Çok teşekkür ederim canımyine kalbimden vurdun beniellerine saglik cadim süper ötesi
basarilar dilerim
Çok teşekkür ederim canımçok güzel görünüyorlar afiyet olsun ellerine sağlık :)
Çok naifsiniz,çok teşekkür ederim canımBir Adanali olaraaak soframizii bu kadar guzel tanittiginizz icinnm tesekkurlerrr
Harikaaa gorunuyolar elinizee emeginize saglikk
Seni çılgın
Yine yeniden nuryoluEllerine sağlık canım başarılar dilerim
Vayyyy süper olmuş herşey ellerine sağlık nurcum sunumda süper zaten..
Döktürmüşsün yine,başarılar diliyorum sanada yarışmada.
Çok teşekkür ederim canımYa vazgeçicem yarışmaya katılmaktanellerine sağlık madalyalı güzel. .
Çok teşekkür ederim canımNur'cum ellerine emeğine sağlıkYine döktürmüşsün Yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canımMaşaAllah... MaşaAllah...başlığı görünce bile verdiğim tepki "çok... Çok güzel... Çok maşaAllah. Müthiş bir detay "
Ablam, çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık. Neyse çubuk kraker yiyeyim ben de
Çok teşekkür ederim canımOoooooooo çok başarılı, çokk.
Elinize sağlık
Çok teşekkür ederim canımnuryolu yarışmada başarılar canımmm
Çok teşekkür ederim vuslatcim ,canım benimHer zamanki gibi çok güzel görünüyor Nur'um, ellerine sağlıkBaşarılar dilerim canım
Çok teşekkür ederim canımValla hiç şansım yok iyisimi bende vazgeceyim dehset görüntüler yemekler varellerine sağlık canım cok güzel görünüyor: )
Ekmeksiz iyi dagilmamis, firinda oldugundan dolayimi ki.. Cok guzel gorunuyorlar eline koluna saglik.. Bide cocuklar boyle seylerden cok hoslaniyorlar.. Bir yerden tutup yemeleri icin.. Bende yagli inek kiymasi var.. Ayni mazemeleri kulansam turarmi?Merhabayin Kk alemi
Sizlere Sahane Adana kebap tarifi getirdim
Mutlaka not etmenizi tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1977085
Adana kebap
500 gr kuzu,dana karışık kiyma
1 kuru soğan rendesi(suyu sıkılmış)
2 diş sarımsak
Çeyrek demet maydanoz
Tuz
Pulbiber
Bir cay kaşığı kekik
Eki Görüntüle 1977081
Tüm malzemeler kaba alinir 30 dk aralıksız yoğurulur.Dolapta 30 dk dinlendirilir.Şişlere dizilir ve ister fırında ister ızgarada pişirilir.Ben fırında 190℃ de 18 dk pişirdim.
Eki Görüntüle 1977092
Yanına pilav veya lavaş...Seçim size kalmış
Sebze ve yesilliklerle süsleyip servis ediyoruz
Eki Görüntüle 1977086
Eki Görüntüle 1977088
Eki Görüntüle 1977088
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?