Bende çok araştırdım yüksek gelmedi bana da bugün yine kan verdim 555 çıktı ama kese görmeden beta değerine bakarak pek ikiz ya da tek diyemiyorlar kese görününce belli olurMerhaba uzun uzun anlatmışsınız valla Allah razı olsun bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah, bebiş kaç haftalık sizin ikiz olabilir mi acaba çünkü değeriniz yüksek gibi geldi bana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana da en iyi tüp bebek merkezi, tavsiye edeceğiniz bir doktor var mıdır?
- Konu Sahibi ahsenvera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 48
- 29
Ayy sağlıkla gelsin de kaç haftalik şuan belli miBende çok araştırdım yüksek gelmedi bana da bugün yine kan verdim 555 çıktı ama kese görmeden beta değerine bakarak pek ikiz ya da tek diyemiyorlar kese görününce belli olur
- 23 Mart 2024
- 317
- 98
- 13
İlk transferim tutmadı. Yarın 2. VarMerhaba siz daha önce tüp bebek yaptırdınız mu acaba pınar hoca bana 2 kez aşılama yaptı tutmadı, kasim ayında tüp bebek yapalım dedi ama burdaki yorumları okuyunca şok oldum. Başka doktora mi gitsem acaba
- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 48
- 29
Peki ne düşünüyorsunuz sizce oraya mi yaptırmalıyım çok kararsızım, ilki neden tutmamış bi şey dediler mi?İlk transferim tutmadı. Yarın 2. Var
- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 48
- 29
Siz şuan işlemde siniz galiba Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer tutar hayırlısı ileİlk transferim tutmadı. Yarın 2. Var
- 23 Mart 2024
- 317
- 98
- 13
İnşallah amin bir açıklaması yok maalesefSiz şuan işlemde siniz galiba Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer tutar hayırlısı ile
- 24 Temmuz 2024
- 26
- 6
- 1
- 27
Bende erhan hocanin hastasiyim ilk transferde tuttu ama kimyasal oldu kesinlikle para gözetmiyor ve doktor hemen hadi bugun yarin haftaya yapiyoruz diye birden yapmiyor vucudun ve sen elverişli oldugu anda yapiyor en onemlisi ince detayina kadar aydinlatiyor simdi dondurulmus embriyo icin tekrar adet olunca gitmeyi bekliyorummerhabalar başkent kışla da Erhan hocaya muayeneye gittim ve arayıp tüp bebek önerdiklerini söylediler. Erhan Hocaya güveniyorum ama labaratuarı iyi mi emin değilim tecrübesi olan fikir vermek isteyen ya da Başka doktor hastane önerisi olan var mı ?
- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 48
- 29
Bizim de öyle. Transfer nasıl geçti iyi misinizİnşallah amin bir açıklaması yok maalesef
- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 48
- 29
Merhaba kışla başkent pınar hanımın hastasıyım ben de . 2 kez aşılama yaptı tutmadı ama doktorumdan çok memnunum aynı sizin gibi. Çok ilgili ve bilgili olduğunu düşünüyorum. Ama yapılan yorumlarda laboratuvarin iyi olmadığı söylenmiş sizin öyle bir tecrübeniz oldu muBende erhan hocanin hastasiyim ilk transferde tuttu ama kimyasal oldu kesinlikle para gözetmiyor ve doktor hemen hadi bugun yarin haftaya yapiyoruz diye birden yapmiyor vucudun ve sen elverişli oldugu anda yapiyor en onemlisi ince detayina kadar aydinlatiyor simdi dondurulmus embriyo icin tekrar adet olunca gitmeyi bekliyorum
- 24 Temmuz 2024
- 26
- 6
- 1
- 27
Hayır belli değil daha çok küçük görünmüyor bile ultrasonda bugünde kan verdim sonuçlarıma göre randevu verecek doktorumAyy sağlıkla gelsin de kaç haftalik şuan belli mi
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
Merhaba,bende Adanadayım,bu ay bende tedaviye başlayacağım tüp bebek.siz başladınız mı,şehir hastanesinde başlayacağım perşembe reglinin 2.günüydü gittim muayene oldum ilaçları yazdı ama başlama dedi amh düşüklüğü var bende,baskılama yöntemi yapacağız dediBende Adanadayım..Eşim azosperm ikinci çocuk için uğraşıyoruz.Biz de Medlıneda tedaviye başlayacağız eylülde.Ben de Adana'da merkez çok araştırdım buranın laboratuvarına iyi dediler bakalım ya nasip
Merhaba..Hayır daha başlamadık.Eşim tedavi oluyor.6 aylık bir iğne tedavisi var.Bitince tese operasyonu olacak.Sperm çıkarsa dondurulacak ve ben tedaviye başlayacağım.İlk bebeğimiz de o şekilde olmuştu.Hayırlısı olsun inşAlh hepimiz için.Biz medlınede olacağız tüm tedavi süreciniMerhaba,bende Adanadayım,bu ay bende tedaviye başlayacağım tüp bebek.siz başladınız mı,şehir hastanesinde başlayacağım perşembe reglinin 2.günüydü gittim muayene oldum ilaçları yazdı ama başlama dedi amh düşüklüğü var bende,baskılama yöntemi yapacağız dedi
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
İlk çocuğunuza kavuştuğunuz gibi Allah ikinciye de kavuşmanızı nasip etsin inşallahMerhaba..Hayır daha başlamadık.Eşim tedavi oluyor.6 aylık bir iğne tedavisi var.Bitince tese operasyonu olacak.Sperm çıkarsa dondurulacak ve ben tedaviye başlayacağım.İlk bebeğimiz de o şekilde olmuştu.Hayırlısı olsun inşAlh hepimiz için.Biz medlınede olacağız tüm tedavi sürecini
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
Transfer oldunuz dimi,inşallah pozitifi görürsünüz,bende bu ay başlıyorum tedaviye,yolum uzun daha başındayımİlk transferim tutmadı. Yarın 2. Var
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
Merhaba,şimdi okudum yazınızı,yarın test gününüzmüş,inşallah pozitifi görürsünüzTebrik ederim canım darısı bize inşallah 23 nde de benim test günüm
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
Merhaba,siz tekrar tedaviye başladınız mıBenim de başkentteki sonucum negatif oldu.Doktorunuz kimdi başkentte. Önereceğiniz başka bir yer varmı.
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
Bende başlıyorum bu ay,bilgi almak için yaziyorumMerhaba,siz tekrar tedaviye başladınız mı
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
Merhaba,tedaviye başladınız mıAnladım inşallah olumlu sonuç alırsınız Bnde yarın gideceğim bakalım bn sanıyordum ki hemen işlemlere başlayacaklar adetimin 3. Günü olacak yarın ben hemen tedaviye başlamasını söyleyecem inşallah olumlu sonuçlanır
- 26 Nisan 2024
- 430
- 281
- 18
MerBaşkentin labaratuvarı iyi değil amh düşükse kesinlikle orayı tercih etmeyin doktor seçimini de iyi yapın
Merhaba,tedaviye başladınız mı,süreciniz nasıl,bende bu ay başlıyorumAyyy cpk heyecanlı Benim bugun adet günümdü fakat labararuvar bakımda oldugu icin doktor duphaston baslattı 5 gün icicem adet olumca gidip ilaclara baslayacagız yumurta toplama ve taze transfer olcagım nasipse