Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tayfun çok tan randevu aldım ekim ayı için kendisi doç.dr diye onu tercih ettimADANA BAŞKENT HASTANESİNDE PINAR ÇAĞLAR AYTAÇ A MUAYENE OLAN VAR MI EKİM AYI İÇİN TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ AMA HALA KARAR VEREMEDİK DOKTORA #tüpbebek #tüpbebek #transfer
Pınar ya da Erhan şimşek düşünüyorum Ekim ayında geleceğim bende Allahın izniyleBende tayfun çok tan randevu aldım ekim ayı için kendisi doç.dr diye onu tercih ettim
Bende ekimde :)yalnız randevunuzu alın şimdiden ben agustosta aradım eylul bile dolu ekime anca verdiler randevuyuPınar ya da Erhan şimşek düşünüyorum Ekim ayında geleceğim bende Allahın izniyle
İyi oldu öğrendiğim. Ön görüşme için Didem Hanıma gitmiştik ama Pınar hanımı çokça duyunca ona gidelim dedim. Size ne fiyat verildi?Bende ekimde :)yalnız randevunuzu alın şimdiden ben agustosta aradım eylul bile dolu ekime anca verdiler randevuyu
20000 verildi tayfun bey e herşey dahil içinde iğneler ilaçlar hariç muayne 375 doçentlere muayne 440İyi oldu öğrendiğim. Ön görüşme için Didem Hanıma gitmiştik ama Pınar hanımı çokça duyunca ona gidelim dedim. Size ne fiyat verildi?
Biz Didem Hanıma 275 vermiştik muayene ücreti olarak20000 verildi tayfun bey e herşey dahil içinde iğneler ilaçlar hariç muayne 375 doçentlere muayne 440
Fiyatlar heran degişiyomuşTese ameliyatı ile birlikte 25k fiyat çıkarıldı haziran ayında
Biz 30 bini gözden çıkarıp geliyoruz hayr oldun bakalımFiyatlar heran degişiyomuş
Bizde canım gözden cıkardık önce sperm dna hasar testi yaptırdık her ihitmale karşı sonucn cıkmasını beklyorızBiz 30 bini gözden çıkarıp geliyoruz hayr oldun bakalım
Bizde üniversite hastanesine yaptırdık karyogram tahlili tese öncesi için ama üç. Ay oldu hala bekliyoruz çıkmasınıBizde canım gözden cıkardık önce sperm dna hasar testi yaptırdık her ihitmale karşı sonucn cıkmasını beklyorız
O testi bilmiyorum bizimki bir haftada cıkar dedilerBizde üniversite hastanesine yaptırdık karyogram tahlili tese öncesi için ama üç. Ay oldu hala bekliyoruz çıkmasını
Bizim tüp bebek raporu ekisk işte onu da başkent kendisi çıkarıyor muşO testi bilmiyorum bizimki bir haftada cıkar dediler
Evet raporlu 16000 miş bu arada size çıkar rapor kolay çıkıyormuş orda raporBizim tüp bebek raporu ekisk işte onu da başkent kendisi çıkarıyor muş
Evet azosperm den ötürü çıkacak dendi hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet raporlu 16000 miş bu arada size çıkar rapor kolay çıkıyormuş orda rapor
Mfk yı denedimzmi ben tüp bebekten once kullandm morfoloji sayı arttıEvet azosperm den ötürü çıkacak dendi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bizim sayı 0 olduğu için tese dışında yolu yok dendi maalesefMfk yı denedimzmi ben tüp bebekten once kullandm morfoloji sayı arttı
Merhabalar.. hangi problemle tedavi oldunuz Erhan hocada ?Merhaba, bizim doktorumuz Erhan Şimşek'ti. Tüp bebek icin doktor araştırırken kendisini bulduk. 1000km yol yapıp onun vesilesiyle 2. transferde anne baba olduk. Kendisini tavsiye ederim. Hem başarılı hem çok güler yüzlü ve pozitif bir doktor.
Anladığım kadarıyla siz de bizim gibi başka şehirden gideceksiniz. Biz tedavi süresince orda tüp bebek merkezine yakın bir uygulama otelinde kaldık, fiyatı, temizliği, yemekleri güzeldi. Isterseniz ismini yazabilirim. Güzel sonuçlar almanız dileğiyle.