- 10 Şubat 2024
- 15
- 2
- 6
- 29
- Konu Sahibi betulle1818
Merhaba hanımlar..Adana'da iyi bı tüp bebek doktoru ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var Başkenti çok duyuyorum ama emin değilim fikri olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben de uzun süre araştırma yaptım, çok fazla yorum okudum ve en sonunda karar verip Bülent Haydardedeoğlu ile tedavi sürecine başladım. Hiç pişman olmadım. Çok bilgili ve çok güvenilir bir doktor. ( zaten en çok da güven verdiğinden dolayı tercih ettim. Bunun yanında tecrübeli ve kaliteli bir insan ) Kendi özel kliniği var ve ekip olarak güzel ve ilgililer. Yanında ki hemşirelerde aynı şekilde her konuda çok yardımcı oldular bana. İşlemleri Acıbadem Hastanesinde yapıyor. Hastahane evet çok konforlu çok güzel ama orada içime sinmeyen bir kaç küçük şey oldu. Onun dışında sorun ve sıkıntı yaşamadım.Merhaba hanımlar..Adana'da iyi bı tüp bebek doktoru ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var Başkenti çok duyuyorum ama emin değilim fikri olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhaba olumlu sonuc aldınız mı acaba bende doktor araştırma aşamasındayımMerhabalar ben de uzun süre araştırma yaptım, çok fazla yorum okudum ve en sonunda karar verip Bülent Haydardedeoğlu ile tedavi sürecine başladım. Hiç pişman olmadım. Çok bilgili ve çok güvenilir bir doktor. ( zaten en çok da güven verdiğinden dolayı tercih ettim. Bunun yanında tecrübeli ve kaliteli bir insan ) Kendi özel kliniği var ve ekip olarak güzel ve ilgililer. Yanında ki hemşirelerde aynı şekilde her konuda çok yardımcı oldular bana. İşlemleri Acıbadem Hastanesinde yapıyor. Hastahane evet çok konforlu çok güzel ama orada içime sinmeyen bir kaç küçük şey oldu. Onun dışında sorun ve sıkıntı yaşamadım.
Merhabalar evet ben pozitif sonuç aldım çok şükür kiMerhaba olumlu sonuc aldınız mı acaba bende doktor araştırma aşamasındayım
Cok sevindim darısı bana inşallah ne kadar tuttu acaba maddi olarakMerhabalar evet ben pozitif sonuç aldım çok şükür ki![]()
Çok teşekkür ederim inşallah bekleyen bütün herkes en kısa zamanda pozitif sonuç alırCok sevindim darısı bana inşallah ne kadar tuttu acaba maddi olarak
Çok üzüldümTeşekkür ederim ben de 1 kez mersinde yaptırdım necip beye tuttu ama 2. Ayda kalbi durdu şimdş de adanayı düşünüyoruz Rabbim bebeğinize sağlık versin inşallah![]()
Çok üzüldümtüp bebek gerçekten çok stresli. Ben de pozitif olduğunu öğrendiğimden beri çok mutluyum am bir yandan da hep kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı vs vs diye çok stres oluyorum.
Hiç stres yapma iyi düşünün iyi olsun inşallahÇok üzüldümtüp bebek gerçekten çok stresli. Ben de pozitif olduğunu öğrendiğimden beri çok mutluyum am bir yandan da hep kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı vs vs diye çok stres oluyorum.
Evet ilk tedavim olacak herhangi bi sorun bulunamadı sebepsiz diyor doktorlar bı yakinimiz Erhan beyde 2 kere negatif deneyimi oldu ve başkentin devletten çok da bı farkı olmadığından bahsetti bu biraz kafamı karıştırdı evet ücret olarak daha makul ama önemli olan tabi laboratuvar ben de Bülent beyi arastirdim memnun kalan çok fakat ücret konusunda bı hayli fazla o yüzden emin olamiyorum maddi olarak iyi hazırlanmak gerek bu sürece Allah yardımcımız olsunİlk tedaviniz mi olacak acaba? Bir de özel değilse eğer sorun nedir ?
