Adana Vucut Estetik Bilgilendirme

Merhaba bende ameliyat olmak istiyorum da drenler çıkarken ağrı oluyormu birde kaç tane dren takıyorlar cevaplarsan sevinirim

İşte o ekimde olacağı için doktorum şuan sadece karin ve kol germeue odaklamis durumda beni. Pandemi sürecinde ameliyatlar askıya alındığı için üniversite hastaneleri suan asistanlar öğrensiniler diye estetik ameliyatları alıyorlar. Ve çoğu öğretim gorevliside 8zel hastanelerin estetik cerrahlar zaten. İmkan varsa üniversite hastanelerinde yaptırmak daha uygun diye tahmin ediyorum tabi yasamak lazım. Olup bittikten sonra tekrar görüşlerimi bildiririm. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler dua ederseniz çok memnun olurum 😊
Merhaba adana da ameliyatinizi olsunuz mu? Bilgilendirir misiniz sonrasi sureciniz nasilsi?

Merhaba mery bende karin germe gogus toparlama ameliyati olmak istiyorum balcalida doktorunuzun adı neydi memnun kaldınız mı

Bugün şehir hastanesine gittim 3 sene sonraya randevu verebiliyorlar ve iki bolge için 14 bin istiyorlar

Bende adana'dayım tüm karın germe uyluk germe amaliyatı hakkında bilgi almak istiyorum balcalı'da olma taraftarıyım fiyat nedir amaliyat süreçleri nasıl karnımda yırtıklar var amaliyatta bunlar geçiyor mu amaliyat kesisi izi kalıyor mu merak ettiğim o kadar çok şey var ki beni aydınlatır mısınız

X