• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana Sürpriz İftar Buluşması Fotoğrafları ( 16.09.2009 )

maşallahhh Yarabbım nekadr güselsiniz yaa bayıldım hepinize.ne güsel toplanmışsınız yaaa Rabbım dostluğunuzu bozmasın....alkisalkisalkis :nazar:

maşallah valla size :nazar: adanalı hatunları ayakta alkışlıyorum hızınıza yetişemiyoruz alkisalkisalkis dostluğunuz daim olsun

Maşallah Adananı sıcak ve güzel hanımlarına.:nazar:
Kaşla göz arası nasıl buluştunuz diyeceğim.CADIARZU
Ama bu konuda rekoru bırakmadığınızı biliyorum, şaşırmamak lazım.
Sizleri görmek çok güzel, herşey gönlünüzce olsun.:1hug:
Bu güzelliği bizlerle paylaşan Nilberama da ayrıca teşekkürler.
a.s.

kıslarrrr dostlugunuz daim olsunnnnkaydirigubbakcemile3

:1shok:alkisalkisalkisayyy bu fıstıklar yine buluşmuşşş maşallah subannallahhh yaaa kıskanıyorum ben artık sizi ciddi ciddii vallahi billahii:nazar:.. ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK kaydirigubbakcemile3

kızlar süper valla yaa,buluşanları görünce kıskanıyorum :kedi:
inş dostluğunuz daim olur hepinizde çok hoş görünüyosunuz :)))
merak ettiğim kişileride görmüş oldum hihoyyyt

masallah kızlar sızede allah bozmsın dostlugunuzu harıkasınız

Ne yediniz gene onu anlatın önce zaten hepiniz çirkinsiniz :umursamaz:
Bayılıyom ben bu adanaya opuyorumnanaktan
Kızlar hepinize maşallah diyeyim :nazar:
Dostluğunuz hep daim olsun inşallah.:sm_cool:

Azracım nilberam çok öpüyom sizleri opuyorumnanaktan
Diğer arkadaşlarıda unutmadımtabi..kaydirigubbakcemile3

Yine muhteşem görünüyorsunuz kızlarrrrr

maşallahhh Yarabbım nekadr güselsiniz yaa bayıldım hepinize.ne güsel toplanmışsınız yaaa Rabbım dostluğunuzu bozmasın....alkisalkisalkis :nazar:

maşallah valla size :nazar: adanalı hatunları ayakta alkışlıyorum hızınıza yetişemiyoruz alkisalkisalkis dostluğunuz daim olsun

çok güzelsiniz hanımlar ...dostluğunuz daim olsun

canlarım benim hepinize tek tek çok ama çok tşk ediyorum hepinizi öpuyorum kocaman opuyorumnanaktan​

ne güzel eğlenmişiniz kızlarr..inanın işe bugün başladım grip oldummmm çok kötüydüm salıdan beri :( üzgünüm gelemediğim için :(

maşallah sızlere o kadar güzelsınız kı çok ıyı vakıt geçırdığınız bellıhepıcığınızın yuzlerı guluyor

kıslar valla çoooooooookk güzelsiniz.hepinizi tekrar gördüğüme çok memnun oldum.
allah nazardan saklasın valla.:nazar:

kızlarr sizi tekrar görmek çok güzel.....a.s.
inşaallah dostluğunuz hep böyle daimi olur....Şeniz

Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın yine çok hoşsunuz canlarım opuyorumnanaktan

maşallah sızlere o kadar güzelsınız kı çok ıyı vakıt geçırdığınız bellıhepıcığınızın yuzlerı guluyor

kıslar valla çoooooooookk güzelsiniz.hepinizi tekrar gördüğüme çok memnun oldum.
allah nazardan saklasın valla.:nazar:

kızlarr sizi tekrar görmek çok güzel.....a.s.
inşaallah dostluğunuz hep böyle daimi olur....Şeniz

hepinize çok tşk ederim canlarım opuyorumnanaktan​

:lepi::lepi::lepi::lepi: süpersiniz kızlar. sizlerin dostluğuna bayılıyorum.

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

allah sizi nazarlardan korusun. dostluğunuz bir ömür sürsün. alkisalkisalkisa.s.:nazar:opuyorumnanaktan

Sıcak memleketin sıcak insanları; dostluğunuz daim olsun.Hepinizde içten samimi güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz ne mutlu size.Sevgiyle Kalın............:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::nazar: :nazar: :nazar:

Back