Adana zorlu Tüp bebek sürecim 2024

İnsallah çok güzel geçer süreciniz. Şuan ücreti ne olmuş peki? En son 87.000di. Yılbaşı ile zam gelmiştir.

İlaçlarınız neler peki?

İnsallah çok güzel geçer süreciniz. Şuan ücreti ne olmuş peki? En son 87.000di. Yılbaşı ile zam gelmiştir.

İlaçlarınız neler peki?
Çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin süreci güzel geçer muayene için eğer nakit olursa 6 bin dedi. Biz kredi kartı ile ödemek zorunda kaldık 6500 çektiler. İlaçların da isimlerini net hatırlamıyorum eve geçince yazarım size. İlaçlar için 33 bin ödedik. Tüp bebek ücreti için ise ocak ayının ilk haftası olduğundan dolayı eski fiyattan yardımcı olacaklarını söylediler. 87 binden yani.

Verdiği takviyeler nelerdir paylaşabilir misiniz ismini ?

Merhabalar doktor bey bana bir tane DHA önerdi bu önerdiği ilacı Amerikan pazarından almamı söyledi sizde de aynı şekilde mi bunun güvenilir olup olmadığından emin olamadım
Ben henüz gitmedim kendisine ama bu tarz şeyler duydum. Emin olamadım. İlaç ismini sorma sebebim öncesinden araştırayım dedim doktor, eczacı tanıdıklara vs sorayım diye aklıma yatarsa randevu alacağım muayene ücreti 6000 bin peşin olmuş malum ilacın ismi DHA mı yani ? Ben tüp bebeğe hemen başlamak istemiyorum 3 ay takviye kullanayım diyorum kaliteyi arttırmak için hem bana hem eşime.

Merhabalar hayırlı olsun tedaviniz inşallah. Süreç nasıl ilerliyor acaba ? Gonal f ile başladınız değil mi? Sorun olmazsa kullandığınız ilaçları paylaşabilir misiniz? Biliyorum herkesinki farklı ama psikolojimi hazırlamak istiyorum o yüzden sordum. Bir de süreçte bülent beye ulaşabiliyor musunuz rahatlıkla, sorularınıza açıklayıcı cevaplar veriyor mu? Bence üsluptan çok bunlar önemli o yüzden cevap verirseniz sevinirim. Haa bir de muayene için kliniğe gidiyorsunuz değil mi? Opu ve transfer nerede olacak? Laboratuvarı nerede acaba ?

Merhaba. Siz de Dhea aldınız mı?

Merhabalar çok teşekkür ederimm. Yani acil ulaşmamı gerektirecek bir durum olmadı şu anda. Sadece hemşireleri numarasını vermişti ama onları da hiç aramadım dediğim gibi. Şu anlık sadece iğnelerimi yapıyorum. Onun dışında dikkat etmeniz gerek hiçbir şey yok dedi o yüzden ben de kendimi kısıtlamadım günlük hayatıma devam ediyorum. 2 adet iğne kullanıyorum. Cuma günü kontrole gideceğim. İğnelerim de gonal f 450 ve menopur

Merhabalar doktor bey bana bir tane DHA önerdi bu önerdiği ilacı Amerikan pazarından almamı söyledi sizde de aynı şekilde mi bunun güvenilir olup olmadığından emin olamadım
Merhabalar nasıl geçti Bülent bey ile görüşmeniz. Bahsettiği ilaç tam olarak ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…