• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da yaşıyanlar tuhafiye hobi market onerisi

cicegimm_44

Öldüm Bittim Eridim Kül Oldum Yana Yana
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
443
97
73
34
Adanayi pek bilmiyorum bilen arkadaşlar yardimci olur musunuz. Ben tesbih kutusu havluluk yapmak istiyorum.fakat ham malzemeleri nereden alırım.var mi böyle hobi malzemesi tuhafiye gibi yerler

Nette bak cnm istoç ta çok ucuz yollarlar sana

İnternet üzerinden alışveriş yapmak istemiyorum.gidip görüp almak istiyorum.

Bence numune al çok uygun bende baktım nette yerine gideceğim bir ara İstanbul a gezmeye geleceksen Eminönü tahtakale rızapaşa han la istoç ta var ben de alıp hem kutu yapmak hemde çamaşır sepeti süslemek istiyorum

Istanbula gelme ihtimalim yok.intranet üzerinden siparis verince yine aynı hesaba geliyor.kargo vs olunca.en iyisi tuhafiye yada hobi markete bakmak.

Vardır Adana da cnm kolay gelsin şimdiden yapınca yaptıklarımızı atalım buraya olur mu inş güzel şeyler yaparız

Sağol canim .fikrin için tskjur ederim.sünnet için bir kadife havluluk yapmak istiyorum.onun için malzeme almam lazım. Yaparsam bulursam burada paylaşırım.sende yaparsan mutlaka Paylaş merak ediyorum simdidem:KK69::KK68:

Back
X