Adana Vucut Estetik Bilgilendirme

Meryceynn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
9
9
33
Merhaba Hanımlar. Sürekli takip ediyorum forumları deli gibi okudum ama Adana'da estetik yaptıran çok kişiye denk gelmedim. 2014 yılında tüp mide ameliyatı oldum 140 kilodan 70 kiloya düştüm. Evlilik hamilelik covit derken estetik ameliyat sıralamasına yeni gelebildim. Bugün adana sehir hastanesi gazi kutalmis ile görüşmeye gittim. Ve kombine bir şekilde ameliyat yapamayacağını parça parça ameliyat yapabileceğini ve en erken Eylül ayında başlayacağını söyledi. Ameliyatların sgk kapmasina girmediğini hastanede bunun için gerekli bir kurulun oluşmadığıni söyledi. Ameliyat ücretleri içinde Eylül ayında ancak bilgi verebileceğini söyledi. Bende hazır karar vermişken bir randevu daha aldım ve yarın Çukurova unv. Balcali hastanesinden randevu aldım. Umudum ameliyatlarımi ucretsiz yaptırabilmek en azından bir kısmını. karın kol bacak germe ve göğüs silikonu istiyorum. Merak ettiğim Adana'da devlet yada unv. Hastanesinde herhangi birini yaptırmış bir tatlı kadın varmi aramızda. Fiyat bilgileri benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

Tekrardan Selamlar bugün adana balcali eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat günü aldım tam karin germe ve kol germe ameliyatim yapılacak öncelikle:) 30 temmuz cuma günü olacağım inşallah. Adana çok sıcak bi memleket olduhu için doktorum bütün ameliyatları tek solukta kaldıramazsın ameliyat sonrası yaralar zor iyileşir dedi ve göğüs ve uyluk germe için Ekim ayını uygun gördü. Karı germe ve kol germe için toplamda 5000 TL ücret ödeyeceğim :) merak edenler olursa ameliyat sonrası süreci de yazacağım. Şimdiden heyecan bastı umarım süreç güzel geçer.

Allah kolaylık versin sıcak bir mevsimde olacaksınız
Ben nisanda oldum hala zorlanıyorum
İnşaAllah istediğiniz gibi geçer her şey ve gönlünüze göre olur

Selam. Bende 30 temmuz cuma günü ameliyat olacağım karın germe ve kol germe :) ben İstanbul'da oluyorum ve arada 45 bin TL fark var

Yaaa şimdiden çok geçmişler olsun:) ameliyat sonrası ve öncesinde paslaşabiliriz şimdiden ben heyecanlıyım:) benim unv. Hastanesi ve ameliyatimi yapacak olan cerrah özel hastanede görev yapıyor şansım yaver gitti :)

Hangi doktor öğrenebilir miym bende çok olmak istiyorum

Ya ücretsiz yapiliyor mu karin germe ameliyati bende adanada oturuyorum hic duymadim simdi 50binden bahsediolar sadece karib germe operasyonuna baska yerler bana da yardımcı olabilir misinnasil oluyor bu ia

Hangi doktor öğrenebilir miym bende çok olmak istiyorum
Balcalida sistem farklı işliyor biraz randevu alıyorsunuz o an hangi plastik cerrah varsa o sizi muayene ediyor. benim doktorumun ismi Ahmet umut yuvaci. Özel muayene isterseniz 160 TL muayene ücreti veriyorsunuz.

Ya ücretsiz yapiliyor mu karin germe ameliyati bende adanada oturuyorum hic duymadim simdi 50binden bahsediolar sadece karib germe operasyonuna baska yerler bana da yardımcı olabilir misinnasil oluyor bu ia
Hayir ucretsiz değil devlet hastaneleri çok uygun fiyatlara yapıyorlar. Yukarıda gerekli tüm bilgileri yazdım zaten. Benim 5 6 bin arası tutacak.

