İki tüpümü dış gebelik sebebiyle kaybedince mecburen tüp bebek yaptırmamız gerekiyordu. Adana da Başkent hastanesinde ilk tüp bebek tedavisini başladık. Ancak öğrendik ki yumurta rezervinin azmış. 7 yumurta göründüğünü ama başlanabilir dedi Dr pınar hanım. Bizde güvenip başladık. Pınar hanım güler yüzlü ilgili bir doktor ancak biz başarısız sonuç aldık. 7 yumurta toplandı 3 tanesi dillendiren. 2 tanesi beşinci güne gitti. Orta kalite olduğu için çok olumlu konuşmadı zaten transferde. Sonuç negatif. Embriyoloji laboratuvarı iyi değil diye düşünüyorum. Sonra Dr bülent haydar dede oğluna tedaviye başladık. Dr bey 3 ay vitamin takviye önerip yumurta kalitesini artırmak istedi. İlk muayenede 4 yumurta vardı. İlaçları bir Adana'daki eczane olmayan bir yerden alabilirsiniz diyor ve diyetisyen kevser hanıma yönlendiriyor. Biz Dr beye çok güvendiğimiz için dediği yerden takviyeleri aldık kullandık. Sağlıkçı olmama rağmen. 3 ay sonra muayenede 2 yumurta var dedi başlayalım dedi. Biz yine çok güvendik kalitelidir ve doludur diye. İlaçlara başladık ancak ilk muayene 8. Gün gittiğimizde tek yumurta kalmışdı diğeri çatlamışdı. Tedaviyi sonlandırdık. Bir 3 ay sonra Acıbadem Dr volkan beye gittik. Çok memnun kaldık 5 yumurtam vardı FSH yükseldi 12.opuda 4 yumurta toplandı 5.güne 1 embriyo gitti ve transfer etti. İyi kalite bir embriyo ama yaş 36 olduğu için yüzde 30 dedi. 7. Gün kan verdim çok ümitliydim beta hCG 0.117 negatifle sonlandı. Cuma günü tekrar kan vereceğim.