- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi AngryPenguin
avrupa ile Türkiye yi karşılaştırma haricinde lafım ortaya idi........bak doktorda değilmişsin kadına ne yapılacağı konusunda tıp biliminden çok uzak yorumlar yapıyorsun......doktor kendi yerine başka cerrah ayarlamış habere göre .....bari haberin ayrıntılarını dikkate alsaydınız......Akut apandisit hemen teşhisi konan tıbbi bir durum değil 4 saatte bekler Kızkardeşim gibi 3 günde bekler.......Ağrı kesici yapmak tıbbi hatadır..kimse kimseyi hastaneden kovamaz doktor tedaviden çekilirken kendi yerine cerrah ayarlamak zorunda
mütemadiyyen gazla çalışan bir milletiz
Iyide, zaten apandasit degilmiski? Ben anlayamdim, bir yakinim karin agrisiyla hastaneye alinmisti. Apandasit oldugu ortaya çikinca derhal ameliyata alindi.
Benim bildigim, apandasit patladiginda vücüdün zehirlenmesi ve hatta ölüme yol açilmasidir. O hastada bu ayni bilgiye sahiptir.
Ben zaten benim çok genis tibbi bilgim oldugunu iddia etmedim, fakat bu doktorun rolu zaten. Gereken seyleri hastalara iletmek ve prosedürleri anlatmaktir. Tekrar diyorum, madem ameliyat o kadar gerekli degildir, niye o kadina umut verip "ha ameliyat olacak, ha listeye alindi" gibi seyler zirvaladilar? Insanlari çileden çikaran sey, birsey bilmeden beklemektir. Ki dedigim gibi, zaten üstelik yalnis teshisi koymuslar. Yani o insanlar bos yerinde beklediler. Ve üstelik hastaneden atildilar. Yani tekrar diyorum, yalnisa yalnis demek gerekiyor.
Hiç zenginlerin hastanede beklediklerini gördünmü Türkiyede? Niyese bu fakirler için tip farkli bir sekilde çalisiyor gibi