Adana da en iyi tüp bebek merkezi, tavsiye edeceğiniz bir doktor var mıdır?

Merhaba uzun uzun anlatmışsınız valla Allah razı olsun 😍 bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah, bebiş kaç haftalık sizin ikiz olabilir mi acaba çünkü değeriniz yüksek gibi geldi bana
Bende çok araştırdım yüksek gelmedi bana da bugün yine kan verdim 555 çıktı ama kese görmeden beta değerine bakarak pek ikiz ya da tek diyemiyorlar kese görününce belli olur 🥰

merhabalar başkent kışla da Erhan hocaya muayeneye gittim ve arayıp tüp bebek önerdiklerini söylediler. Erhan Hocaya güveniyorum ama labaratuarı iyi mi emin değilim tecrübesi olan fikir vermek isteyen ya da Başka doktor hastane önerisi olan var mı ?
Bende erhan hocanin hastasiyim ilk transferde tuttu ama kimyasal oldu kesinlikle para gözetmiyor ve doktor hemen hadi bugun yarin haftaya yapiyoruz diye birden yapmiyor vucudun ve sen elverişli oldugu anda yapiyor en onemlisi ince detayina kadar aydinlatiyor simdi dondurulmus embriyo icin tekrar adet olunca gitmeyi bekliyorum

Bende erhan hocanin hastasiyim ilk transferde tuttu ama kimyasal oldu kesinlikle para gözetmiyor ve doktor hemen hadi bugun yarin haftaya yapiyoruz diye birden yapmiyor vucudun ve sen elverişli oldugu anda yapiyor en onemlisi ince detayina kadar aydinlatiyor simdi dondurulmus embriyo icin tekrar adet olunca gitmeyi bekliyorum
Merhaba kışla başkent pınar hanımın hastasıyım ben de . 2 kez aşılama yaptı tutmadı ama doktorumdan çok memnunum aynı sizin gibi. Çok ilgili ve bilgili olduğunu düşünüyorum. Ama yapılan yorumlarda laboratuvarin iyi olmadığı söylenmiş sizin öyle bir tecrübeniz oldu mu

Ben oncesinde baska hastanelere de gittim buranin laboratuvaru kadar detayli hic bir sey incelenmemisti ve calistiklari ortam cok steril ve güvenilir size transfer esnasinda sorular sorarak teyitleserek ilerliyor surec

Bende Adanadayım..Eşim azosperm ikinci çocuk için uğraşıyoruz.Biz de Medlıneda tedaviye başlayacağız eylülde.Ben de Adana'da merkez çok araştırdım buranın laboratuvarına iyi dediler bakalım ya nasip
Merhaba,bende Adanadayım,bu ay bende tedaviye başlayacağım tüp bebek.siz başladınız mı,şehir hastanesinde başlayacağım perşembe reglinin 2.günüydü gittim muayene oldum ilaçları yazdı ama başlama dedi amh düşüklüğü var bende,baskılama yöntemi yapacağız dedi

Merhaba,bende Adanadayım,bu ay bende tedaviye başlayacağım tüp bebek.siz başladınız mı,şehir hastanesinde başlayacağım perşembe reglinin 2.günüydü gittim muayene oldum ilaçları yazdı ama başlama dedi amh düşüklüğü var bende,baskılama yöntemi yapacağız dedi
Merhaba..Hayır daha başlamadık.Eşim tedavi oluyor.6 aylık bir iğne tedavisi var.Bitince tese operasyonu olacak.Sperm çıkarsa dondurulacak ve ben tedaviye başlayacağım.İlk bebeğimiz de o şekilde olmuştu.Hayırlısı olsun inşAlh hepimiz için.Biz medlınede olacağız tüm tedavi sürecini

Merhaba..Hayır daha başlamadık.Eşim tedavi oluyor.6 aylık bir iğne tedavisi var.Bitince tese operasyonu olacak.Sperm çıkarsa dondurulacak ve ben tedaviye başlayacağım.İlk bebeğimiz de o şekilde olmuştu.Hayırlısı olsun inşAlh hepimiz için.Biz medlınede olacağız tüm tedavi sürecini
İlk çocuğunuza kavuştuğunuz gibi Allah ikinciye de kavuşmanızı nasip etsin inşallah🌼

Anladım inşallah olumlu sonuç alırsınız Bnde yarın gideceğim bakalım bn sanıyordum ki hemen işlemlere başlayacaklar adetimin 3. Günü olacak yarın ben hemen tedaviye başlamasını söyleyecem inşallah olumlu sonuçlanır
Merhaba,tedaviye başladınız mı

Başkentin labaratuvarı iyi değil amh düşükse kesinlikle orayı tercih etmeyin doktor seçimini de iyi yapın
Mer
Ayyy cpk heyecanlı 😍 Benim bugun adet günümdü fakat labararuvar bakımda oldugu icin doktor duphaston baslattı 5 gün icicem adet olumca gidip ilaclara baslayacagız yumurta toplama ve taze transfer olcagım nasipse 🙏
Merhaba,tedaviye başladınız mı,süreciniz nasıl,bende bu ay başlıyorum

X