Ben de bir doktor arıyorum hastane arıyorum. Araştırma aşamasındayım hala. Doktor olarak Bülent haydardedeoğlu (Acıbadem ile çalışıyor) Acıbademin kendi bölümü (doktor volkan) Erhan Şimşek başkent ya da Pınar hoca Adana için aklımda olan yerler. Ama sanki hiçbir yer tam olarak içime sinmiyor şehir dışına gideyim diyorum şehir dışında da tam olarak içime sinen yok . Karar aşaması bile zor anlayacağınız
MaşAllah tebrik ederim hayrlı uğurlu olsun insAllah saglikla kucaginiza alirsinizMerhabalar evet ben pozitif sonuç aldım çok şükür ki![]()
Merhaba evet sefa arlieri de çok söyleyen oldu devlet hic düşünmemiştim şimdiye kadar ama fiyatlari ve olumsuz baya tecrübeler duydukça devlette mantıklı geliyor randevu bulmak epey zor ama bı gidip görüşmek lazım diye düşünüyorum siz sefa bey de tüp bebek mi yaptırdınız?Adana şehir hastanesi tüp Bebek bölümü doktor sefa arlier tavsiye ederim
Ben yazdım ama devlet hastanesi yapiyorEvet ilk tedavim olacak herhangi bi sorun bulunamadı sebepsiz diyor doktorlar bı yakinimiz Erhan beyde 2 kere negatif deneyimi oldu ve başkentin devletten çok da bı farkı olmadığından bahsetti bu biraz kafamı karıştırdı evet ücret olarak daha makul ama önemli olan tabi laboratuvar ben de Bülent beyi arastirdim memnun kalan çok fakat ücret konusunda bı hayli fazla o yüzden emin olamiyorum maddi olarak iyi hazırlanmak gerek bu sürece Allah yardımcımız olsun![]()
Şöyle ilerliyor SGK varsa sana soruyor raporu tüp bebek demi asilamadami cikarirsin diyor ama birinde devlet karşılıyor lütfen parayı düşünmeyin deneyin kim gittiyse gebelik olmusMerhaba evet sefa arlieri de çok söyleyen oldu devlet hic düşünmemiştim şimdiye kadar ama fiyatlari ve olumsuz baya tecrübeler duydukça devlette mantıklı geliyor randevu bulmak epey zor ama bı gidip görüşmek lazım diye düşünüyorum siz sefa bey de tüp bebek mi yaptırdınız?
Ben yaptırmadım Allah izin verirse 2026da baslicamMerhaba evet sefa arlieri de çok söyleyen oldu devlet hic düşünmemiştim şimdiye kadar ama fiyatlari ve olumsuz baya tecrübeler duydukça devlette mantıklı geliyor randevu bulmak epey zor ama bı gidip görüşmek lazım diye düşünüyorum siz sefa bey de tüp bebek mi yaptırdınız?
Ben yazdım ama devlet hastanesi yapiyor
Şöyle ilerliyor SGK varsa sana soruyor raporu tüp bebek demi asilamadami cikarirsin diyor ama birinde devlet karşılıyor lütfen parayı düşünmeyin deneyin kim gittiyse gebelik olmus
Ben başkentte 150 harcamışımdır. Keşke üçe beşe bakmayıp direkt Bülent beye gitseydim. Uygun diye Başkente gittim 3 negatifim var.Evet ilk tedavim olacak herhangi bi sorun bulunamadı sebepsiz diyor doktorlar bı yakinimiz Erhan beyde 2 kere negatif deneyimi oldu ve başkentin devletten çok da bı farkı olmadığından bahsetti bu biraz kafamı karıştırdı evet ücret olarak daha makul ama önemli olan tabi laboratuvar ben de Bülent beyi arastirdim memnun kalan çok fakat ücret konusunda bı hayli fazla o yüzden emin olamiyorum maddi olarak iyi hazırlanmak gerek bu sürece Allah yardımcımız olsun![]()