaydın güzel haberlerini bekliyorumInsallah canm adet olmamak çok kotuymus bakalım ne diyecek doktorum
Insallah canimmrb cnm günaydın güzel haberlerini bekliyorum
korkma cnm benim güzel düşün güzel olsun inşallah bu sefer bebişi annesine sıkısıkıya tutunacak güzel haberlerini bekliyoruzAmin canim insallah bu sefer olacak ama çokta korkuyorum yaa
Dr ne zaman gideceksin cnmInsallah canim
Uzun protokol olacağı için tam bilmiyorum şimdi arayacagim soracagim galiba 21.gun ignelere baslayacagim bir hafta öncesi rapor için giderim doktorun muayene etmesine gerek varmi bilmiyorumDr ne zaman gideceksin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?