- 8 Şubat 2022
- 2
- 1
- 1
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba adana da ameliyatinizi olsunuz mu? Bilgilendirir misiniz sonrasi sureciniz nasilsi?İşte o ekimde olacağı için doktorum şuan sadece karin ve kol germeue odaklamis durumda beni. Pandemi sürecinde ameliyatlar askıya alındığı için üniversite hastaneleri suan asistanlar öğrensiniler diye estetik ameliyatları alıyorlar. Ve çoğu öğretim gorevliside 8zel hastanelerin estetik cerrahlar zaten. İmkan varsa üniversite hastanelerinde yaptırmak daha uygun diye tahmin ediyorum tabi yasamak lazım. Olup bittikten sonra tekrar görüşlerimi bildiririm. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler dua ederseniz çok memnun olurum
Göğüs küçültme karın germe oldumMerhaba bende ameliyat olmak istiyorum da drenler çıkarken ağrı oluyormu birde kaç tane dren takıyorlar cevaplarsan sevinirim
Ya ücretsiz yapiliyor mu karin germe ameliyati bende adanada oturuyorum hic duymadim simdi 50binden bahsediolar sadece karib germe operasyonuna baska yerler bana da yardımcı olabilir misinnasil oluyor bu i
Amaliyat oldunuz mu acabaMerhaba mery bende karin germe gogus toparlama ameliyati olmak istiyorum balcalida doktorunuzun adı neydi memnun kaldınız mı
Hangi doktora randevu almıştınız?Bugün şehir hastanesine gittim 3 sene sonraya randevu verebiliyorlar ve iki bolge için 14 bin istiyorlar