Ah canım alıntı yapmadığın için şimdi gördüm yazdığını. Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun . Ne mutlu size valla inşallah şansınız hep yaver gider :)

Canim, dogru mu okudum? Sanirim fiyatta bir hata var. Karin, kol ve bacak gerdirme arti gögüs silikonu icin toplam rakami bir daha yazar misin? 5.000 TL yani besbin TL dogru mu? Neden bu kadar uygun? Karin germe bildigimiz büyük karin germe mi? Büyük kesili olan yani? Yoksa sirf yag mi aldiracaksin, ki tüp mide ameliyatindan sonra sanirim bu yeterli gelmez. Hekim ve hastane linkini verebilir misin?

Tekrar okudum hastane bilgilerini vermissin :) Karin ve kol gerdirme toplam 5.000 TL. Yine de cok uygun. Elbette merak ediyoruz ameliyatini ve sonrasini. Bizi burdan mutlaka bilgilendir. Sana simdiden gecmis olsun. Allah kolaylik versin canim :) Diger ameliyatlar icin ne dediler fiyat olarak, özellikle bacak gerdirme ameliyati icin? Sanirim ic bacak gerdirme yapilacak. Kesiyi kasiktan mi yapiyorlar?

Merhabalar sadece karin germe ve kol germe fiyatı. Link veremem çünkü zaten üniversite hastanesi :) adana balcali. Aslında karin germe de değil kuşak germe diye geçiyor bazı yerlerde bazı yerlerdede 360 body lift diye geçiyor. Çevremin bu konularla alakası olmadığı için kısa yoldan karin germe diyorum ağzım.oyle alıştı:) silikon ve bacak germede ekimde olacak inşallah oda silikonlari ben alacam 8 ila 10 bin arasında tutacak ameliyat yine 5 bin felan olur diye tahmin ediyorum. Pandemi patlamadan şu ameliyatlarim bitseydi biran önce kazasız belasız inşallah. Cuma günü operasyon sonrasında daha sağlıklı bilgi veririm inşallah.

İşte o ekimde olacağı için doktorum şuan sadece karin ve kol germeue odaklamis durumda beni. Pandemi sürecinde ameliyatlar askıya alındığı için üniversite hastaneleri suan asistanlar öğrensiniler diye estetik ameliyatları alıyorlar. Ve çoğu öğretim gorevliside 8zel hastanelerin estetik cerrahlar zaten. İmkan varsa üniversite hastanelerinde yaptırmak daha uygun diye tahmin ediyorum tabi yasamak lazım. Olup bittikten sonra tekrar görüşlerimi bildiririm. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler dua ederseniz çok memnun olurum

Ameliyat oldunuzmu çok merak ettim sizi gerçekten? Bende adanada olmak istiyorum doktorunuzdan memnun kaldınızmı acaba?özelden konusabılırmıyız?

Ameliyat oldunuzmu çok merak ettim sizi gerçekten? Bende adanada olmak istiyorum doktorunuzdan memnun kaldınızmı acaba?özelden konusabılırmıyız?
Merhaba evet oldum ameliyat suan 2. Haftamı tamamlamış bulunmaktayım gayet hersey yerli yerinde ufak tefek sıkıntılar dışında bir problem yaşadım sayılmaz. Ben 5. Gün taburcu oldum 7. Günde artık kendim yatıp kalkma durumuna geldim herhangi bir komplikasyon yaşamadım ameliyat esnasında sadece kol köşelerinde adana cok sıcak olduğu için koltuk altını tahriş etti. Özelden yazarsanız seve seve her konuda bilgi veririm bana soracak olursanız korkulacak hiç birşey yok

Özelden yazdım ama görmediniz sanırım çok gecmıs olsun umarım çok daha iyi olursunuz darısı başımızaÇok sorum var gerçekten ve kararsızlık yok kararım kesın ama doktor konusunda sıkıntım var.özelden yazdım size görüp konuşabilirsek çok sevınırımkendinize iyi bakın

Özelden dönüş yaptım :) telefonu cok elime alamıyorum oğlumda daha çok oyalansın diye. Balcalı da o gün poliklinlde hangi cerrah varsa o sizi muayene ediyor. Özel doktor isterseniz ekstra ameliyatınıza doktor ücreti veriyorsunuz. Nihayetinde üniversite hastanesi. Diğer cerrahlardan biri olursa devletin fiyatlandırması neyse o oluyor

Ozelden Yazdım çok teşekkür ederim

Sizin doktorunuz kimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…