bir fırsatını bulup girdim nete. iyi canım sevindim. kontrolemi gittin. aşılamayı senmi istedin.
bizde bir turan çetinlede görüşelim dedik. ayın 14 üne randevu aldık. en azından aklımızda soru işareti kalmasın.
minikkedicik aşılamadanda korkma normal muayene gibi birşey hiç acı yok.
bebeğim aşılama nasıl zormu
canın yandımı çok.
ben korkuyorum biraz
biz istiyoruz ama doktorla konuşmadım daha.kontrole gidecemdiğer ay aşılama istediğimi söylicem.kabul ederlermi bilmiyorum.
etmezlerse anka tüp ü düşünüyorum.
sana nekadar mal oldu aşılama .tüp bebek merkezinde
arencim sende kist oluştugunu nerden anlıyordunuz.bana yardımcı olurmusun.
ewet cnm normalde benim adetim şaşmaz mutlaka önce olur ama bu ay öyle olmadı test yaptım negatifti ve halen adet olmadım.
ilaç tedavisine gerek varmı yani sence dr.a gitmelimiyim.başkantt açık olurmu acaba bayramdaaa.
bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.herkesin diger bayrama kada bebişlerine kavuşmasını dilerimm.
ooffyaaa areenn benim adetim hiç sekmezddii günümden hep 1 hafta 4 gün önce olurdum.
kist felann yoktur insaallah.pazartesiye kadar bekleyecem.benim adet tarihim 9 uydu cnm.
Allah ım hayırlara çevirsin
hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın insaalalh aren.bu tedaviden güzel sonuçlarla dönersin.
ben pazartesiye kadar olmazsam dr.a gidecem cnm sanada haber veririm.insaallah kistt deildir.
çünkü bayramdan önce g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?