Adana Sürpriz İftar Buluşması Fotoğrafları ( 16.09.2009 )

maşallahhh Yarabbım nekadr güselsiniz yaa bayıldım hepinize.ne güsel toplanmışsınız yaaa Rabbım dostluğunuzu bozmasın....alkisalkisalkis

maşallah valla size adanalı hatunları ayakta alkışlıyorum hızınıza yetişemiyoruz alkisalkisalkis dostluğunuz daim olsun

kıslarrrr dostlugunuz daim olsunnnnkaydirigubbakcemile3

:1shok:alkisalkisalkisayyy bu fıstıklar yine buluşmuşşş maşallah subannallahhh yaaa kıskanıyorum ben artık sizi ciddi ciddii vallahi billahii.. ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK kaydirigubbakcemile3

kızlar süper valla yaa,buluşanları görünce kıskanıyorum :kedi:
inş dostluğunuz daim olur hepinizde çok hoş görünüyosunuz :)))
merak ettiğim kişileride görmüş oldum hihoyyyt

masallah kızlar sızede allah bozmsın dostlugunuzu harıkasınız

Yine muhteşem görünüyorsunuz kızlarrrrr

maşallahhh Yarabbım nekadr güselsiniz yaa bayıldım hepinize.ne güsel toplanmışsınız yaaa Rabbım dostluğunuzu bozmasın....alkisalkisalkis

maşallah valla size adanalı hatunları ayakta alkışlıyorum hızınıza yetişemiyoruz alkisalkisalkis dostluğunuz daim olsun

çok güzelsiniz hanımlar ...dostluğunuz daim olsun

canlarım benim hepinize tek tek çok ama çok tşk ediyorum hepinizi öpuyorum kocaman opuyorumnanaktan​

ne güzel eğlenmişiniz kızlarr..inanın işe bugün başladım grip oldummmm çok kötüydüm salıdan beri üzgünüm gelemediğim için

maşallah sızlere o kadar güzelsınız kı çok ıyı vakıt geçırdığınız bellıhepıcığınızın yuzlerı guluyor

kıslar valla çoooooooookk güzelsiniz.hepinizi tekrar gördüğüme çok memnun oldum.
allah nazardan saklasın valla.

kızlarr sizi tekrar görmek çok güzel.....a.s.
inşaallah dostluğunuz hep böyle daimi olur....Şeniz

Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın yine çok hoşsunuz canlarım opuyorumnanaktan

maşallah sızlere o kadar güzelsınız kı çok ıyı vakıt geçırdığınız bellıhepıcığınızın yuzlerı guluyor

kıslar valla çoooooooookk güzelsiniz.hepinizi tekrar gördüğüme çok memnun oldum.
allah nazardan saklasın valla.

kızlarr sizi tekrar görmek çok güzel.....a.s.
inşaallah dostluğunuz hep böyle daimi olur....Şeniz

hepinize çok tşk ederim canlarım opuyorumnanaktan​

:lepi::lepi::lepi::lepi: süpersiniz kızlar. sizlerin dostluğuna bayılıyorum.

allah sizi nazarlardan korusun. dostluğunuz bir ömür sürsün. alkisalkisalkisa.s.opuyorumnanaktan

Sıcak memleketin sıcak insanları; dostluğunuz daim olsun.Hepinizde içten samimi güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz ne mutlu size.Sevgiyle Kalın............:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…