allah nazarlardan saklasın hepınız cok guzel gorunuyosunuz ve cok eglenmısınız bellı
tşk ederim bitanem öpuyorum kocaman opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah nazarlardan saklasın hepınız cok guzel gorunuyosunuz ve cok eglenmısınız bellı
ÇOK GÜZEL VE ÇOK NEŞELİ BİR BULUŞMA OLDUĞU KESİN opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GÖZLERİNİZİN İÇİ PARLIYOR MAŞŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN CANLARIM:1hug:a.s.
ESKAPECİĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMIN İÇİ opuyorumnanaktan:1hug:a.s. EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE GÜZEL OLSUN İNŞALLAH,
SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE DAHA NİCE GÜZEL YAŞLARA İNŞALLAH :1hug:a.s.
BAKTIM, BAKTIIM, BİDAHA BAKTIM SİZLERE DOYAMADIM :sm_confused::1hug:
AMAAAAA FOTO LARDA BİR EKSİKLİK VAR :uhm:
HANİİ İFTAR YEMEKLERİİİ cokacimcoook HANİİİİİ PASTAAAAAA cokacimcoook
BAKTIMKİ PASTA NEYİM YOK BARİ BEN YAPIVEREM DEDİM ESKAPAECİĞİME kaydirigubbakcemile5
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN CNIM
----------------adana buluşması denince nilim sen aklıma geliyorsun
ya ne kadar şirinsin kenden çiçi bak öptüm:)
dostluğunuz daim olsun doğum günü olan arkadaşımızada niçe yıllara mutlu yarınlar onun olsun:)
kıslar hepinizde çok şıksınızzzz:)
öncelkle hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar ayın 1 de bizde adanadaydık hoş kayıt yurt derken çok bir yerini göremedik
Yurt bulamadık ayrı mesele ya fazla bir yerini göremedik adananın , baraj yolu beyaz evler üniversite okadar ha birde real ve carfuru gittik:) ben sürekli bir ter atma çabasındaydım gerci ikinci gün alışıyor insan havasına ama ilk adanaya adım atar atmaz kendimi bir hint saunasının içindegibi hissettim:)
iftarımızı hasan kolcu oğlunda açtık tesadüfen girdik oraya ama hoş elit bir yerdi ayrıca çokta hesaplı geldi bize akşam çayımızıda smmmo sının tesislerinde içtik bukadar tanıya bildim adanayı
ikinci bayram oğlumu yerleştirmeye gidicez sizin tafsiye edebileceğiniz alış veriş yerleri(hesaplısından):) lokantalar veya geze bileceğimiz yerler nereleridir yarı adanalı olcaz bundan sonra:)
senide beklerz çıtır hatunMükemmel görünüyorsunuz hatunlarrrrrr